To neni v poradku. Ty ses se mnou v chatce, takze te budu celou noc mlatit za to, jak jsi mi s tou organizaci perfektne pomohl
A koukej vymyslet tu trasu, ocekavam 2-3 navrhy.
Rád by jsem také přijel - bude-li to možné... Akorát budu mít po dovolené a tak bude asi doma složitější nějak zase vysvětlovat, že někam jedu... Tož uvidím, ale rád by jsem viděl lidi s kterýma občas "vyměním pár písmenek"
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Alda napsal:
To neni v poradku. Ty ses se mnou v chatce, takze te budu celou noc mlatit za to, jak jsi mi s tou organizaci perfektne pomohl
A koukej vymyslet tu trasu, ocekavam 2-3 navrhy.
Když ty jsi se do toho vrhnul tak,že já bych tě jen brzdil...
A trasu dáme nějak dohromady. Neboj.
Ne. Rozhodne si nevezu na triko zbytecnej pruser, kterej to s sebou nese...
Dalsi vec je ze vetsina jede se spolujezdcem, to se to blbe offroadi..
Navic netusim kdo je jak zdatnej, co ma obuto atd.
Tak já bych se taky přihlásil... předběžně stan... jen to nedokážu potvrdit stoprocentně... ale moc rád bych přijel... tolik GS na jednom místě.. to chci vidět...
Rybiz napsal:
Tak já bych se taky přihlásil... předběžně stan... jen to nedokážu potvrdit stoprocentně... ale moc rád bych přijel... tolik GS na jednom místě.. to chci vidět...
Přesně tak. To se muší vidět!
Myslím,že se stanem může přijet kdokoli i bez přihlášení. Šlo především o chatky a ty už jsou rozdělený. Takže se dostavte v hojném počtu.
To je kluci v pohode, mimo chatky o nic nejde.
Jen az budete vedet ze dorazite, hodte mi to zase do mailu.
Vsichni jsou na zacatku sepsani, je to takovy lepsi, ze kazdej vi, s kym se setka.
Ahoj,
je možný dorazit na sraz bez předchozího přihlášení? Dost těžko se mi odhaduje zda budu či nebudu mít volno. Počítám pochopitelně se spaním ve stanu.
Vladek
No nevim jestli to stihnu protože moto bylo ještě u kamaráda (předchozího majitele) nemám ještě tolik místa v garáži... a v noci se jí někdo pokusil odcizit.... alarm zafungoval... zloděje odehnal.... motorku zablokoval, ale teď nejde nastartovat, takže je ve servisu.. do konce týdne se má ozvat jak se věci mají doufejme že nekecaj.... ale já toho člověka potkat..........
*pissed* sakra proč sou někkteří lidé svině? hnáty sekat...
Alda napsal:
Ne. Rozhodne si nevezu na triko zbytecnej pruser, kterej to s sebou nese...
Dalsi vec je ze vetsina jede se spolujezdcem, to se to blbe offroadi..
Navic netusim kdo je jak zdatnej, co ma obuto atd.
ja myslel třeba že někdo místní by moch připravit nějakej vejletík po okolí-polnačky, atak ...Je tam moc krásná krajina
hlavně, že je pivo ftlamě
..taky jsem pro, Aldo dáme nějaký naháněčky lesama,metrpůl hluboký brody a pořádný hard core bahýnko....to bude vyjížďka jedna báseň......nebo to dejte za mě a já pohlídám tábor