Karlovarak napsal:
hicksi slyšel jsi někdy pořekadlo mluviti stříbro mlčeti zlato. Není nutné aby jsi vše permanentně komentoval
Kdyz sem pastnes zrejme NAPROSTO predrazene spunty.. tim myslim treba 20x predrazene, je naopak povinnosti diskuteru varovat ostatni
a to nemluvim o tom, ze tohle vlakno jsem zakladal ja.
jeste dodatek.. mas cca 16 dni per jeden prispevek od doby registrace. Ja mam prumer 4,2 prispevku denne.
Jestli s..as stejne jako pises na foru, tak si s tebou manzelka teda moc neuzije. Podobne jako my
Upravil hicks dne 19.02.2018 15:32
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ty jsi hicksi zamindrákovaný ubožák.
To že nereaguji na každou věc neznamená že tu nejsem, ale na rozdíl od tebe nekomentuji věci o kterých toho příliš nevím nebo se mě netýkají. Za to ty se na s....š do každé diskuze naprosto zbytečně a bez jakéhokoli přínosu pro ostatní. Karlovarak BMW R1200 GS Adventure
spis se ti asi nelibi, ze jsem tvoje spunty za 600,-, ktere jsou imho dost podobnym analogem tech za 49,- (navic od 3M), nazval predrazenymi.
Ja si za tim stojim... maji snad nejakou jinou magickou vlastnost? Vzdyt ani nejsou custom-formovane podle ucha.
Proste to Helmut zkousi..
17 cm
Karlovarak napsal:
ale na rozdíl od tebe nekomentuji věci
ano, to je presne. Ty proste NEkomentujes veci
...chodil na forum.. ale diskutovali tam lidi...
-> zkus Wiki, to je taky trochu forum, ale o to vic encyklopedie.
17 cm
Ano, používám je. Výhodou ze redukují šum větru, ale kecatko slyšíš. Ale zajisté dostaneš info ze za 3,50 koupíš úplně ty samé
Karlovarak BMW R1200 GS Adventure
Ano, presne tie Alpine pouzivam. Dolezite je poriadne si ich nassdit...je na to taky "aplikator". Ak su dobre nasadene, funguju vyborne.
Dokonca s tymito spuntami lepsie znie hudba zo sluchadiel....ma normalne basy.
Nevyhoda - nevydrzim mat spunty cely den v usiach. Po niekolkych hodinach ma tlacia. Takze si ich z casu na cas vyberam.