Ja musim za sebe napsat, ze taky opovrhuju lidma, ktery SCHVALNE a NAMACHROVANE prejizdeji nebohy zvirata. Dokonce bez ohledu na riziko poskozeni motorky nebo vlastniho zraneni ci ohrozeni zivota, jen aby pak mohli ukajet svoje ega! *pissed*
Vjetrnik si prej treba pri svych vyletech dokonce od chudych vesnicanu za uplatu nechava vypoustet nicnetusici zvirata primo pred motorku, aby je mohl NAMACHROVANE srazet a zvedat si tak sebevedomi! ____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
alesvagner napsal:
Ja musim za sebe napsat, ze taky opovrhuju lidma, ktery SCHVALNE a NAMACHROVANE prejizdeji nebohy zvirata. Dokonce bez ohledu na riziko poskozeni motorky nebo vlastniho zraneni ci ohrozeni zivota, jen aby pak mohli ukajet svoje ega! *pissed*
Vjetrnik si prej treba pri svych vyletech dokonce od chudych vesnicanu za uplatu nechava vypoustet nicnetusici zvirata primo pred motorku, aby je mohl NAMACHROVANE srazet a zvedat si tak sebevedomi!
...takhle na mne žalovat...hanba Ti...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Kluci.. nevim jak to znovu říct ale asi jste to nepochopili, nejde zde o machrování, jneom o sdílení podobných situací a jejich následných řešení. Nic víc... KAždopádně třeba mě vůbec nejde o to schválně něco přejíždět... No to vůbec.
Vojtech: To co jsem napsal ja, je pouze vtip, ja si nemyslim, ze by nekdo schvalne prejizdel zvirata a delam si legraci z toho, ze to tak nekdo muze vnimat.
Osobne jsem mel zatim jednou srazku se zajicem, zpomalil jsem, ale ne dost, on bezel pri kraji a kdyz jsem ho mijel, vyskocil smerem ke me a trefil me do zeber. Mel jsem chvili vyrazeny dech, zebra jsem par dni citil, ale ustal jsem to. Pak jednou ptak, vyletl ze stromu rovnou do plexi a obloukem za me. Taky ok, i kdyz jsem jel ke 100 km/h.
Podle me jde hlavne o to nezmatkovat, snizit rychlost, ale nepolozit to diky prehnane reakci. No a mozna zpevnit svaly pred narazem, coz jsem u toho zajice jeste stacil a podle me to pomohlo. U velkyho zvirete nevim, intenzivne brzdit, kdyz to pak jde vyhnout se, kdyz ne, radsi trefit zvire nez strom nebo sloup nebo auto v protismeru.
Upravil alesvagner dne 01.05.2012 10:00
Nějak smysl tohoto tématu nechápu. Bydlím u lesa, každý den přejíždím zóny, kde migruje zvěř a podle toho jezdím. Co s tím chcete udělat- vystřílet všechnu zvěř? Mě třeba letos spíš ohrozila panička v autě, která v družné diskuzi neuznávala přednost vozidla přijíždějícího z prava a jeden totální ****, který mi projel bez snížení rychlosti před nosem přes stopku, bez ohlédnutí. V obou případech jsem přežil jen díky tomu, že nikdy nevěřím, že mám podle pravidel, která mají někteří v p..i, přednost. Tady bych vraždil. Ta zvěř za to nemůže, lidé ano a tak to beru. Taky mám na svědomí srnce a zajíce ale snažím se jezdit tak, aby mi i třeba na účtě nepřibyl člověk, nedejbože dítě, které nečekaně vyleze z křoví.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
alesvagner napsal:
Vojtech: To co jsem napsal ja, je pouze vtip, ja si nemyslim, ze by nekdo schvalne prejizdel zvirata a delam si legraci z toho, ze to tak nekdo muze vnimat.
kdyz si prectes poradne prispevky Vjetrnika, tak -- nemyslim, ze by ty zvirata srazel schvalne -- ale evidentne kdyz uz k tomu dojde povazuje to za naramnou machistickou legraci.
je to ovsem spis radne machisticky priblble.
---
pokud neco srazim, postavim se k tomu jako CHLAP a bud to zvire dobiju, nebo odvezu do nejake zachanne stanice, NEBO ALESPON ODKLIDIM ZE SILNICE ABY AUTO NESRAZILO PRIPADNE PREDATORY KTERI HO PRIJDOU SEZRAT.
proste kdyz uz neco zpusobim, tak resim MNOU ZPUSOBENE naasledky.
17 cm
hicks napsal:
proste kdyz uz neco zpusobim, tak resim MNOU ZPUSOBENE naasledky.
...vždycky je lepší zraněné zvíře naložit do topcase a potom jej tam domlátit jak v mixéru, že?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
tak si pred chvili jedu do kopce od Cholina.. nedavam pozor... premejslim o ptakovinach a kdyz vyjizdim ze zatacky, napul vytocena 4ka, akceleruju... zleva stin... srnka.
nedaval jsem pozor, musela bejt videt, takze JASNE moje chyba.
plny brzdy, podle mne ABS i vepredu.... srnka to stihla...ale tak o metr, dva.
malem byl rev... uf.
17 cm
ja nevim.. nedaval jsem fakt pozor .. nejspis nesmyslna a zbytecna krizofka.. mel jsem brzdit uz davno. imho. ;(
17 cm
Tak jsem měl dneska štěstí jako kráva. Né že mě málem sejmuj k*retén ve FOBII na křižovatce (musel mě vidět, jezdím v zelené policejní věstě) ale i blbej zajíc se rozhodl skoncovat se svým zaječím životem.
Skočil přímo pod mé přední kolo. Naštěstí se mě ani mé motorce nic nestalo.
Zajíc si svoji cestu vybral sám - zítra se bude porcovat u kamaráda myslivce.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Tak jsem měl dneska štěstí jako kráva. Né že mě málem sejmuj k*retén ve FOBII na křižovatce (musel mě vidět, jezdím v zelené policejní věstě) ale i blbej zajíc se rozhodl skoncovat se svým zaječím životem.
Vojto počkej až si to přečte Hicks radši napiš že jsi ho zkoušel oživit
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
no už se nemohu dočkat... Odvezl jsem ho hned myslivci.. cca 200 metrů od místa nehody.
Ten řekl, že to byla zaječice a měla mladé. Takže se uvidí.. ale asi to bude tak akorát maso pro psa...
VojtechPolicky napsal:
Vojto počkej až si to přečte Hicks radši napiš že jsi ho zkoušel oživit
tak podobny veci se stavaj... a urcite se jim neda nijak zamezit... ale komentare "blbej zajic".. "se rozhodl"... zvlast v kontextu, jestli to byla samice s mladatama, co ted nejspis nekde chcipaj... spis naznacujou, ze blbej tu nebude jenom zajic, ale i Polickej.
Upravil hicks dne 28.03.2014 21:35
17 cm
Proč bych měl být blbej ? :-) Jel jsem 50 km/h .. a to že mi tam vběhl.. to neovlivním... a na dvou metrech prostě zastavit neumím :-)
VojtechPolicky napsal:
Proč bych měl být blbej ? :-) Jel jsem 50 km/h .. a to že mi tam vběhl.. to neovlivním... a na dvou metrech prostě zastavit neumím :-)
tak je to spis smutny story, ne? prijde mi trochu nevkusny to zvire jeste urazet.
evoluce neprobiha tak rychle aby se zajici stacili naucit prechazet uplne bez nehod.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
OK.. takže příště raději rozbiji motorku, rozbiji sám sebe a ještě budu dávat umělé dýchání. Jak to říct. Jsou věci, které prostě člověk neovlivní.
straw man, nic takoveho jsem nerekl.
Ano, tohle asi neovlivnis.. i kdyz je otazka jaky uhybny manevr jsi mohl provest.
co ale ovlivnit muzes, jsou kecy na foru.
17 cm