Prosím o posouzení vlákna - NGK lambda sondy na BMW
Přidané 01.06.2012 13:49
Milos napsal:
Dospěl jsem k tomu, že Raptore nikdy nebudeš akceptovat zdejší pravidla a že se mně budeš snažit házet stále klacky pod nohy. Z toho důvodu nejspíše využiji tvé nabídky
co sa tyka mojho chodenia na tento web bud urob toto rozhodnutie ty a zaBANuj ma ...alebo mi nedavaj odporucania (toto mi je dost prosti srsti a pripomina mi to papalášske maniere) ked uznam za vhodne sam potichu zatvorim dvere.. http://www.bmwgs....ost_232610
a v pondělí ti udělím BAN.
Jsem jen nedokonalý člověk a asi se na mou hlavu snese pro toto rozhodnutí kritika, ale nemám chuť a čas řešit hlouposti tebou opakovaně vyvolávané. Do pondělí se k mému rozhodnutí můžeš i ty sám vyjádřit. V pondělí ráno se definitivně rozhodnu.
Jakkoli máš na to právo, přijde mi to jak s houfnicí na vrabce.
Rozumněl bych - porušils ta a ta pravidla = máš ban.
Ale uvidíme jak se vyspím na pondělí (což jsou navíc 3!dny), jestli budeš hodnej, a podle toho Tě buď potrestám, nebo ne, a to ještě hlavně za možné budoucí delikty...
Mno... Ať si každej udělá obrázek sám, ale ač je Raptor možná i provokatér, tohle mi přijde při vší úctě přestřelený a zbytečný vyhrocování, zvlášť když za tím nestojí ani tak reakce na prvotní "problém", ale pravděpodobně na až další Raptorovy projevy.
Síle sluší nadhled
Upravil morabo dne 01.06.2012 13:51
Maiali nel Fango!
Chci od tebe Raptore jediné a to slib, že budeš dodržovat pravidla webu, která jsou zde: http://www.bmwgs....p?cat_id=8. Jinak se smazáním nemám žádný problém a vyhovím tvému požadavku.
Přidané 01.06.2012 13:54
Nevím, co zrovna z toho Raptor porušil, ale já poslušně hlásím, že porušuji pravidlo č.9, nejsem sám a porušovat ho hodlám i nadále. Co s tím?!
Cituji pravidlo č.9:
"9. Členové webu mohou využít podpisu u svých příspěvků přiměřeným způsobem. Například pro základní informace o sobě, svém motocyklu, napsat zde své motto nebo nějaký citát, nebo vložit odkaz na své aktivity NEKOMERČNÍHO charakteru. Odkaz na komerční aktivity je možno vložit pouze po dohodě s provozovatelem stránek a úhradě smluvní ceny. Do podpisu (komerčního i nekomerčního) není dovoleno vkládat bannery, obrázky, grafická loga a pod. Podpis může být pouze ve formě max. 3 řádky textu psaného základní velikostí fontu (ne tučně, ne barevně, ne na barevném podkladu)."
Upravil morabo dne 04.06.2012 09:37
Maiali nel Fango!
Milos napsal:
Dospěl jsem k tomu, že Raptore nikdy nebudeš akceptovat zdejší pravidla a že se mně budeš snažit házet stále klacky pod nohy. Z toho důvodu nejspíše využiji tvé nabídky
co sa tyka mojho chodenia na tento web bud urob toto rozhodnutie ty a zaBANuj ma ...alebo mi nedavaj odporucania (toto mi je dost prosti srsti a pripomina mi to papalášske maniere) ked uznam za vhodne sam potichu zatvorim dvere.. http://www.bmwgs....ost_232610
Jsem jen nedokonalý člověk a asi se na mou hlavu snese pro toto rozhodnutí kritika, ale nemám chuť a čas řešit hlouposti tebou opakovaně vyvolávané. Do pondělí se k mému rozhodnutí můžeš i ty sám vyjádřit. V pondělí ráno se definitivně rozhodnu.
Ale uvidíme jak se vyspím na pondělí (což jsou navíc 3!dny), jestli budeš hodnej, a podle toho Tě buď potrestám, nebo ne, a to ještě hlavně za možné budoucí delikty...
Mno... Ať si každej udělá obrázek sám, ale ač je Raptor možná i provokatér, tohle mi přijde při vší úctě přestřelený a zbytečný vyhrocování, zvlášť když za tím nestojí ani tak reakce na prvotní problém, ale pravděpodobně na až další Raptorovy projevy.
Síle sluší nadhled
Ten čas potřebuji, abych sám si byl jistý, že nejednám pouze emočně. Raptorovi urážky musím vstřebat. Možná se ještě jednou koukni, jak to celé začalo a na reakce. Asi nejsem tak trpělivý jako ty.
Přidané 01.06.2012 13:57
Mě osobně to připadne jako mlácení prázdné slámy. Raptorův příspěvek mě, než inzerci, připomíná spíš technickou poradnu....A v podstatě do dneška jsem nevěděl, že má svůj e-shop. Když zajdeme do merita věci, tahle diskuze mu udělá rozhodně větší reklamu, než informace, že NGK vyrábí lambda sondy na BMW A informaci i shopu mi podal......Miloš
Upravil radekNX dne 01.06.2012 14:00
Přidané 01.06.2012 14:09
miloš co sa tyka uraziek tak prosim ta neprehanaj.. obaja vieme ze ak by som ta chcel vyslovene urazat tak pouzijem uplne ine slova
tvoj web naozaj nestoji na mne ale na ostatnych uzivateloch ktori sa na toto cele pozeraju, nech sa do pondelka vyspis akokolvek mas iba jednu rozumnu moznost ta druha bude tvojou prehrou
kedze ma ziadas o respektovanie pravidiel ja ta ziadam o vysvetlenie preco kedze som si neni vedomy ziadneho porusenia
Přidané 01.06.2012 14:09
Milos napsal:
morabo napsal:
Milos napsal:
Mno... Ať si každej udělá obrázek sám, ale ač je Raptor možná i provokatér, tohle mi přijde při vší úctě přestřelený a zbytečný vyhrocování, zvlášť když za tím nestojí ani tak reakce na prvotní problém, ale pravděpodobně na až další Raptorovy projevy.
Síle sluší nadhled
Ten čas potřebuji, abych sám si byl jistý, že nejednám pouze emočně. Raptorovi urážky musím vstřebat. Možná se ještě jednou koukni, jak to celé začalo a na reakce. Asi nejsem tak trpělivý jako ty.
Pokud to co až do Tvé reakce napsal Raptor do tohoto vlákna bereš jako urážky na ban, tak už jsi asi opravdu s trpělivostí na doraz
Upravil morabo dne 01.06.2012 14:11
Maiali nel Fango!
Přidané 01.06.2012 14:11
dopr. co se to tady deje? :((
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milos napsal:
Síle sluší nadhled
Pokud to co až do Tvé reakce napsal Raptor do tohoto vlákna bereš jako urážky na ban, tak už jsi asi opravdu s trpělivostí na doraz
Asi máš pravdu, protože nemám vůbec chuť tuto diskusi řešit.
raptor napsal: miloš co sa tyka uraziek tak prosim ta neprehanaj.. obaja vieme ze ak by som ta chcel vyslovene urazat tak pouzijem uplne ine slova
tvoj web naozaj nestoji na mne ale na ostatnych uzivateloch ktori sa na toto cele pozeraju, nech sa do pondelka vyspis akokolvek mas iba jednu rozumnu moznost ta druha bude tvojou prehrou
kedze ma ziadas o respektovanie pravidiel ja ta ziadam o vysvetlenie preco kedze som si neni vedomy ziadneho porusenia
Pravidlo 11, nic neprodáváš, tak proč jsi vložil příspěvek do inzerce. Čekal bych, že si to můžu od tebe koupit.
Přidané 01.06.2012 14:21
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
No ja by jsem tu svicku rozhodne neobjednaval ze Slovenska,kdyz NGK si muzu objednat urcite treba od Zetora.
Zbytek je mezi Raptorem a Milosem.
Taky se tady tusim psalo,ze ta lambda je stejna tusim z golfa.Ta z felicie myslim funguje,ale neni to uplne ono.Kdyz tak me opravte.A kdyz NGK nema v nabidce typ na 1100gs,nevi nekdo,jestli 1100gs nema lambdu stejnou s nejakym jinym modelem,kterej v tom raptorove odkazu je uvedenej?
PS: Od Raptora to urcite byla trochu provokace,ale kdyz vlozi pouze odkaz,kde si najdu vyrobni cislo daneho vyrobku a podle toho si mohu objednat kde chci,tak jeto podle mne podobne,jako sem vlozit odkaz na realoem.
Upravil vevis dne 01.06.2012 14:21
Přidané 01.06.2012 14:28
Milos napsal:
raptor napsal: miloš co sa tyka uraziek tak prosim ta neprehanaj.. obaja vieme ze ak by som ta chcel vyslovene urazat tak pouzijem uplne ine slova
Pravidlo 11, nic neprodáváš, tak proč jsi vložil příspěvek do inzerce. Čekal bych, že si to můžu od tebe koupit.
V inzerci to urcite byt nemelo.Spis opravdu Tipy na nakup,nebo tak neco.Ale info,ze se neco na nase motorky dela v levnejsi alternative je prinosne.
Kdyz nekdo evidentne provokuje,ale zaroven dava cenne info,tak bych to resil tak,ze bych jeho prispevek presunul kam patri a upravil ho tak,aby nepusobil komercne.Dotycneho bych na to v PM upozornil a podekoval mu za cennou informaci.
Upravil vevis dne 01.06.2012 14:29
Když se snažím na to podívat s nadhledem, tak je to úplně stejné, jako s tou neziskovou nabídkou před necelým měsícem. Myslím si, že je to tedy jen znovu cílená Raptorova provokace.
Proč na mou otázku:
Raptore,
tvůj příspěvek byl nahlášen s podezřením na komerci. Je tento prodej opravdu soukromá inzerce?
Napsal třeba:
Promiň Miloši, nejedná se o můj prodej, ale chtěl jsem upozornit na alternativu lambda sondy. Přesuň to do diskuse, kde se lambda probírá.
Vše by tím bylo ukončeno a nebyla by ani tato naprosto zbytečná diskuse. Opravdu nevím, jak jsem se měl lépe zeptat.
Přidané 01.06.2012 14:48
Milos napsal:
Když se snažím na to podívat s nadhledem, tak je to úplně stejné, jako s tou neziskovou nabídkou před necelým měsícem. Myslím si, že je to tedy jen znovu cílená Raptorova provokace.
Proč na mou otázku:
Raptore,
tvůj příspěvek byl nahlášen s podezřením na komerci. Je tento prodej opravdu soukromá inzerce?
Napsal třeba:
Promiň Miloši, nejedná se o můj prodej, ale chtěl jsem upozornit na alternativu lambda sondy. Přesuň to do diskuse, kde se lambda probírá.
Vše by tím bylo ukončeno a nebyla by ani tato naprosto zbytečná diskuse. Opravdu nevím, jak jsem se měl lépe zeptat.
Ano takto by to bylo idealni a spravne.Raptor se ale netaji tim,ze mu jde i trochu o tu provokaci atd.To uz je na tobe,jestli se vyprovokovat nechas.
Přidané 01.06.2012 14:56
Miloši, kdyby to raptor napsal tak jak píšeš a bylo to tu několikrát zmiňováno, nebyla by v tom žádná provokace schovaná za užitečný odkaz, o kterou dle slov Raptora evidentně šlo.
Myslím si že písemně se to mezi Váma nevyřeší, bohužel.
Myslím si že by jste si to měli vyříkat jestli je to možné a pojede se dál ať už s nebo bez. Splněný sen moje 1100GS
Přidané 01.06.2012 14:56
vevis napsal
V inzerci to urcite byt nemelo.Spis opravdu Tipy na nakup,nebo tak neco.Ale info,ze se neco na nase motorky dela v levnejsi alternative je prinosne.
Kdyz nekdo evidentne provokuje,ale zaroven dava cenne info,tak bych to resil tak,ze bych jeho prispevek presunul kam patri a upravil ho tak,aby nepusobil komercne.Dotycneho bych na to v PM upozornil a podekoval mu za cennou informaci.
Sväta pravda, bez osobnych averzii ceľkom ľahko rieišteľný problém.
Myslim, že je tu daleko viac a väčších prehreškov dehonestujúcich fórum, zdvojena registrácia, vzájomne sa urážanie, zaplavovanie diskusíi z témou nesúvisiacimi výlevmi...
Upravil Malakh dne 01.06.2012 14:57