jarax napsal:
Tady je obrázek optional sady nářadí do BMW... nic důležitého kromě montpák nechybí... Škoda jen, že chybí celá sada při nákupu nového BMW...
1. Swivel and Adapter head (2 pcs, shown here attached)
2. Telescoping dual socket for spark plug and swivel head adapter
3. Mini torch
4. 24mm ring wrench head
5. T50 torx bit (fits into the adapter head)
6. T45 torx bit
7. T40 torx bit
8. T30 torx bit
9. T25 torx bit
10. 8mm allen bit
11. Cross/Philips screw driver bit
12. E12 Torx socket head
13. 13mm open wrench head
14. 17mm open wrench head
15. 14mm open wrench head
16. Leatherette tool roll
Zrovna shanim po vsech kramech a radoby kutilskejch obchodakach tohle naradi.Nikde neni nic co by pasovalo na jejich hvezdicovy srouby, kde jsi to koupil??
jarax napsal:
Tady je obrázek optional sady nářadí do BMW... nic důležitého kromě montpák nechybí... Škoda jen, že chybí celá sada při nákupu nového BMW...
1. Swivel and Adapter head (2 pcs, shown here attached)
2. Telescoping dual socket for spark plug and swivel head adapter
3. Mini torch
4. 24mm ring wrench head
5. T50 torx bit (fits into the adapter head)
6. T45 torx bit
7. T40 torx bit
8. T30 torx bit
9. T25 torx bit
10. 8mm allen bit
11. Cross/Philips screw driver bit
12. E12 Torx socket head
13. 13mm open wrench head
14. 17mm open wrench head
15. 14mm open wrench head
16. Leatherette tool roll
vejde se to nekam pod sedlo?
Nebo to mas vedle motorky?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele tohle fórum je obecně o příslušenství na F800, ne o příslušenství co jsem si koupil. Takže netuším, zda se vejde pod sedlo - možná by se ale mohlo vejít do zadní části, tam kde mají někteří místo místo alarmu...
hmm, pro milovníky luxusu - asi nejpohodlnější sedlo na trhu... celkem o tom uvažuji, protože tohle uspokojí i spolujezdkyni Akorát bych tam nechtěl tu opěrku, je nechutná (naštěstí je to volitelné příslušenství).
jarax napsal:
hmm, pro milovníky luxusu - asi nejpohodlnější sedlo na trhu... celkem o tom uvažuji, protože tohle uspokojí i spolujezdkyni Akorát bych tam nechtěl tu opěrku, je nechutná (naštěstí je to volitelné příslušenství).
jarax napsal:
Jaraxi, do toho sedla bych šel, vypadá fakt dobře. Co kdybychom je objednali společně, ušetřilo by se na jednom poštovným..? Možná se přidá i Randolf..
Upravil bluesbery dne 20.11.2008 08:42
Tak německá pobočka Corbinu chce za to sedlo 600 euro + VAT + doprava do ČR 35 euro... Dodací termín 3 měsíce !! Proti 440 dolarům v US se na tom dost pakujou, i když je jasný že je tam i clo a doprava z US. Pokud má někdo o to sedlo taky zájem, mohli bychom se domluvit na společné koupi z přímo US.
Jen pro info - na jaře budeme mít i na F800GS vyhřívané (ale s plynulou regulací) dvousedlo od Sergant/Mustang. Stejné provedení jako jsou na R1200GS a další.
Fotky budu mít v prosinci ale prý to má být maličko sportovnější - prý v tomhle stylu:
Corbin mám na Yamaze a jestli s tím nikdo z vás nejezdil, tak bacha na to, že to je sedlo jen do skvělého počasí. Jakmile prší, musí se na něj dávat pláštěnka. Jednou to neuděláte, sedlo se za 10 minut nacucá a po vyschnutí se na kůži udělají mapy. Těch sedel na různé cruisery máme dohromady mezi kamarády tak deset a dělá to všem stejně - na GW, WS i H-D. Kupoval jsem kvůli tomu speciální penetraci, saddle soap a ochrannou mastičku od Corbinu a je to všechno naprd, protože se ty přípravky nedostanou na vnitřní stranu kůže, kterou se voda dostane nahoru, zašedne a zdrsní se a vypadá to blbě. Jsou to sedla dělaná na křižování někde po Arizoně. Jinak Corbin jsem dovážel prostřednictvím kamaráda co měl v USA shop a prodával kamarádům asi čtyři roky a můžu jen říct, že backorder půl roku tam není žádný problém. Tři měsíce může být v reálu tak 3/4 roku. Jestli je něco společného pro všechny americké výrobce sedel, tak to jsou absolutně nereálné termíny a obrovské backordery.
Od loňského roku prodáváme i ty Sergant, což je jejich konkurence ale termínově je to to samé - co nemáme u nás nebo u anglického dovozce skladem, to neslibuju. Věci co měly přijít v létě prý přijdou do evropy začátkem prosince apod. Je to u všech stejný. Stačí si přečíst adventure rider forum jak i amíci na ty backordery nadávají. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
bluesbery: jen tak pro zajímavost, zavolal jsem v neděli kamaráda do USA, jen tak na pokec na skype, dlouho jsem s ním nemluvil. Na konkrétní dotaz mi řekl, že F800GS se tam prakticky začala prodávat teď a jestli si myslím, že by Corbin nebo Mustang nebo i Sargent mohli mít vyvinuté sedlo dřív jak v polovině sezóny příští rok, tak jsem naivní a on osobně to nevidí dřív jak za rok a to jen když o to bude opravdu zájem ale že F800GS se neprodává jak prý čekali. Docela mě to pobavilo... protože evropský dovozce našich sedel (Sargent) tvrdil, že podle něj vůbec v americe netuší, jak ta motorka vypadá a všichni používají fotky z marketingu s montáží nějakého sedla aby to nějak ukázali na webu ale reálný produkty nejsou. Jinak Corbin prý přestal dodávat jakákoliv sedla s výliskem baseplate a dělají jen laminát, protože to je levnější a většina lidí sedlo moc nesundává, takže menší problém s deformací během doby lidem tak nevadí.
Upravil TomasTT dne 25.11.2008 19:47
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...