Tak metzelery Tourance EXP přední necelých 5 mm a zadní 9mm
Na Gsx 1400 jsem najel na Avoně 22t. Určitě je to o řidiči, ale taky o podmínkách. Na dovolené ji určitě neohobluješ jako při ježdění po městě a ještě když jedeš s bandou střelců.
gssg napsal:
..nelítám , jezdím po silnici, vyjímečně i po polňačce, abs nevypínám, protiprokluz také ne- jen zcela vyjímečně mimo silnici, kolečka na silnici také nemaluji (protože je neumím) a jak říká můj kámoš z pneuservisu, největší nepřítel gum je řidič
na mamininé cbf600 pilot road - od nova 13000, ted je tam 24000 a těch 6 s nima ještě dá
to je jak kdyby ses vychloubal, ze jezdis na sportovni kobyle po pesi zone :D
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hanes napsal:
No tak mě řekněte jestli je normální že po 1700 km mám na zadku 5.7 mm ?
Mám před sebou dovolenou na motorce a docela jsem nervozní.
Já si myslím, že to by to mohlo být réálný. Přece jenom vždycky se na gumě musí sjet rychleji ta horní vrstva co klouže (řekněme necelej milimetr). A nemáš třeba přefoukáno?
Jinak já mám na osmistovce Anakee 2 ve předu a Anakee vzadu (bylo to tak z továrny, nechápu proč nedali dvojky i dozadu) a mám na nich 10 tis, ale víc než 12 tis. určitě nedají.
jj.. cim svrchnejsi vrstva gumy, tim mekci.. takze nejdriv to jde rychle.. ale taky to nejlip sedi.
17 cm
gssg napsal:
..nelítám , jezdím po silnici, vyjímečně i po polňačce, abs nevypínám, protiprokluz také ne- jen zcela vyjímečně mimo silnici, kolečka na silnici také nemaluji (protože je neumím) a jak říká můj kámoš z pneuservisu, největší nepřítel gum je řidič
na mamininé cbf600 pilot road - od nova 13000, ted je tam 24000 a těch 6 s nima ještě dá
to je jak kdyby ses vychloubal, ze jezdis na sportovni kobyle po pesi zone
jj, tys na to kápnul, o tom to je, vychloubat se, přece tu na foru nebudeme řešit skutečnost,
..mě vyhovuje můj styl jízdy, přináší mě radost a že mě gumy vydržely to co vydržely a píšu to tady proto, že jsem zrovna dnes objednával nové!a ty si po pěší zoně jezdi třeba po zadním když budeš spokojený, no néééé?
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
jj, tys na to kápnul, o tom to je, vychloubat se, přece tu na foru nebudeme řešit skutečnost,
..mě vyhovuje můj styl jízdy, přináší mě radost a že mě gumy vydržely to co vydržely a píšu to tady proto, že jsem zrovna dnes objednával nové!a ty si po pěší zoně jezdi třeba po zadním když budeš spokojený, no néééé?
ale jo.. to beru
17 cm
gssg napsal:
ale jo.. to beru
můj styl jízdy se prudce změnil, když mi v Rakousku sebrali papíry na ... no po 3 týdnech jsem je vydyndal zpět, takže pohoda klídek i tabáček
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Gumy měly najeto cca 7000 a z ničehé nic se začali na gumě tvořit puchýře a obrazce se velmi zdeformovali.
Vyjádření výrobce je, že guma byla přetížená.
Což já moc dobře nechápu, protože pokud je guma vyrobená na velké enduro a já motorku nepřeložil přes povolenou hmotnost od výrobce motorky, tak nevím jak může guma být přetížena.
Jinak gumy byly super, ale já teď hledám do čeho půjdu jiného.
micrak přiložený následující obrázek: