Tak.Historia sa opakuje.Presne pred deisatimi rokmi sme sa stretli z rusakmi a dufam,že sa to zopakuje aj vyhrou.
Uvidime zajtra. Skoda,že Palko Demitra to pozera už len z hora.
Upravil black333 dne 19.05.2012 20:36
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
Tak gratuluji.
Zcela zasloužené vítězství.
Budu vám, asi jako každý u nás držet zítra...vlastně dnes palce. Ale bude to mooooc těžké.
Ale Vláďa rusy dobře zná, třeba zase něco vymyslí.
Všetkym Čechom a Slovakom mier.
Upravil black333 dne 20.05.2012 11:41
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
To jsou magoři, co své názory dokážou prezentovat jen na síti! Poslal bych ho v tom tričku přes pěší zónu v Trnavě Naštěstí takových kktů je jen minimum. Přeju dneska Slovensku úspěch ve finále
ta FB stranka o Cechoch ako takych nevypoveda vobec nic
ma 811 fanusikov co je v pomere k celemu ceskemu internetovemu narodu menej nez promile... rovnake mnozstvo ****ov by sa urcite naslo v kazdej krajine (aj na Slovensku) ...zial toto je asi naozaj nieco "nove" nevidane
dnes to nandajte Finom nech vedia ze hokejovy vietor fuka zo stredu Europy
Chlapi to je jen bohužel potvrzení jedné z českých vlastností. Závist, a neschopnost uznat kvalitu soupeře. Naštěstí jako vždy je to špatné vidět více než to dobré. Myslím že vám opravdu většina čechů přeje.
Ještě k tomu našemu duelu. Do půlky zápasu jsem se vztekal a nadával...pak jsem pochopil a smířil se. A Vláďa vůjtek mi to jen potvrdil. Porazili jste nás našimi zbraněmi.
Kdyby mi někdo řekl že si mančafty vyměnili dres nedivil bych se.
Já smekám před našimi za to že to i přes tohle zklamáni dokázali dotáhnout na medajli.
A malé zamyšlení na závěr. Fandím vám už jen pro to že dokážete přes evidentně větší nacionální cítění, pro ůspěch národního mančaftu sáhnout i po nedomácím trenérovi.My šaháme po manažerech a známých. Ještě vemte do fotbalu Vrbu a dočkáme se dalšího překvapení.
Chalani do toho.
Tak viděl sem jenom první třetinu, ale znám výsledek. Škoda, ale Rusové měli letos asi vážně nejlepší tým (ani jeden prohranej zápas mluví za vše) a myslím, že jak Češi tak Slováci můžou být s výsledkem spokojení. Jinak samozřejmě Slovákům gratulace ke stříbru a našim díky za bronz.
Paul napsal:
Tak viděl sem jenom první třetinu, ale znám výsledek. Škoda, ale Rusové měli letos asi vážně nejlepší tým (ani jeden prohranej zápas mluví za vše) a myslím, že jak Češi tak Slováci můžou být s výsledkem spokojení. Jinak samozřejmě Slovákům gratulace ke stříbru a našim díky za bronz.
přesně tak to vidím i já
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko