Očekávám, že Rath začne brzo kopat kolem sebe a teprve pak se dozvíme spoustu zajímavých věcí, jak to s rozdělováním dotací chodilo.. Myslím si, že to hlavní teprve vypluje na povrch a to se pak budem divit i ušima..
To se v cause Janoušek říkalo taky...... Najednou si nikdo nic nepamatuje..... A s Bártou a VyVolenými?...... Rath skončil s hemzama v parlamentu, nakradené prachy mu ale zůstanou a asi si na chvilku sedne bo pokud ne tak asi vezmu zákon do svých rukou.....
TAKE IT EASY
frantisek napsal:
Dozvim se rad spoustu dalsich veci, z kterych se budu moci na jare radovat. Uz uprimne zdeseni soudruha predsedy partaje me udelalo radost. Nelicenou.
no kdyby byl ještě benzin za dvacku, to by mě potěšilo víc
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
no za 3 týdny Alpy, šwajc,..ale to bude taky za 38 muchametáni mě jaksi nelákají, v Turecku nám po autě házeli kamení, takový malí usmrkanci u silnice ..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
no za 3 týdny Alpy, šwajc,..ale to bude taky za 38 ..
...když bude za 38, tak to bude ještě za levno...v Holandsku se podle prognoz na leto dostanou na 2.0 E / litr...už dnes je za 1.86...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Zasloužil by pár facek v přímém přenosu, h,a,j,z,l intelektuálskej.
Upravil Vodnik dne 15.05.2012 22:41
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Myslim,ze jde o neco jineho.Tech 7 milionu jsou drobny,ale ze je vystavba pavilonu v nemocnici predrazena o 800 milionu s jeho posvecenim,to uz asi nekde chybi.A to je jeden pavilon.A vzhledem k tomu,ze takhle funguje kazda druha statni zakazka,tak to predrazeni,dela klidne celej schodek statniho rozpoctu.Takze nejde jen o uplatky,ale spis o to,co za ty uplatky ti politici,tolerujou,prehlidnou,podepisou atd.A to uz je sakra par miliard z dani nas vsech.
Emilio Alzamora napsal:
...v lepším hotelu dostanete pivo do hezké skleničky,zapálí vám na stole svíčku,vymění popelník po prvním cígu,dobrá nálada,hudba a při placení se čeká,že k sumě dáte i malé spropitné...
pokud číšník udělá dobře svoji práci a jsi s ní spokojený, dáš dýško a třeba přijdeš zase = dýško je dobrovolné a máš možnost si vybrat
politik, který krade a je úplatný, nedělá dobře svoji práci - má hospodařit s našimi daněmi ku prospěchu našemu, nikoliv svému...
Na pomoc ke své činnosti si pak ještě ohýbá zákony, aby lépe unikal případnému trestu nebo aby si připravil vhodnou půdu pro další "podnikání" ve státním/krajském/městském/obecním sektoru a ty pak nemáš možnost volby a musíš platit, i když jsi nespokojený.
Můžeš jít sice k volbám, ale to je jen takový taneček... Vždyť pan Dr. Rath (ČSSD) měl blízkého spolupracovníka pana Kotta (ODS) - dnes už je jedno, jaký má kdo dres....
Myslím si, že to je jen taková provokace z tvojí strany... Pokud ne a ty dukáty ti fakt takhle zastínili pohled na svět, dej si přihlášku do strany - jedno do jaké, budeš nadějný kádr...
BMW GS = stroj na radost
V podstatě bych mu přál, aby byl opravdu nevinnej a fakt si myslel, že dostává krabici s vínem - o to větší by to protažení rypáku muselo být upřímnější...
BMW GS = stroj na radost
Jo, stačí se zamyslet nad tím, že v našich východních blocích byla krádež povýšena na standard. Kradlo se ve fabrikách, krade se pořád a kdekoliv. Státní vrchnost jen dokonale rozvinula to, co se děje všude. A dávání úplatků je jen výsledek nenažranosti, kančí na dančím. Je to na blití a osobně je mě jedno, jestli tenhle exot skončil v klepetech na základě práce policie nebo komplotu jeho bývalých kamarádíčků (radši bych to samozřejmě viděl jako výsledek práce vyšetřovatelů). Vím že je to málo, mělo by jich dřít v kamenolomech zástupy, ale alespoň tenhle, kterej mě osobně pije krev už dlouho, půjde bručet - doufám....
bluesbery napsal:
Očekávám, že Rath začne brzo kopat kolem sebe a teprve pak se dozvíme spoustu zajímavých věcí, jak to s rozdělováním dotací chodilo.. Myslím si, že to hlavní teprve vypluje na povrch a to se pak budem divit i ušima..
Já teda na Ratha a podobné lidi koukám trošku jinak.....
Vždyť se stačí nad tím zamyslet.....
Člověk,který celý život dře jako vůl,pracuje mraky hodin deně,nechodí do hospody nebere drogy a studuje do dlouhých ranních hodin a podobně,tak si tu svojí odměnu prostě zaslouží!
Každej má tu možnost se tam dostat a když jim ty lidi peníze cpou,tak proč si je nevzít,je to něco za něco.....Proč sakra nezavoláte kriminálku napřiklad na instalatéra,kterýmu váš soused dal flašku slífky,že příjde na opravu o týden dřív......Úplatek,jako úplatek!!!!
Psaním se to blbě vyjadřuje,ale když je někdo šikovnej,tak mu nezáviďte!
Když nějaký firma má na to dát milionovej úplatek a pořád se jí vyplatí práci udělat,tak by člověk byl blbej,aby si ho nevzal,je to stejný jako flaška,vše dobrovolné.....
Nikomu nic nechybí a nebo někdo zaregistroval ve správách,že někomu chybí 7mil kč?
Prostě na to koukám jinak a i když já osobně něco chci,tak by mě ani nenapadlo jít s prázdnou......
V bufetě za okýnkem si koupíte pivo za 15kč vrátí vám přesně a nemusíte nic říkat,ale v lepším hotelu dostanete pivo do hezké skleničky,zapálí vám na stole svíčku,vymění popelník po prvním cígu,dobrá nálada,hudba a při placení se čeká,že k sumě dáte i malé spropitné.......proč číšníky nikdo nezatýká,že mají úplatek nebo ve stavebnictví,že vám hodí nádeník cement do auta????(v resturaci se platí firemníma kreditkama,takže stejný případ)
Tajně jim to závidím,ale přeju jim to,protože to nemají zadarmo........ale jsou i tací,co závidějí,nepřiznají to a ještě jim to nepřejí nedej bože,když se kejchnou v hospodě a jdou domu,tak zničí podobně úspěšným lidem majetek....
Ale cooo,proč to tu píšu,je to jen můj pohkled a hlavně stějně vůl zůstane volem a pařez pařezem........(prázný sudy nejvíc duněj.....)
Nezapomeňte taky zdrbnout Martina Romana z ČEZu.......A taky si dávejte bacha na úplatky ať nepříjdete do řeči.........
Která firma dá úplatek za zakázku 7 mega? Musíš znát dobře zadavatele, protože pak se ti úplatek vrátí.... je to podobný jako výběrový řízení, pět firem, čtyři dělají křoví pátá vyhrává a příští zakázku se to votočí. S.r.o. sem prodal a rači sem zase zaměstnanec.
Naposledy sem byl v nemocnici jak poslední bezdomovec, nažtíplej kotník ani nezafixovali, vo operaci roštíplýho kolena sem musel nekolikrát žádat. Vopravili to tak, že prakticky nechodim. NEDAL SEM ÚPLATEK, VELKÁ CHYBA !!!
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
emilio: je fajn že byl chycen za ruku přímo s prachama a nevěřím že jde jen o nějakých 7 mega když si poliši dovezou do jeho baráku ještě počítačku na prachy a takových zlodějů máme plnou republiku,je nejvyší čas zametat schody nahoře a pokračovat směrem dolů,to je přesně ten schodek státního rozpočtu,je na policii,kolik je těch schodů,myslím že v tomto státě po 23 letech,3 eifelovky nestačí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
emilio: je fajn že byl chycen za ruku přímo s prachama a nevěřím že jde jen o nějakých 7 mega když si poliši dovezou do jeho baráku ještě počítačku na prachy a takových zlodějů máme plnou republiku,je nejvyší čas zametat schody nahoře a pokračovat směrem dolů,to je přesně ten schodek státního rozpočtu,je na policii,kolik je těch schodů,myslím že v tomto státě po 23 letech,3 eifelovky nestačí
...tím chceš říct že před dvacetitřemi lety se snad zametalo? hlavně ten BORDEL jsme tenkrát špatně zametli.....
TAKE IT EASY
Dokud se nezačne věšet a střílet, tak mě to ani moc nezajímá, protože situace již dávno nemá smírné řešení. Tedy dle mého názoru. V tom našem ďolíčku jsme všichni tak nějak stádně ovladatelní a předpokakaní, takže se musí s revoltou začít někde vedle, aby se toho chytla i ta tlupa voříšků, co obývá toto slzavé údolí.
A jeden sRath jaro nedělá. Policie je k ničemu, armáda k smíchu a lid tupý. To se to potom krade a vládne.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz