Ripper: ale je spolehlivá,pohodlná a nikdy na něj nebudu ve zlém vzpomínat měl jsem ho 5 let karburátor i Pgm-F1,,pro ženskou není lepší sedlo spolujezdce,však xxl Venda ještě bude vzpomínat na sedlo z varadera až mu ta orange žiletka natrhne prdelku.
Vendo o víkendu to porovnáme v krkonoších dáme vedle sebe 1200,varadero + tvoji hoch orange Ziege
Bob napsal:
Ripper: ale je spolehlivá,pohodlná a nikdy na něj nebudu ve zlém vzpomínat měl jsem ho 5 let karburátor i Pgm-F1,,pro ženskou není lepší sedlo spolujezdce,však xxl Venda ještě bude vzpomínat na sedlo z varadera až mu ta orange žiletka natrhne prdelku.
Vendo o víkendu to porovnáme v krkonoších dáme vedle sebe 1200,varadero + tvoji hoch orange Ziege
Já nic z toho nezpochybňuju, jenom prostě říkám, že se mě strašně nelíbí.
Tady bych se ptal než za kolik, spíš za co
Na to kluci uslyší líp, hlavně Hicks
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kanecek napsal:
a mně by jste motojku půjčili za kolik?
Tady bych se ptal než za kolik, spíš za co
Na to kluci uslyší líp, hlavně Hicks
vymenim 18ti letou studentku s velkejma k***ma za DOBREJ CERSTVEJ CROISSANT
Upravil hicks dne 18.07.2012 15:31
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ANTIbmw napsal:
Daruji BMW BMW F800 GS (~120 000km) za odvoz, pripadne jeste doplatim, kdyz se ho zbavim.
a hele.. trotlik sice odchazi a nechce tu byt.. ale on tu s nami vlastne porad je..
...to zname
tipuju, ze bude "odchazet" dlouhodobe...
---
+ hele kdo si udela zarez na AK-47? Vidim to asi na spolecnej sestrel... nejvic ho asi ťal Vasek?
Upravil hicks dne 18.07.2012 15:41
17 cm
ajajaj, já jsem tak ZASAŽEN tím hodným chlapcem jenikem, co je to za škaredý pocit viny, co ve mě vyvolal, ten pan dokonalý?
Upravil VasekPraha dne 18.07.2012 15:51
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
a ze vseho nejhorsi jsou trpajzlici, ty potvory vam vlezou vsude. Bohuzel Admin nechce smazat muj ucet, takze nez ho smaze, tak tu budu. Budu jen rad, kdyz Milose presvedcite, aby mi ho smazal.
Nejsem a nebudu BMW.
Po vyzkouseni 800GS fakt tuhle motorku nechci, uskakanou jednicku, spatny podvozek a cekat kdy se chytne motor? Jeste k tomu mit se zaradit do dlouhe rady zde a naucit se psat vulgarismy a napadat pokud mozno kazdyho. Uff to by byl teda zahul. Nejlip se vyjadril kamos, kdyz rekl "asexualni motorka".
Nejsem a nebudu BMW.
Ja se do tyhle debaty nechtel vubec vlozit, protoze je az dost hloupa, nicmene me priserne udivuje, ze si clovek koupi motorku podle toho, jak mu sedne nebo nesedne uzsi komunita s podobnymy zajmy. To se nestacim divit.
Alda napsal:
Ja se do tyhle debaty nechtel vubec vlozit, protoze je az dost hloupa, nicmene me priserne udivuje, ze si clovek koupi motorku podle toho, jak mu sedne nebo nesedne uzsi komunita s podobnymy zajmy. To se nestacim divit.
To víš lidi jsou různý... Jako by jsi to neznal.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
ANTIbmw napsal:
Po vyzkouseni 800GS fakt tuhle motorku nechci, uskakanou jednicku, spatny podvozek a cekat kdy se chytne motor? Jeste k tomu mit se zaradit do dlouhe rady zde a naucit se psat vulgarismy a napadat pokud mozno kazdyho. Uff to by byl teda zahul. Nejlip se vyjadril kamos, kdyz rekl "asexualni motorka".
Asi kámoš z vašeho superwebu.
Taky jsem se do toho nechtěl míchat,ale mám pár připomínek.
1. Zeptal jsi se (dost nekonkrétně) a dostal jsi odpověď. Nevím co se ti na ní nelíbilo. Když jsi tomu nerozuměl,tak jsi se mohl ptát dál. Spousta novejch lidí se tu zeptala na prkotinu a dostalo se jim odpovědi k jejich plné spokojenosti. Dneska jsou stálými členy fora oni sami radí dalším a vše je OK.
2. Kolik ti je let? Mám dojem,že valná většina místního osazenstva je ve věku 30+ a tak jsou opatrnější na své věci,které nejsou za pár korun (pro míň chápavé myslím motorky). Tak se nesmíš divit maji svoje životní zkušenosti... Pokud jsi chtěl okamžitě vyrazit za "kámošema" na zkušební jízdu,tak to jsi se měl poptat na www.motorkáři.cz .
Vyber si motorku podle sebe,když jseš nesnášenlivej a neptej se cizích lidí.
A neurážej,když neznáš.
Jo a to že GS 800 je na ho... nemůže to být tím mezikusem mezi řídítkama a sedačkou?
Upravil BIGR dne 19.07.2012 08:18
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
schrek napsal:
silne mi to pripada kdyz jsme sem prisel ja a moje prvni prizpevky , on clovek ani neni obrnen trpelivosti a nechape obcas nadsazku a zert
bud v klidu... tenhle clovek to fakt prehani.
17 cm
ANTIbmw napsal:
Asi kámoš z vašeho superwebu.
Taky jsem se do toho nechtěl míchat,ale mám pár připomínek.
1. Zeptal jsi se (dost nekonkrétně) a dostal jsi odpověď. Nevím co se ti na ní nelíbilo. Když jsi tomu nerozuměl,tak jsi se mohl ptát dál. Spousta novejch lidí se tu zeptala na prkotinu a dostalo se jim odpovědi k jejich plné spokojenosti. Dneska jsou stálými členy fora oni sami radí dalším a vše je OK.
2. Kolik ti je let? Mám dojem,že valná většina místního osazenstva je ve věku 30+ a tak jsou opatrnější na své věci,které nejsou za pár korun (pro míň chápavé myslím motorky). Tak se nesmíš divit maji svoje životní zkušenosti... Pokud jsi chtěl okamžitě vyrazit za "kámošema" na zkušební jízdu,tak to jsi se měl poptat na www.motorkáři.cz .
Vyber si motorku podle sebe,když jseš nesnášenlivej a neptej se cizích lidí.
A neurážej,když neznáš.
Jo a to že GS 800 je na ho... nemůže to být tím mezikusem mezi řídítkama a sedačkou?
no, když jsem tak nějak přelouskal, tak mám dojem, že to je od začátku nějaký divný. Komunita je špatná, motorka na hnědo..., a většina dost chytlavá . Pánové, ten si jen dělá p*del.
Trochu mi to připomíná některé naše zimní měsíce a některé jedince
jo a mimochodem, na té osmistovce z motogartu jsem se svezl a to nebylo vůbec špatný svezení
Upravil JirkaVorel dne 19.07.2012 09:06
R1100GS