xHackerM napsal:
Kluci a to máte jedno, já nemůžu zase najít kde se v Nokii Aisha 200 nahrává vytáčení...
A kdzy das jeden klik na jednotce,tak ti to pri spojenem mobilu nenabidne primo hlasku na zadani noveho hlasoveho pokynu?
Upravil milanosor dne 26.07.2012 13:52
I pád na hubu je pohyb kupředu
Mohlo by to byt nekde primo i u kontaktu,ale zkus to tim klikem.Me se prave nedari odpojovat jednotky ale zato vytacim porad Vercu
Upravil milanosor dne 26.07.2012 13:54
xHackerM napsal:
Kluci a to máte jedno, já nemůžu zase najít kde se v Nokii Aisha 200 nahrává vytáčení...
Nahrava vytaceni ? Co to je ?
Zvuk, kterým to pak vytočíš, ne...
To musis nahravat ? ja proste vyslovim kontakt tak, jak je ulozenej.
Nemám zkušenost, ale vím, že na starší Nokii jsem musel nahrávat hlasové vytáčení, aby to pak šlo použít. Pokud to tady už není potřeba, jenom dobře, ale stejně v manuálu k telefonu není nic o hlasovém vytáčení... Bych očekával, že to je standard dnešních mobilů, tak snad jen blbě koukám...
xHackerM napsal:
To musis nahravat ? ja proste vyslovim kontakt tak, jak je ulozenej.
Ja taky musim nahravat hlasku, kterou se bude kontakt vytacet a ten si prirazuji ke kontaktu
Nokia se Symbianem E5 to uz umela, android taky, ale je lepsi pouzit nejakej program. Ja treba mohu i vytacet hlasem cisla. A jeste se mne to zepta, jestli chci volat na mobil nebo prace, pokud je tam vice cisel.
xHackerM napsal:
[quote]stepan napsal:
[quote]xHackerM napsal:
To musis nahravat ? ja proste vyslovim kontakt tak, jak je ulozenejNokia se Symbianem E5 to uz umela, android taky, ale je lepsi pouzit nejakej program. Ja treba mohu i vytacet hlasem cisla. A jeste se mne to zepta, jestli chci volat na mobil nebo prace, pokud je tam vice cisel.
Teda to jsou masiny.Takovy vychytavky nevedu
Upravil milanosor dne 27.07.2012 07:41
Tak i pres rady TomaseTT o spravnem pripojeni kabelu do jedntky,se mi dneska stala nemila vec.Jen pin v konektoru na kablu se zamackl az na dno konektoru a ted mi v levem sluchatku vrci jak spatne naladenem radiu.A to jsem daval sakra bacha.Takze pri reklamacka.A to mam F4 jen par mesicu...To je pech