D-A-G-R napsal:
Prostě mě to jenom napadlo, taky si budu dělat držáky kufrů, a když to srovnám třeba s TT, který má horní hranu rámečku cca uprostřed koncovky výfuku, a ty ho más nad výfukem, tak mi to přišlo prostě vysoko, ještě co na to bude říkat spolujezdec při nasedání, ale na druhou stranu se třeba mílim a bude to funkčně ještě lepší. Jinak tě ale obdivuju, na padáky čtu samou chválu takže za mě a ta cena možná kdybch je měl nedávno při mém pádu, tak by se tolik škody ani nestalo
no vánoce se blíží, takže si můžeš udělat radost budou skladem.
Teď budou kufry, proto se dívám na ty držáky, každá fotka je pro mne přínosem zkusim si je udělat sám a podle toho jak to půjde budu kupovat nebo dělat i padáky ještě se uvidí.
Můžu se zeptat ohledně těch padáku co je to za šroub jak je spojuje k rámu u sedačky je to něco speciálního nebo se dá normálně sehnat kde prodávají šrouby? nebo je to nějak zabudovaný aniž by ho musel měnit?
chceš po měš vyzradit výrobní tajemství? no nevím nevím origo je tam torx, já tam dávám normál inbus, koupíš třeba ve feroně.
jinak nosiče jsou v nabidce za 2550kč a padáky za 1550kč, takže kdyby se ti nedařila výroba, dej vědět
Za mně můžu doporučit bartuse super odvedená práce .Ten dakar na fotkách je můj makám s ním v lese a už se stalo že mi spadl. Držáky i rám se ani nehnul . Co se týče toho spodního rámu tak si myslím že to bude pracnější a nevím jestli se to vyplatí vyrábět.
shodou okolnosti jsem vcera objednal padaky na dakara od Bartuse tak uvidime pristi tyden jak to bude s montazi ale cena bezkonkurencni a doufam ze vostry test nebude zapotrebi
jack96 napsal:
shodou okolnosti jsem vcera objednal padaky na dakara od Bartuse tak uvidime pristi tyden jak to bude s montazi ale cena bezkonkurencni a doufam ze vostry test nebude zapotrebi
Určo pak dej vědět.. jk ti to šlo s montáží a hod sem fotky :-)
Chtěl sem se zeptat vás co už padáky od Bartuse mají, co na ně říkají kolena při pádu atp. Zajímá mě, jestli není ten ohyb u rámu motorky moc vystouplej, abych si o něj nenatloukl koleno. Už takový zkušenosti mám, tak proto se ptám
Labus01 napsal:
Chtěl sem se zeptat vás co už padáky od Bartuse mají, co na ně říkají kolena při pádu atp. Zajímá mě, jestli není ten ohyb u rámu motorky moc vystouplej, abych si o něj nenatloukl koleno. Už takový zkušenosti mám, tak proto se ptám
Já mám padáky TT ve stejném stylu a problém s kolenama není. Ani když jsem to odložil do bahna.
Tady je to dobře vidět. Ale je pravdou, že TT to nemá chycený na ten šroub v rámu, tím pádem tam nic nezavazí. Takže ti asi neporadím. http://shop.toura...dakar.html