VojtechPolicky napsal:
vypada parádně.. ale radarka byla víc taková offroadová :-D... toto je civilizace proti tomu.
Mrkni na mapu, je to osada uprostřed ničeho... Jasně, není to taková divočina, ale nemůže být všechno stejné... Pension je stavěn tuším hodně pro zahraniční klientelu, ale to se nás netýká, my bychom byli venku pod pergolou a až by byla zima, přesunuli bychom se dovnitř...
sadilek napsal:
19-21.10 je hned vedle Sadílkovo Motání,tak aby Vás tam někdo nepřejel.Jestli to bude v jiném termínu tak se rád přijedu družit.
No a co kdyby za tebou z velína odjeli ti, co chtějí offroad, já bych vedl onroad a večer či odpoledne bychom se sešli zase v Pensionu?
Upravil xHackerM dne 23.07.2012 19:55
To hicks: Ser na to, ono se to vykrystalizuje samo. Já pořádím různé akce roky a prostě nejde udělat a naplánovat JEDNU SUPERAKCI ZA ROK. Ta vzniká postupně tak, že se nějaká "chudák" osoba obětuje, věnuje přípravě mraky času a uspořádá něco co stojí za to, že se tam lidé rádi vrátí. A když má dost vůle, udělá tu akci znovu, a znovu a pokud je to lepší a lepší, tak tam prostě jezdí víc lidí a stane se z toho SUPERAKCE, kterou si nikdo dobrovolně nenechá ujít. Příkladem jsou třeba hudební festivaly, třeba Rock For People (letos měli smůlu kvůli počasí, tak doufejmě že to příští rok bude). Úspěch ani chuť lidí se prostě nedá plánovat. Takže ať je srazů kolik chce, ty lepší přežijou, ty co se nepodvedou se už opakovat nebudou. A třeba se SUPERAKCE jednou dočkáš.
Ja jsem pro sraz na zapade, je tam krasne, v Utery a okoli zvlast, Konstantinky (Sadilek), Manetin, Tepla, Becov, Slavkovsky les, cestou tam po 201... Navic mam omezenou moznost urcovat si volno, takze vic srazu je pro me vetsi sance se aspon na jeden dostat.
To hicks: Ser na to, ono se to vykrystalizuje samo. Já pořádím různé akce roky a prostě nejde udělat a naplánovat JEDNU SUPERAKCI ZA ROK. Ta vzniká postupně tak, že se nějaká "chudák" osoba obětuje, věnuje přípravě mraky času a uspořádá něco co stojí za to, že se tam lidé rádi vrátí. A když má dost vůle, udělá tu akci znovu, a znovu a pokud je to lepší a lepší, tak tam prostě jezdí víc lidí a stane se z toho SUPERAKCE, kterou si nikdo dobrovolně nenechá ujít. Příkladem jsou třeba hudební festivaly, třeba Rock For People (letos měli smůlu kvůli počasí, tak doufejmě že to příští rok bude). Úspěch ani chuť lidí se prostě nedá plánovat. Takže ať je srazů kolik chce, ty lepší přežijou, ty co se nepodvedou se už opakovat nebudou. A třeba se SUPERAKCE jednou dočkáš.
hele Mnichov ma taky jednu velkou akci v GAPA + jsou mraky dalsich.
Ten system se mi celkem libi... a uprimne... co jsem za posledni dobu vsemozne videl (nejenom u baworakistu), tak Radarka je fakt ultimatni jak co do polohy, prirody okolo, a situace v bezprostredni blizkosti.
Dlouho jsem nic tak dobryho nevidel.... max modelcentrum v Hlubokejch Masuvkach nebo jeste jedno letiste u Miroslavi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No jo, znam, znam. Mozna by stalo za to, trosku prodat silnici 201, kam jezdi testovat i Mercedes , par fotek z Utery, Klastera Tepla, Krasenske rozhledny a silnicek po Slavkovskem lese, Kladska atd. No napad dobry, misto pekne, jsem zvedav a drzim palce.
Příjemně mě překvapuje, že tohle okolí někdo znáte...
Já jsem jezdil na Doupov, ale už je to přes 35 let (základní vojenská služba). Pamatuji, že tam býval sníh hodně brzy.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Čím později akce bude, tím větší pravděpodobnost že dorazím. Jednak to mám koncem léta a začátkem podzimu nabité a pak, zbožňuju spaní ve stanu při pozdním podzimu, kdy rána klesají k nule..
Třeba dorazí i starý šumavský jezevec Fifa..
Člověk dorazí domů z Radarky, probere se z kómatu a za chvilku narazí na nové vlákno a příjemné zjištění, že o náš rodný západ by byl zájem, no paráda . Určitě bych rád dorazil, když se povede termín. V tom kraji s partou často jezdíme, je tu spousta krásných míst i cest, věřím že by se i ostatním líbyly a není určitě třeba zajíždět až na dalekou Šumavu. Mimo uzoučké silnice (mimochodem často v hodně špatném stavu ale ještě pohodovém pro endura) může být trošku problém s chráněnou krajinnou oblastí Slavkovský les. Přímo u Úterý je tuším soukromá trať, ale nevím jak moc použitelná..
Jsem na tom podobně jako bluesbery. Celé září a pravděpodobně i první dva víkendy v říjnu mám už několik let plné (Jawáč, několik oslav narozenin motokamarádů, jeden BMW motovýlet....). Když to bude později, tak rád dorazím - jestliže nebudou padat hov.na s háčkama, tak zima mi nevadí. Jinak lokalita je parádní. Jezdím na tu stranu rád.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
No prozatím to skutečně vypadá na poslední říjnový víkend, protože předtím jsou jiné akce a hodně píšete, že nemáte čas. Snad bude počasí přát, mám z toho obavy, aby mi to pak polovina lidí neodřekla. Rezervuji si tento termín v kalendáři tady na fóru 26.-28.října hned, jak budu vědět, že Pension je prázdnej...
Upravil xHackerM dne 24.07.2012 08:37
Tak to já snad taky dorazím. Tohle je slibnej termín.Je to až po Třpytce,Krocanovi a myslím(doufám),že i Vevis letos taky určitě nezklame...no,uvidíme.
Každopádně,koncem října,je to myslím dobrej nápad
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Tak to já snad taky dorazím. Tohle je slibnej termín.Je to až po Třpytce,Krocanovi a myslím(doufám),že i Vevis letos taky určitě nezklame...no,uvidíme.
A máš ode mě slíbené víno, ale ne "pro pražáky", už jsem to ošéfoval...
Mr GS napsal:
...na to ses měl vyprdnout,ale díky!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
...na to ses měl vyprdnout,ale díky!
To ne, štve mě to. Mělo to být prvotřídní. A i mě se stalo, že už se mi zdálo to víno jiný, než poprvé.