fčil sem jezdil 14 dní v kůži,je to hnusale bezpečné
mám pharao tour,v zimě v létě otevřu větrání a taky je to ofšem klouzání po asfaltupo pár metrech je to prodřený na kůžimou vlastní,to je jediný mínus,který tomu dávám
Kde se da koupit Revit? Taky jen venku? A kde venku?
Procitam nazory a chtel bych pred koupi videt Revit Cayenne PRO a Hein Gericke Tuareg Relly III. Vypadaj taky vyborne.
Aldo neváhej a kup BMW Rally2. Jsou fakt super. Cena je sice hrozná, ale stojí to za to. A jestli ti vadí znaky BMW, tak jsou jenom na rukávech a dají se sundat.
Já mám ta Pola. S oblečením BMW jsem nikdy nejel takže porovnávat nemůžu, ale ani tyto díky větracím otvorům ve vedru nejsou zlé. Proti mému původnímu oblečení je to naprostý luxus. Je pravda že v 50 stupních jsem v tom nejezdil a ani cestu do pouště nepředpokládám, takže jsem spokojený. Co se týká nepromokavosti, s lehčí přeháňkou nemám problém, jde taky o to jestli používáš impregnaci, dávám klasickou na outdorový věci a funguje. Ná jízdu v dlouhým dešti to není ale na to se prodávají nepromoky který stejně zřejmě ničím nenahradíš.
Prostě když leje tak se projíždět nemusím a na dovolenou beru nepromok.
Moje R2P ted maji za sebou test. Tyden jezdeni v horach za stridaveho vedra a lijaku. V lijaku jsem si schvalne nevzal nemoky, abych testnul gore-tex. Na rukach to studi, ale telo bylo po celem dnu suche. Bunda pak rychle vyvetrala a uschla druhy den, kdyz neprselo. Jinak oporti bundam, ktere jsou "jen" nepromokave, tak v gore-tex vlozce neni tak nechutny vedro jak jsem si myslel, lzde ji tam nechat i na slunicku a neni to tragedie jako v prechozi bunde co jsem mel. Ventilacni zipy jsou super, hlavne jejich ovladatelnost i za jizdy (krome tech na zadech). Co se tyce kalhot, tak gore-tex nevim, mam ho vyndanej, nepouzivam ho. Jinak na kalhotach me prudi koleni chranice, ktere mi porad vylejzaji z bot, asi je vyndam a koupim nejaky chranice pridelatelne primo na nohy.
Jinak bracha ma na prodej hadry POLO Mohawk, jsou jete dvakrat, ale nesedi mu velkost. Barva cerna, kombinace kuze textil, takze kdyby nekdo chtel, na cene se urcite dohodnem. Velikost na postavu cca 180-5cm, vaha cca 90kg? http://www.polo-m...016801.jpgBMW R1150GS MY02
brtnik napsal:
jinak zarucuju,ze v bundicce za 3 tis s dirkama ti bude ve vedru lip nez v rallye hadrech,to totiz profukuje fakt vsude.
]
Spíš zajímavost, ALE: v teplotách přes 37 stupňů je údajně lepší oblečení bez dírek, protože „zabalené“ tělo v takto vysokých teplotách dokáže regulovat teplotu na povrchu kůže efektivněji, než když je vystaveno proudu horkého vzduchu. Tvrděj odborníci. Jak koukám z okna, dneska pravdivost tohohle tvrzení asi nevyzkoušíme
Tak jsem prave dorazil z Drazdan a dovezl Pharao.
Shodou nahod na me cestou 50km fakt fest prselo a jsem naprosto suchej. Vybava super, vic zatim nevim, ale pripadam si spokojenej.
Alda napsal:
Kde se da koupit Revit? Taky jen venku? A kde venku?
Procitam nazory a chtel bych pred koupi videt Revit Cayenne PRO a Hein Gericke Tuareg Relly III. Vypadaj taky vyborne.
Revit jsme koupili tady. http://revit-obleceni.cz/kontakty-mapy/
Pro Tebe to už ale není aktuální ....
já jezdím v hadrech od Nazranu. kalhoty Fighter, bunda Africa. S kalhotama spokojenost,dva odvětrávací zipy na stehnech dělají svoje, na bundě mi to větrání chybí.. Holt dokud člověk nepozná, tak neví.. Ale jinak je supr! Helma Lazer Revolution, boty Probiker Scout, taktéž maximální spokojenost.
Ahojky, několik let jsme jezdili na Hondě 1100XX Black Birdu a máme kožené oblečení. Před dvěma měsíci jsme si koupili BMW R 1200 GS Adventure, chtěli jsme změnu a jsme nadmíru spokojení. Akorát si chceme pořídit látkové ale nepromokavé oblečení BMW. Koukala jsem na vaši debatu o hadrách a jestli jsem to správně pochopila tak BMW origoš oblečení je nepromokavé a nedá se u nás pořídit? Můžete mi někdo helfnout a poradit či poslat odkaz na nějaký schop s tímto oblečením?
Díky moc páček Karin
2anie napsal:
Ahojky, několik let jsme jezdili na Hondě 1100XX Black Birdu a máme kožené oblečení. Před dvěma měsíci jsme si koupili BMW R 1200 GS Adventure, chtěli jsme změnu a jsme nadmíru spokojení. Akorát si chceme pořídit látkové ale nepromokavé oblečení BMW. Koukala jsem na vaši debatu o hadrách a jestli jsem to správně pochopila tak BMW origoš oblečení je nepromokavé a nedá se u nás pořídit? Můžete mi někdo helfnout a poradit či poslat odkaz na nějaký schop s tímto oblečením?
Díky moc páček Karin
V komplexu je i dedikovany shop s oblecenim a ochotna obsluha...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jezdim v textilních hadrech Lindstrands, IMHO jednička v oblečení na offroad Síťované oblečení, dobré chrániče, 2 vložky - tepelná a nepromokavá, možno mít jedno, druhou nebo obě. Dá se v tom pohodlně bejt do 30 celsiů (žádní vložka), nebo 0 celsiů, pokud použiju obě vnitřní vložky. Mám je 3 roky, a nemůžu si stěžovat. Na exponovaných místech je kůže, aby se neprodřely a navíc kalhoty maj speciální něcojakoazbestovou vložku proti spálení. Vyzkoušeno, udrželo to minutu horký výfuk na mojí noze, než sem se vyprostil, a sice se kordura roztavila, ale já ani puchýř. Problém textilních hadrů je v tom, že pokud se člověk smýká po asfaltu, zahřívají se a taví - a takové připečené oblečení ke kůži nepotěší. Tahle vrstva to řeší.
Jediné co bych jim vytknul je kvalita zipů - teď v mongolsku to nedalo zapínání větracích otvorů na kalhotech. Pravda, písek a bahno nejsou pro zip asi kamarád, ale kohinor zipy by to určitě zmákly.
Ja ted poridil Alpinestars Jet road Goretex, dneska odjizdim do alp, tak dam vedet. Je to to nejlepsi co Alpinestars na cestovani dela, prodejni cena u nas je 13900,- umim ji sehnat za 9 000,- kdyby nekdo mel zajem. je tam velice zajimave reseno vetrani, odepinanim celych kusu latky,ne jen rozepnout zip, ale odepnes dva zipy po boku, suchac na hore a latku schovas do pripravene kapsicky, daji se tak odepnout cela zada. Jinak samozrejme goretex vlozka.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Ten střih ze předu,nebo ze zadu? Jinak myslim,že to bude dobře dejchat
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.