Čekal bych že ráno o půl deváté a k tomu v sobotu budete řešit jiný problémy tohle je dost úsměvné a jak tu někdo psal skoro to hranici s paranoí .
No nic jdeme jezdit ne? Tady svítí sluníčko........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jak píše swat.
Kdo trpí takovou paranoí, snad bych se už i bál dát na motorku alarm s GSM sledováním ... aby někdo náhodou nešmíroval kudma jedím.
Nejvíc asi souhlasím s Mr GS, zatím taky nekradu miliardy, nepíchm kamarádům holky a co napíšu na FB je buď nějaká volovina, nebo absolutně nepodstná informace. Pokud si to chtějí někde evidovat, prosím Snad mě za ty slinty po změně režimu, o kterých se tady mluví, nikdo nezastřelí
swat napsal:
Čekal bych že ráno o půl deváté a k tomu v sobotu budete řešit jiný problémy tohle je dost úsměvné a jak tu někdo psal skoro to hranici s paranoí .
No nic jdeme jezdit ne? Tady svítí sluníčko........
Já bych jezdil, ale Finsko hlásí déšť čekám jestli přestane
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Když máte obavy z toho jak Vás všude sledují,tak jak můžete přispívat do zdejšího fora.Taky zanecháváte stopu na netu a to Vám nevadí.Pánové ,žijeme v 21 století.
Dum spiro,spero.
Pro mě bylo dost nepříjemné když jsem zaplatil benzín kartou a hned mě přišla smska že na pumpě vedle mají kupodivu taky benzín a k tomu soutěž o nějakou kravinu.
Trochu mi to připomělo nadnáněče z ciziny. kam se vrtneš hned tě bude někdo otravovat. O to nestojím.
Od té doby se snažím o minimalizování svojí digitální stopy.
Bohužel se tomu nedá moc vyhnout.
Tady svítí, za chvíli budu mít nazuté Heidenau K60 tak to otestuju.
Benzín si naleju z kanystru aby mě nikdo nešmíroval na pumpě
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
hele mistni paranioci... byt vami, vypinam si mobil pred kazdou mytnou branou
ale uplne nejdriv se zamyslete kdo z vas/nas je zajimavej pro detailni smirung?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
ale uplne nejdriv se zamyslete kdo z vas/nas je zajimavej pro detailni smirung?
Tak mě by třeba zajímalo, co právě dělá např. Eva Herzigová, nebo Kate Moss ..
Radši to nechtěj vědět, možná by jsi ztratil krásné iluze
zrovna u Kate je to dost pravdepodobny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dyť jsem to říkal.. a už je to tady..
Teď už na 100% vím, že si čtečku nikdy nepořídím.. A nejen proto, že jsem konzervativní a papírová kniha je pro mě něco, co má i duši.
Co tady blaznite? Ze ono to bude tim hycem venku. Me teda taky vadi, kdyz nekdo zneuziva me osobni udaje.....nevyzadane emaily,telefonaty ale hromadne komunikaci uz se dnes neda ani poradny vyhybat, tak je treba se drzet pevnych zasad a tuhle dobu prezit. Myslim, ze zrovna tohle neni problem, kvuli kteremu by jsme tu nemohli zit. Problem bude spis, mit praci, uzivit rodinu, mit kolem sebe nezavadne prostredi v kterem se da zit a jeste k tomu mit troschu casu v kterem si clovek muze i uzivat ne jen prezivat. Hlavne na FB a podobnych nepsat kdy jedete na dovcu, ze se vam zrovna rozbil alarm na baraku,ze to mate dobry u kamosky z prace.....a ty maminy..ty me dostavaji. Miliony fotek na FB taky neni uplne nejlepsi...... snadna cesta pro uchylaky a podobny prasata
I pád na hubu je pohyb kupředu