Paul napsal:
Už to tady několikrát psal Tomas TT, že většina světových výrobců odpouští od užívání gelů do sedel, protože se zjistilo, že dlouhodobej dopad na zdraví (hlavně oblast krční páteře) je kvůli přenášení mikrovibrací od motorky několikanásobně horší než u sedel z pěny.
Jinak k plexi: Jediný co se mi jakž takž líbí je origo BMW a potom Desierto od TT, ostatní jsou takový neforemný lopaty. Ale to už je věc vkusu.
TT vypada imho trochu jako adventurni na 1150... prijde mi jeste docela prijatelny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
Navic gel senatvaruje zpusobem ze se vytlaci nekam.jinam a nestlaci se tudiz se sedlo bouli. Nejlepsi je pametova pena.
Jinak lopaty to muzou byt alespon nefouka pak nikudma. Asi po statnicich sednu na masimu a vsechny vas navstivym a juknu nazivo. Poslete info co mate kde bydlite at si muzu udelat seznam a harmonogram
Se stav v Pze a pochytas vetsinu :-) Pak Ti prodam ten spoiler na origo a budes mit vyreseno :-D
/Flare
takze lidicky asi nakonec prubnu to GIVI jelikoz ho muzu mit za polovicni cenu co Wuderich skoro za tretinovou co TT takze volba je asi jasna vysoky je 460 coz eje pohoda
Flare: dotaz jak jsi po sezone spokojen se svym plexi W, muzes mi jeste zmerit kolik mam od svetla vytazeny a kolik od svetla zatazeny diky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nazdarek mam tu dalsi plexi co zkusim namontovat a vyzkousim snad uz konecne sedne http://www.bohemi...oaID8RLNWUNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no nevim tohle je tam napsane - doporučujeme ERGO Screen "Iron Man", zejména pro F-Twin jezdce, kteří používají své stroje jako enduro a používají motorku více v off-road.
proto sem se i ptal jestli ma nekdo zklusenost no a kdyz mi nesedne tak poputuje dal , za tu cenu co sme koupil myslim prodam vpohode dal
Čeština můj koníček
Na ofroad je myslim lepsi co nejmensi ne? Pri ofu mi bylo velky i origo plego u dvanactky, bo me min poustelo vzduch na ochlazeni a potil jsem se jako blazen. To ze u toho neco napisou tak neznamena ze to tak je. Jinak mas samo pravdu s tim ze jestli si ho dobre koupil tak ho zase bez problemu prodas
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
jinak dohromady na vsech 3 plexi co sme zkousle prodelal max 200,- a to je super koupis vyzkousis sedne nechas nesedne jde dal
Čeština můj koníček
Schreku pozor !!! neni to kompatibilni s chranicem ruk. Pri plnym rejdu do narazi do pléga !!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Spadnes v offu a máš z toho trsátka. Tady ho má borec uplně na kolmo, což si myslím je ****vina. To tě nebude vůbec obtíkat vzduch......... F800GS 2011 is history (76000Km)
swat napsal:
Spadnes v offu a máš z toho trsátka. Tady ho má borec uplně na kolmo, což si myslím je ****vina. To tě nebude vůbec obtíkat vzduch.........
to ma si kvuli tem krytum ruk bych rekl ze je tam neda
Čeština můj koníček
No a ty máš kryty ruk ne? Pak ti to bude narážet do pléga.
F800GS 2011 is history (76000Km)