Gavia byl pro mě asi nejlepší zážitek.Jak koukám na fotky tak když je pěkně má to ještě lepší atmosféru. Já málem přejel sviště na stelviu Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Gavia byl pro mě asi nejlepší zážitek.Jak koukám na fotky tak když je pěkně má to ještě lepší atmosféru. Já málem přejel sviště na stelviu
Jo tam jich běhá požehnaně. Fotili jsme jednoho ve svahu v zatáčce a manželka zkusila jít blíž, tak slezla z motorky a šla furt blíž a blíž až se k němu dostala cca. na metr. Nevím kdo z nich dvou byl zvědavější.
Gavia je bohužel jako Rumunsko - před 6-ti lety tam nebylo pořádné parkovišta a člověk nepotkal živou nohu (mimo svištích), nechápal jsem to. Vloni jsem tam přijel a pomalu jsem neměl kam dát motorku, davy lidí, foťáky cvakaly, přes ledovec štrůdl turistů... Naštěstí zatím jen bufet v baráku přes silnici, ale vsadím se že za rok se to tam bude hemžit stánkaři jako na Stelviu...:-(
Ivan napsal:
Gavia je bohužel jako Rumunsko - před 6-ti lety tam nebylo pořádné parkovišta a člověk nepotkal živou nohu (mimo svištích), nechápal jsem to. Vloni jsem tam přijel a pomalu jsem neměl kam dát motorku, davy lidí, foťáky cvakaly, přes ledovec štrůdl turistů... Naštěstí zatím jen bufet v baráku přes silnici, ale vsadím se že za rok se to tam bude hemžit stánkaři jako na Stelviu...:-(
Hmm, to je přesně to, co mě odrazuje od celých dolomit. Krásné hory a cesty, bohužel si toho všimlo dost lidí a v sezóně je to pro mě nesnesitelné.. v okamžiku kdy přestanu pětistého motorkáře zdravit je to špatně... podobné to bylo před týdnem na Garmischi..