Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Klíč na olejový filtr
FRN
Přidané 10.12.2010 16:05

Registrace: 24.03.09
Já požívám toto... novodurovou (šedou) odpadní trubku nahřát, filtr nastříkat silikonovým sprejem, trubku nasadit, počkat až vytvrdne. Potom trubku sundat, skrátit a vyvrtat díru na šroubovák....a poté spokojeně používat....jak prosté.Cool Ale pozor bez silikonovýho oleje nejde trubka potom sundat, při prvním pokusu sem musel starej filtr i strubkou vyhodit a pokus opakovat na novém filtru.Grin

magoss
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 16:26

Registrace: 04.11.10
FRN napsal:
Já požívám toto... novodurovou (šedou) odpadní trubku nahřát, filtr nastříkat silikonovým sprejem, trubku nasadit, počkat až vytvrdne. Potom trubku sundat, skrátit a vyvrtat díru na šroubovák....a poté spokojeně používat....jak prosté.Cool Ale pozor bez silikonovýho oleje nejde trubka potom sundat, při prvním pokusu sem musel starej filtr i strubkou vyhodit a pokus opakovat na novém filtru.Grin

a to to ta novodoruvá trubka vydrží??? se docela divím že se nevyštípne:-)
ale jinak velice fajn řešení :-)

FRN
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 16:34

magoss napsal:
FRN napsal:

a to to ta novodoruvá trubka vydrží??? se docela divím že se nevyštípne:-)
ale jinak velice fajn řešení :-)

Taky se divím ale vydrží. Při prvním pokusu mi praskla když sem jí vrtal ale potom už sem si dal majzda a už drží. Ten filtr se taky nijak moc neutahuje tak to stačí. rozhodně lepší než natlouct do filtru dva šroubováky a páčit třetím, to je pak člověk zasr..... jako prase.

magoss
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 16:36

Registrace: 04.11.10
[
Taky se divím ale vydrží. Při prvním pokusu mi praskla když sem jí vrtal ale potom už sem si dal majzda a už drží. Ten filtr se taky nijak moc neutahuje tak to stačí. rozhodně lepší než natlouct do filtru dva šroubováky a páčit třetím, to je pak člověk zasr..... jako prase.[/quote]

no z jara si asi udělám ten spešl klíč jak to tak vidím :-) kamarád co má instalatérské potřeby zemně asi už nebude:-D málo kdy u něj kupuju něco na co to je opravdu určeno :-D

FRN
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 16:49

Musíš po něm chtít ten druh trubky co se teplem deformuje....ona se totiš tahle trubka už moc nepoužívá. když sem pru tuhle trubku byl tak ji někde našli zahrabanou v autě a ani za ní nic nechtěli.

smazak73
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 17:11

Registrace: 26.07.08
Jo to je všechno hezký ,ale pokud to před tebou dělal nějakej supermechanik s origo klíčem a dotáhl to H-fest ,tak ti nepomůže ani svěcená voda natož novodurová trubka.Ale zkusit to můžeš třeba budeš mít štěstíhelpless

itchy
Klíč na olejový filtr
Přidané 10.12.2010 20:25

Registrace: 06.06.09
jtopman napsal:
Sice už to asi není aktuální, ale konečně jsem našek líč na olejový filtr na dvanáctku, co nestojí ranec jako Hazet nebo Vicma Smile
http://www.2biker...p;pid=6438
shop
Super cena, a je to 76mm s drazkami tak ze shodny s HAZET klicem,az na to ze hazet ma jenom min drazek ,ale fungovat bude stejnethumbs up
BMW GS 1200 adventure

Tonda
Klíč na olejový filtr
Přidané 13.12.2010 11:01

Registrace: 16.02.07
Byl jsem teď na víkend ve Vídni. Kamarád mě požádal, ať se mu pro něco zastavím u Louise. Shodou okolností jsem tam uviděl klíč na oilfiltr na R 1200 modely za 7,95€ http://www.louis....r=10003467. Vypadá to, že je to ten stejnej na který sem dal odkaz jtopman (na čtyřhran /ráčnu/ 3/8" ). Měli tam v sobotu na prodejně poslední 2ks, tak jsem je vzal oba. Kdyby někdo chtěl, tak jsou k mání po 200Kč (buď osobně u mně nebo pošlu poštou tzn.+ poštovné).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...

http://tonda1200.rajce.idnes.cz/Dilna/
Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 31
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,707
Nejnovější člen: David14

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.11 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI