jsou fotky z našeho výletu po Kavkaze, za tři týdny asi 9 tis. kilometrů, docela namáhavé, ale stojí za to:-)
Upravil MiraXRV dne 20.08.2012 19:46
Cestuje,ten kdo cestovat chce.
Obnovení vlákna, zatím to vypadá předběžně na 20.9. odjezd na cca 17 dní, kdyby někdo měl zájem se přidat/probrat to, bude to ok.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
To Vlastimil :
a) s čím větším předstihem se podobná akce plánuje a čím víc je účastníků zájezdu, tím je větší pravděpodobnost, že původně daný termín nebude někomu z nich vyhovovat a bude se muset měnit..
b ) Tom-P je svéprávný člověk a ví, co je napsáno v prvním příspěvku, proto nechápu co se do vlákna s.e.r.e.š....
To Palovr : souhlasím. V Tvém případě to po Maroku platí trojnásob...
Upravil bluesbery dne 24.08.2012 13:41
bluesbery napsal:
To Vlastimil :
a) s čím větším předstihem se podobná akce plánuje a čím víc je účastníků zájezdu, tím je větší pravděpodobnost, že původně daný termín nebude někomu z nich vyhovovat a bude se muset měnit..
b ) Tom-P je svéprávný člověk a ví, co je napsáno v prvním příspěvku, proto nechápu co se do vlákna s.e.r.e.š....
Velice se omlouvám pane velkomožnýjá jsem se n.a.s.r.a.l do tohoto vlákna páč jsem netušil že ja VašeBláhově jsem se domníval že členové mohou psát příspěvky do všech vlákenKaždopádně v ten den co bylo založeno tak jsem psal PM lochmanovi protože śe mi to líbilo a chtěl jsem se přidat.Jenže pan lochman se neobtěžoval ani mi napsat žePak jsem ale nabyl dojmu že to taková sláva nebude neboť v jednom vláknu jedete Karabach a zaroveň v jiném uvažujete ve stejném termínu o Řecku
Upravil 3axap dne 24.08.2012 19:11
Nemam cas ani chut rozepisovat celou posloupnost planovani cesty do karabachu i recka a vsechny jejich varianty,casove posuny a duvody dalsich zmen, ktere behem doby nastaly a nastavaji. Mas pravdu, psat muzes do kterehokoli vlakna.. A ja zase nemusim cist za kazdou cenu prispevky vsech pisatelu, pac vim, ze zvlast od nekterych mi to nic neda,nicim me neobohati ani nepouci..
bluesbery napsal:
To Vlastimil :
Velice se omlouvám pane velkomožnýjá jsem se n.a.s.r.a.l do tohoto vlákna páč jsem netušil že ja VašeBláhově jsem se domníval že členové mohou psát příspěvky do všech vlákenKaždopádně v ten den co bylo založeno tak jsem psal PM lochmanovi protože śe mi to líbilo a chtěl jsem se přidat.Jenže pan lochman se neobtěžoval ani mi napsat žePak jsem ale nabyl dojmu že to taková sláva nebude neboť v jednom vláknu jedete Karabach a zaroveň v jiném uvažujete ve stejném termínu o Řecku
bud rád Vlastimile že jsi se to dozvěděl ještě ted že se někam sereš, taky jsi se to mohl dozvědět i někde pár tísíc km od baráka, a s přídavkem že si pěkný .....
Taky nevím Bluesbery jak si to myslel s tím že to pro mě platí trojnásob?
Ale tady z těch odpovědí cítím že Tvé sebevědomí je stále velké. Možná jsi už zapomněl že pro vaše chování s Lochmanem z peti lidí třé už sváma v půlce nechteli jet dál. Možná jsi myslel to že jsem spadl jen 3x za celou dobu, ale ty jsi to dokázal minimálně 30x!!!! Ale zase na druhé straně si jedinný motorkář který projel poušt z Merzougy do Zagory místo ve stupačkach v sedle motorky na jedničku a u toho se odrážel nohama, což je také uctihodný výkon!!! Můžu Ti říct že jsme všichni jeli za Tebou se strachem, a zároven Tě obdivovali kolikrát jsi tu motorku musel zvedat. Tak ted ani vlastně nevím jak budeš jezdit na Tvém novém Advenčru když si sotva zvládal v terénu normálniGS???
Myslím si že z těchto důvodů není moc fér tady někomu nabízet společnou cestu....... že spíše by stálo za to podat přihlášku do nějaké enduroškoly
Mrzí mě to Bluesbery, protože já jsem se choval vždy k Tobě slušně. No a Lochmana doufám že v životě už neuvidím!!!!
Jinak Tom -P já asi budu v tu dobu taky někde v techto krajích, tak když se potkáme tak si aspon zamáváme
Upravil palovr dne 27.08.2012 16:54
Pavle, na tvůj příspěvek nemá snad ani cenu reagovat..Ale něco jen přece :
1) Na motce jezdím cca 4 roky a nikdy asi nebudu mít (v terénu a písku) tu jistotu, jako jiní, kteří jezdí od 17.let
2) přesto že jsi v písku lepší jezdec, i tak jsi nedokázal pomáhat ostatním klukům, kteří
se v písku také váleli s moto, nebo se s ní zahrabali.. Sobecky jsi šetřil síly pro sebe a i přesto jsi byl večer nejvíc groggy..
3) o to s kým a kam pojedu se nestarej, můj společník bude mít vždy tu jistotu, že když to bude potřebovat, na rozdíl od tebe mu vždycky pomůžu. Ne jako ty, který se staral během náročných úseků jen o sebe.. A to je na dlouhých cestách podstatnější, než to, jestli někdo jede ve stupačkách nebo ne..
4)Lochman udělal pro cestu víc než my všichni dohromady , nesaháš mu ani po stupačky..
Jinak bych ti byl vděčen, abys také nezasíral Tomovi vlákno a máš-li ještě něco na srdci, založ nové
P.S. pokud mě paměť neklame, tak od výpravy ses odtrhnul ty a ještě jeden člověk (protože nejnáročnější úseky jsme měli za sebou a už jste nikoho nepotřebovali), my tři jsme pokračovali v cestě podle původního plánu..
bluesbery napsal:
Pavle, na tvůj příspěvek nemá snad ani cenu reagovat..Ale něco jen přece :
1) Na motce jezdím cca 4 roky a nikdy asi nebudu mít (v terénu a písku) tu jistotu, jako jiní, kteří jezdí od 17.let
2) přesto že jsi v písku lepší jezdec,přesto jsi nedokázal pomáhat jiným klukům, kteří
se v písku váleli s moto, nebo se s ní zahrabali.. Sobecky jsi šetřil síly pro sebe a i přesto jsi byl večer nejvíc groggy..
3) o to s kým a kam pojedu se nestarej, můj společník bude mít vždy tu jistotu, že když to bude potřebovat, na rozdíl od tebe mu vždycky pomůžu. Ne jako ty, který se staral během náročných úseků jen o sebe.. A to je na dlouhých cestách podstatnější, než to, jestli někdo jede ve stupačkách nebo ne..
4)Lochman udělal pro cestu víc než my všichni dohromady , ty mu nesaháš ani po stupačky..
Jinak bych ti byl vděčen, abys také nezasíral Tomovi vlákno a máš-li ještě něco na srdci, založ nové
Howgh !!
To s těma čtyřma rokama na motorce je fakt nebo jsi se překlepl?
Jestli je to pravda tak jsi mne náramně pobavil....To teda děláš machra a h.a.j.z.l máš na chodbě.
Arabské přísloví říká : Psi štěkají, karavana jede dál...
No nic, řešme podstatné věci..
Papírové mapy Gruzie, Arménie a Karabachu mám, jde o to, co nacpem do navigace..
Upravil bluesbery dne 27.08.2012 21:04
Já se zejtra stavím v Kiwimapách, mapy mají, ale průvodce jen v angličtině, což mi je k ničemu. Ještě k těm gumám - koukal sem na ty E07 a je to dost tvrdá guma, v dakaru je skladem na e-shopech, tak nevím, jestli celou cestu na E07 nebo na tom co tam je a pak přezout na E10.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i