shimi napsal:
tož já bych vás taky rád poznal,ale fakt by to chtělo nejdřív vědět ten termýn,takže ho prostě jednoduše určim a je to a bude se to prostě konat 28.-29.6 a je to takže co vy nato??já bych vtento termín moh
Tak to je asi nejhorsi termin pro me, ten mam bohuzel obsazenej vlastni svatbou
To mas jedinej termin v tomhle roce?
Ze prej daleko :-) Pokud to neni na aspon 200km projizdku, tak se mi vetsinou ani nechce vytahovat GSo z garaze :-)
Takze ja bych urcite dojel, ale asi jen na sobotu.
A taky bych zrovna musel v tom terminu byt doma, pac letos jsem pres leto velmi casto v Italii a doma jen asi tak dva vikendy v mesici...
Upravil Hovez dne 21.05.2008 07:58
Takze.
Vidim ze zajem je, to je super. Nebudu dal dopisovat lidi, uz vas je tolik, ze uz vcera vecer bylo jasny, ze se do toho vrhnem.
Takze ted zacnem resit detaily, v prvni rade termin a dame vedet, resp. vybrat.
Pocitam s tim, ze nebude existovat termin, ve kterym by mohli vsichni.
To ale neovlivnime, snad jedine Eurotel, ten umi porucit vetru, desti.... ale uz neexistuje
Ale uz proto se jedna jen o 2 dny, aby to bylo jednodussi, bez nutnosti cerpat dovolenou atd.
Nejak to dopadne..
Je fajn, jezdime se tam obcas koupat, chatky, stany, prijemny ceny...
Jen si nepamatuju, jestli je v arealu hospoda, ktera je pri spatnym pocasi nutnosti.
Tak se mnou taky můžeš počítat, že budu chtít přijet a že mi do toho na poslední chvíli něco vleze...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Už se moc těším, až Vás všechny poznám face to face...
Přijedu určitě, ať už budu mít moto, nebo ne (ale doufám, že bude)...
Moc se těším na pokec.
Upravil Geralt dne 21.05.2008 17:36
KTM 1190 Adventure R
Geografický střed (těžiště) České republiky leží v obci Číhošť u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku. Pomocí složitého matematického výpočtu to určili odborníci z Univerzity Karlovy a geodetického ústavu. Geometrický střed republiky je těžištěm plochy ohraničené státními hranicemi. V praxi si to lze představit tak, že bychom obrys Česka vystřihli z kartonu a drželi na špičce prstu. Pokud by papírová pomůcka na prstě držela vodorovně, máme prst právě v geometrickém středu – těžišti. Střed české republiky na základě matematického určení z více než 300 trojúhelníků má souřadnice 49° 44´ 37,5“ severní šířky a 15° 20´ 19,1“ východní délky. Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ale dobre ze se to bude vubec nekde konat
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
To je sice pjekný ale bohužel,pokud mi to nevinde na volno tak nemůžu. Dovolenů mám rozplánovanů už od ledna... Ono v červenci v sobotu na noční by chceli bit doma fšichni...*pissed*
Kupredu spatki ni krok...
Brnaci a okolnaci, nevyrazili byste nekdo uz v patek treba, ze bychom tu cestu tak nejak rozpulili, pokud by to bylo v tom Jablonným? Třeba že bychom jeli první k té Ledči nad Sázavou?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836