tohle si vytisknu a budu policistům dávat číst.
tedy až po tom, co jim z dobrého rozmaru zastavím a řeknu, že to jsou bláboly, pokutu nezaplatím, protože už jsem dost vytrestaný tím, že jsem porušil.....
"to je vůl, kaviárový tousty" jo vytiskni a dej si to třeba i vytetovat na prdel a pak to všem policajtům ukazuj, třeba tě nechají jet...............
Jo a řeči o tom, jak musí zaměstnavatel někoho školit......bohužel jsem vázanej mlčenlivostí a spoustu věcí tady psát tudíž nemůžu. Ale je to tak trochu sci-fi, jestli si to opravdu myslíš nechám tě u toho buboGS.
Pomáhat a chránit.......to druhý ANO, to první: bez komentáře ( si zajeď do USA , tam mají na autech taky napsáno "To serve and protect" a zeptej se policajta co to vlastně znamená) , každý si pod pojmem "pomoc" představuje něco jiného, nebudu se tu rozepisovat protože to stejně nikoho nezajímá....pro mě to je POMOC V NOUZI. Nic víc.
to jsem rád, došlo ti to, a dokonce ses i hezky pojmenoval, sebekritika je hezká věc, uděluju ti pochvalu před nastoupeným mužstvem
Hmm, tady je radikálů.to co se stalo je určitě průser.Viník bude určitě potrestán. Může se to stát ale každýmu z nás co jezdíme po silnici. Všichni děláme chyby,pak jen záleží na štěstí jak velkej průser z toho vykoukne. Za volantem prostě sedí člověk a ten dělá chyby, ten kdo si myslí že se mu to nemůže stát je velkej optimista.Školení na tom moc nezmůžou, ty jen ochrání zaměstnavatele a přenesou vinu na řidiče.Míchat do toho práci policie ve smyslu pomáhat a chránit - proč ? . Auto řídí řidič.
[quote]sved63 napsal:
Hmm, tady je radikálů.to co se stalo je určitě průser.Viník bude určitě potrestán. Může se to stát ale každýmu z nás co jezdíme po silnici. Všichni děláme chyby,pak jen záleží na štěstí jak velkej průser z toho vykoukne. Za volantem prostě sedí člověk a ten dělá chyby, ten kdo si myslí že se mu to nemůže stát je velkej optimista.Školení na tom moc nezmůžou, ty jen ochrání zaměstnavatele a přenesou vinu na řidiče.Míchat do toho práci policie ve smyslu pomáhat a chránit - proč ? . Auto řídí řidič.[/quote
mně osobně vadí ta přílišná horlivost, resp. vidím ji v tomto případě, za každou cenu chytit a potrestat, vybrat peníze. Výsledkem přemíry horlivosti byl zmařený život. Chybu udělal dle mého názoru z přemíry horlivosti, ne znezvládnutí vozidla, to se může stát opravdu každému.
...a důležité je, pokud káži vodu, nemůžu sám pít víno!
mně osobně vadí ta přílišná horlivost, resp. vidím ji v tomto případě, za každou cenu chytit a potrestat, vybrat peníze. Výsledkem přemíry horlivosti byl zmařený život. Chybu udělal dle mého názoru z přemíry horlivosti, ne znezvládnutí vozidla, to se může stát opravdu každému.
...a důležité je, pokud káži vodu, nemůžu sám pít víno!
Mr GS napsal:
Nóó...honem všichni inkvizitoři sem!!
Policajt náhodou zabil někoho nevinnýho,tak je potřeba ho hned popravovat na náměstí...nejmíň!!
Co takhle ho rovnou zabít i s celou rodinou,co kdyby splodili ještě někoho podobně úchylnýho a schopnýho udělat v životě nějakou chybu?...vždyť to přece nemá obdobu hlavně v tomhle státě
Honem si všichni přizpěchejte se svým pokryteckým přízpěvkem,než to zase zapadne do dějin de.bi.lity národa českého
Petříku, kdybys byl na místě toho kluka, už bys sem takovou pi.čovinu nenapsal. A takovéto případy by se měly připomínat, už jen proto, aby si VŠICHNI dávali většího bacha.
Prouky: Sory ale takhle od PC si fakt netoufnu říct proč se stalo to neštěstí.Pokud ty jo tak kloubouček dolů.Nicméně se shodnem že je to chyba řidiče.Proč ale potom házet všechny kdo maj uniformu a třeba nikdy nebourali do jednoho pytle ?Pro mě to prostě tenhle konkrétní nezvládnul . Je to stejný jak pranýřování motorkářů pro pár bláznů co....nemaj rozum.
Včera jsem na něj vzpomínal, když se najednou uprostřed 3 km rovinky předemnou začala otáčet zelená felicie. když už stála napříč silnicí a já plný brzdy tak jsem stejně věděl že to ze 130 nedobrzdim ani náhodou tak jsem to chtěl zahodit, abych se o něj nerozstřelil. Při pokládání se mi kousli pneumatiky a hodilo mě to na druhou stranu a ani nevim jak a už jsem ho míjel pomalu příkopem v protisměru. A co nevidim v protisměru, bíla felda proti mě tak zpátky do sedla a do svýho, respektivě do příkopu na svý straně... fuj jak z blbího filmu.
F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Včera jsem na něj vzpomínal, když se najednou uprostřed 3 km rovinky předemnou začala otáčet zelená felicie. když už stála napříč silnicí a já plný brzdy tak jsem stejně věděl že to ze 130 nedobrzdim ani náhodou tak jsem to chtěl zahodit, abych se o něj nerozstřelil. Při pokládání se mi kousli pneumatiky a hodilo mě to na druhou stranu a ani nevim jak a už jsem ho míjel pomalu příkopem v protisměru. A co nevidim v protisměru, bíla felda proti mě tak zpátky do sedla a do svýho, respektivě do příkopu na svý straně... fuj jak z blbího filmu.
husty... dobra prace, fakt.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Musim upřímně říct, že kdyby se to stalo na začátku sezóny( kdy jsem měl zkušeností jen z minulé krátké sezóny s Yuki 350 SPT) tak už mě nejspíš vezou nohama napřed... chlap vylezl z auta se slovama, že mě vubec neviděl a omluvou stylu: Na sračku nejsi a motorka vypadá taky v pohodě tak se vlastne nic nestalo a že teď už s tim nic stejně neudělá tak ať mu nenadávám ... Škoda že byl trochu víc urostlejší postavy...
F 650 GS (00)
proste mit oci na stopkach.. neustale.. sledovat jak se to auto chova.. nez to pitomci otacej, vetsinou si najedou lehce doprava atd.
zaruku ti to neda.. ale vetsina bouracek je alespon lehka chybka na vice stranach.
17 cm
proste mit oci na stopkach.. neustale.. sledovat jak se to auto chova.. nez to pitomci otacej, vetsinou si najedou lehce doprava atd.
zaruku ti to neda.. ale vetsina bouracek je alespon lehka chybka na vice stranach.
... pridal bych jeste: dodrzovat odstup, lehkou ruku... Zastavam nazor, ze i ja muzu udelat neco pro to, aby se nehoda nestala. Sice to neni 100%, ale...
... pridal bych jeste: dodrzovat odstup, lehkou ruku... Zastavam nazor, ze i ja muzu udelat neco pro to, aby se nehoda nestala. Sice to neni 100%, ale...
prst trvale na brzdove pacce...
17 cm
prst trvale na brzdove pacce...
17 cm
myslím, že to bylo v krimi zprávách http://play.iprim...all/273416 začíná to ve 2:20, je to škoda ještě když za to ten motorkář nemoh
Upravil DAGR dne 19.08.2012 22:49