Tak v sobotu jsme navštívili Passau, žena potřebovala nové střevíčky. Prvně jsme zkoučeli HeinGericke Rally, ale nakonec vyhrály údajně výrazně pohodlnější Oxtar Infinity...takže kdo laboruje mezi těmito dvěma modely, tak můžeme doporučit Oxtarky....
jsou opravdu fajnové
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
v hein-gericke maj boty "trg rallye" (ktere asi zena zkousela) a potom "rallye gtx2", ktere jsou jenom prejmenovane oxtar infinity (a tahle bota uz taky neexistuje - je to tcx infinity)
to Peacemaker: HG byly myšleny GoreTexové obdoba Infinity, neřekl bych, že jde jen o přejmenování, rozdíl je prý pocitově ve střihu boty (sám jsem je nezkoušel, až přijdu na řadu já budou buď BMW nebo TCX), jinak koupené byly poslední Oxtarky, co tam měli v dané velikosti....TCX je prý až kolekce 2009, která se dostává teď do prodeje...
tak na motodovolené se Infinity velice osvědčily....v dešti nepromokly, po městech se dalo chodit...prostě pohoda
sám jsem spíš koukal bo botách BMW i proto, že mají kovou špičku...ale po dnešní komunikaci s dovozcem, i na model Infinity lze přidělat kovou špičku z některého motokrosového modelu TCX...navíc 195 Kč včetně DPH
becka napsal:
já mam vyhlídlí Diadora Mud, nemate někdo zkušenost?
Jak je to teda s těmito botkami Diadora Mud ? Líbí se mi víc, než TCX Infinity, ale nejsou tu s nimi žádné zkušenosti, zatímco na TCX Infinity (dříve asi Oxtar Infinity) tu pěje každý chválu...
má někdo zkušenosti s Gaerne Explorer popř. s G-King? cena něco málo přes 4tis. (umělá kůže Lorica, Windtex) vypadají sympaticky, teď ještě nějaké reference. Chci pohodlnou, botu na každodenní ježdění (žádné terény).
Marek napsal:
má někdo zkušenosti s Gaerne Explorer popř. s G-King? cena něco málo přes 4tis. (umělá kůže Lorica, Windtex) vypadají sympaticky, teď ještě nějaké reference. Chci pohodlnou, botu na každodenní ježdění (žádné terény).
Marku, já před Iránem vybíral mezi Infinity, Explorer a GTX Trans Open (Daytona). Šel jsem do všech tří obchodů, všechno vyzkoušeno, ale bohužel Explorer nej..fórovějši (dost tenká podrážka), určitě by v tom bolela noha nedřív ze všech tří i při pár minutách ve stoje. Nejlepší se mi zdály ty daytony (i zpracováním), ale byly o hodně dražší než ty Infinnity, do kterých jsem nakonec šel a jsem spokojen.
tak já se taky přidám, kupoval jsem infinity a jen pro zajímavost: TCX jsou již od roku 2008, je to totiž sloučená značka více firem mmj i Oxtar a šijí boty pro HG, tak si vyberte, mají pouze jinak prolisované logo. To ale nic nemění na spokojenosti
Konečně jeden s velkou motorkou
Marek napsal:
Marku, já před Iránem vybíral mezi Infinity, Explorer a GTX Trans Open (Daytona). Šel jsem do všech tří obchodů, všechno vyzkoušeno, ale bohužel Explorer nej..fórovějši (dost tenká podrážka), určitě by v tom bolela noha nedřív ze všech tří i při pár minutách ve stoje. Nejlepší se mi zdály ty daytony (i zpracováním), ale byly o hodně dražší než ty Infinnity, do kterých jsem nakonec šel a jsem spokojen.
pokud chces civilnejsi, ty první, pokud víc extreme vzhled a silnější podrážku na častější jízdu ve stoje, ty druhé,...no a ty třetí jsou na quad, čili mají měkkou podrážku a nehodí se na mašinu
Přesně jak píše Doc, ty první jsou více turistické, pohodlné, ty druhé více off, ale jsou také primárně určené pro ATV/Quad, takže mají měkčí podrážku ( jsou úplně stejné jako FORMA ATV ONE WP, jen je na nich logo Diadora, zřejmě to pro ně dělá jedna fabrika...), ty třetí jsou také určeny pro ATV/Quad, ale řekl bych více cestovnější, než ty Diadory...
Nevím, jak na tom budou ty měké podrážky určené na ATV při dlouhodobější jízdě ve stupačkách, aby Tě z nich nebolelo chodidlo...
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Přesně jak píše Doc, ty první jsou více turistické, pohodlné, ty druhé více off, ale jsou také primárně určené pro ATV/Quad, takže mají měkčí podrážku ( jsou úplně stejné jako FORMA ATV ONE WP, jen je na nich logo Diadora, zřejmě to pro ně dělá jedna fabrika...), ty třetí jsou také určeny pro ATV/Quad, ale řekl bych více cestovnější, než ty Diadory...
Nevím, jak na tom budou ty měké podrážky určené na ATV při dlouhodobější jízdě ve stupačkách, aby Tě z nich nebolelo chodidlo...
Dik za vysvetleni,takze tyhle boty nic moc v tom pripade jaky koupit boty??Chci mit chranenou nohu(hlavne kotnik-mel jsem s nim problemy a bojim se jezdit bez jeho ochrany),zase kdyz koupim off road boty tak vetsina lidi pise za se v tom neda chodit a kdyz jo tak ne moc daleko a nebo ze vrzou.Myslel jsem ze tyhle Diadora jsou neco mezi cestovani a off road.Popripade Existuji nejake boty ktere jsou tak nejak na hranici mezi off a cestovani a za normalni penize???Cisty plastovy boty si myslilm ze se na GS moc nehodej,ale zas ta ochrana je tam zarucena,zas napriklad Oxtar Infinity sou pohodlny podle reakci tady na foru,ale ta ochrana tam neni.
Upravil tomino dne 30.11.2008 17:26
Existuji nejake boty ktere jsou tak nejak na hranici off a cestovani a za normalni penize???
co povazujes za normalni penize? to je prvni otazka
ja kuprikladu uz vim, ze setrit v tomhle asi nema cenu, ale to me ty levnejsi veci museli stat hodne penez, abych to pochopil. vzdy zalezi, za jakym ucelem to chces vyuzivat a jak hodne.
uz se zase opakuju, ale ..
jdi do TCX Infinity GORE-TEX, je tady toho hodne o nich napsano a myslim, ze mi da za pravdu kazdy, kdo je kdy mel. http://www.mcf.cz...zi_id=1410
pokud by si chtel neco usetrit, muzu ti doporucit http://www.hein-g...or=2310034
provereno, doporucuju ....
Upravil desperado dne 30.11.2008 17:45