vondri-ked zoženieš lacnejšie,tak mu niečo dohod.Ta prva z tou vybavou je podla teba draha?Ak pozrem u Nackov tak ani nie.Ak pozrem u Rakušakoch,tak tiež nie.No a ked porovnam Vaše ceny po prehodeni kurzu,tak to neni až tak drahe.no ak maš ako som pisal lacnejšie,tak šup sem s nimi aj ja si to rad pozrem
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
čeče.Teraz som našiel jednu gs 1100-ku u Vas.Tu si už videl? http://www.tipmot...00-gs.htmlSuzuki DR 800 Big,r.v 1994
tak jak mas na com jazdit tak pockaj este na neaky solidnejsi kusok ...ja som kupil tiez minuly rok 1100ku vobec som nevedel do coho idem mal som predtym len japoncov a dal som za 96tku 4000€ a zatial slape jak hodinky,rozpocet mas asi tak podobny,tak viem ako sa asi citis...alebo nechaj tu od chalanov doviezt nieco overene
citim sa fajn..
black333 napsal: vondri-ked zoženieš lacnejšie,tak mu niečo dohod.Ta prva z tou vybavou je podla teba draha?Ak pozrem u Nackov tak ani nie.Ak pozrem u Rakušakoch,tak tiež nie.No a ked porovnam Vaše ceny po prehodeni kurzu,tak to neni až tak drahe.no ak maš ako som pisal lacnejšie,tak šup sem s nimi aj ja si to rad pozrem
vondri-chalani to napisali presne.Za ročnik 1995 100000kč???
Ako vybavu ma peknu a aj motorka nevyzera špatne ale za tie prachy už zoženieš aj posledne ročniky tychto modelov!!!
Samozrejme neber to v zlom.Samotny majitel si ju možno na toto cení ale ver mi,že neviem či najde za tuto cenu kupca na to.
Už v inzerciach pribudli dalšie tri GS-ka 1100-ky a mam pocit že to boli ročniky 97-99.
Kilometre by mne nevadili ale skutočne,za sto litrov a ročnik 95-ku,NIE,NIE,NIE
black333 napsal: vondri-chalani to napisali presne.Za ročnik 1995 100000kč???
Ako vybavu ma peknu a aj motorka nevyzera špatne ale za tie prachy už zoženieš aj posledne ročniky tychto modelov!!!
Samozrejme neber to v zlom.Samotny majitel si ju možno na toto cení ale ver mi,že neviem či najde za tuto cenu kupca na to.
Už v inzerciach pribudli dalšie tri GS-ka 1100-ky a mam pocit že to boli ročniky 97-99.
Kilometre by mne nevadili ale skutočne,za sto litrov a ročnik 95-ku,NIE,NIE,NIE
A ta 96 co jsi sem dával ty je podle tebe dobrá cena jo?
Ta motorka je přímo moje. Jen jsem to zkusil. Měl sem původně 110 tis. Po upozornění jsem dal nižší cenu.
Možná je to dost buď se někde ozve a nebo ne. Jen ty doplňky tam jsou za 20 tis. když vezmu ceny starších.
Upravil vondri dne 02.08.2012 12:08
vondri-no v porovnani z ročnikom som nedal drahšie.Maš sice aj viac doplnkov a je vidieť že sa o motorku staraš ale ver mi,ak to niekto bude chcieť,tak to musi proste chcieť dať tolko prachov za tu motorku.Ja sam by som bral ročniky od 97 po 2000 a jedine z ABS a vybavou.
A vieš že ma to aj napadlo,že s tou motorkou niečo maš?
No neva,ved uvidiš či to predaš alebo nie.
Tak už mám svoje BMW, koupil jsem rv. 1999 ve slušném stavu. Zatím najeto přes 3500km a max spokojenost . Teď řeším jak přidělám hliníkové kufry a zásuvku 12V na navigaci. Co mě bude čekat, tak je výměna oleje, ale to nechám až na zimu. Akorát bych chtěl vědět, kde necháváte moto servisovat? A ještě mám problém s tím, že na předním kole se mi udělala osmice, tak kdo by věděl, kde by se dalo přední kolo vycentrovat? Dík za rady
Anakin napsal:
Tak už mám svoje BMW, koupil jsem rv. 1999 ve slušném stavu. Zatím najeto přes 3500km a max spokojenost . Teď řeším jak přidělám hliníkové kufry a zásuvku 12V na navigaci. Co mě bude čekat, tak je výměna oleje, ale to nechám až na zimu. Akorát bych chtěl vědět, kde necháváte moto servisovat? A ještě mám problém s tím, že na předním kole se mi udělala osmice, tak kdo by věděl, kde by se dalo přední kolo vycentrovat? Dík za rady
Anakin napsal:
Tak to budeš mít těžký. Vycenrtovat kolo na BMW neumí každej a jen málo lidí se tím zabývá.
tak to si mě moc nepotěšil no kdybys o někom věděl, byl bych moc rád
Já si nechal centrovat na 11 ctce kolo u Chlapa co to umí kousek od Frídku ale taky záleží jestli je to kolo jen volné na špicích nebo jestli je dymlej ráfek. Já měl i dymlej ráfek a po prvním ofu se osma udělala zase tak sem na Ebay koupil nový kolo za cca 5tis. kč a bylo po problému. Jestli najdu kontakt tak ho sem dám ale psal jsem o tom ve vlákně RŮZNÉ OPRAVY NA 1100GS tak se tam jukni
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
otázka pre ostatných - na čo si dať pozor pri kúpe 1100 s kilometrami okolo 100 tisíc? zatiaľ som na týchto super fórach dočítal o spojke a kardane resp. ložiskách zadného kolesa. je tam ešte nejaká vec, ktorá sa kazí častejšie? prípadne boli vo výrobe nejaké horšie a lepšie ročníky? ešte zvažujem 1150 a nejak sa neviem rozhodnúť