BIGR napsal:
Že bych jezdil taky k sobě? Do teď sem si na autě i na mašinách taky dělal všechno sám, tak si myslím, že levej nejsem, ale kdybych měl aspoň intervaly výměn a kdy se co má dělat, bez toho je to dost těžký.
Když to zvládneš sám,tak co řešíš? Intervaly a náplně máš v manuálu. GS je jednoduchá motorka,jen se toho lidi bojej...
Tak jen do toho. [/quote]
Mám, ale v němčině a ještě k tomu to měl ten fricek pod sedlem, asi mu to zmoklo a stránky sou slepený. Kde bych splašil jinej?
Mám, ale v němčině a ještě k tomu to měl ten fricek pod sedlem, asi mu to zmoklo a stránky sou slepený. Kde bych splašil jinej?[/quote]
Třeba tady:http://leteckapos.../296450609
Nebo mám Rep-Rom kde je popsaný jak se co dělá i s obrázky a přípravky,ale v angličtině.
Upravil BIGR dne 20.05.2008 20:05
BIGR napsal:
Mám, ale v němčině a ještě k tomu to měl ten fricek pod sedlem, asi mu to zmoklo a stránky sou slepený. Kde bych splašil jinej?
Třeba tady:[url] http://leteckaposta.cz/296450609[/url]
Nebo mám Rep-Rom kde je popsaný jak se co dělá i s obrázky a přípravky,ale v angličtině.[/quote]
Jo díky, už to stahuju a ten Rep-Rom sem už stáh v práci.
Ty si skvělej, vono je to v češtině, díky moc. [/quote]
Ale je to jen uživatelskej manuál,takže každej druhej problém se řeší doporučním: "Navštivte autorizovaný servis."
Pořád lepší,než v němčině. Já mám k té mojí návod ve francozštině. Takže kdyby měl někdo zájem můžu poskytnout...
Alda napsal:
BIGR: no ja s tebou taky predbezne po zaruce pocitam. Jen bys mel nejak vymyslet tu diagnostiku.
To nebude tak jednoduchý. Na načtení a smazání chyb stačí třeba ta co má TomášTT. Ale na víc by se muselo pořídit ta co má AuTec a to je DOST drahý.
Navíc já ještě nemám vyřešený prostory...
Nerekl bych, ze je to DOST drahy, ale DDOOOSSTTT drahy!
A co vic potrebujes? Myslim bezne.. Pokud se nepletu, ty jsi na ni motorku nikdy napichlou nemel a neco uz najeto ma..
Alda napsal:
Nerekl bych, ze je to DOST drahy, ale DDOOOSSTTT drahy!
A co vic potrebujes? Myslim bezne.. Pokud se nepletu, ty jsi na ni motorku nikdy napichlou nemel a neco uz najeto ma..
Jo měl když jsem ji koupil,tak jsem byl v AuTecu,protože byla ještě v záruce. Tak jsem tam absolvoval 30.000 prohlídku. Pak ještě jednou loni na sinchro. A teď nedávno v TT na zjištění chyb a vymazání.
Ale jinak si vystačím s pár kousky nářadí ,jednou golou,torxy a imbusy.
Upravil BIGR dne 20.05.2008 21:07