Přátelé,
na mytí velblouda stylem Morabo jsem ještě nedospěla a zřejmě ani nedospěju, takže musím volit jiný způsob mytí...kdyby se tedy někomu chtělo vyzkoušet si na mojí moto své šampony, svůj hadřík, svou houbičku, svůj šampónek, případně lesk a vosk...můžeme se domluvit
jo a ještě jedna věc - při rozhodování preferujte přípravky s vysokým leskem - perleťově bílá barvička mých plastů to má vyloženě ráda....
Motorku meju zásadně vapkou,sprcháčem co mám doma v koupelně na sebe a nikdy žádný problém...dnes jsem to vapkou musel vzít hodně důkladně protože motorka byla poprvé trochu víc od bláta ale nastartovala bez problémů
V lídlu mají od čt akci na wapku za 1200,- kč
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ludekson napsal:
Poraďte v čem dělám chybu. Umeju moto 12-ku pouhou hadicí a druhý den nejde nastartovat. Musím hodně dlouho natrvdo točit s trochou plynu a pomalu se na několikrát rozkucká a nakonec rozeběhne, ale trvá to fakt dlouho.
to je tou hadicí, zkus to umýt ve kbelíku a pojede, jako z praku
Mě GS myjí vždy v servise při garančce a vždy vyjede čistá a bez skvrn. Doporučuji
ludekson napsal:
Poraďte v čem dělám chybu. Umeju moto 12-ku pouhou hadicí a druhý den nejde nastartovat. Musím hodně dlouho natrvdo točit s trochou plynu a pomalu se na několikrát rozkucká a nakonec rozeběhne, ale trvá to fakt dlouho.
Mě GS myjí vždy v servise při garančce a vždy vyjede čistá a bez skvrn. Doporučuji
jiříku tvoji motku jsem umytou ještě nepotkal..neb umytá jak tuším vydrží pár minut
http://czunici.ra...
ludekson napsal:
Já ji obdivoval naposled na Radarce, to bláto jsem z dálky považoval za barevný nástřik , tak jí to slušelo
Neslyšeli jste někdo o AKTIVNÍ PĚNĚ? Prý se to postříká, počká - spláchne a je to jak cumel.. Unás tím dělají auta (200,-/auto).
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
Neslyšeli jste někdo o AKTIVNÍ PĚNĚ? Prý se to postříká, počká - spláchne a je to jak cumel.. Unás tím dělají auta (200,-/auto).
YouTube Video
Ale podle mě je to na ruční mytí + motorky + za tu cenu úplná pí... Já mám tedy zkušenost jen s tím Militem (200Kč / 5 litrů), kdy po aplikaci stačí k "cumlovému" výsledku opláchnout proudem vody, s intenzitou jakou dokáže vyvinout standardní prostatik.
Nastříkám to na moto přes rozprašovač, vezmu wapku, opláchnu a mám čisto. Funguje to opravdu dobře. Pak přetřu plasty hadrem, ať na tom nejsou fleky od vody a mám vystaráno.
Kde kupujete ten Milit?
Na netu jsem pár shopů našel, ale mají to běžně v krámech? Co výrobce - nemá nějaký web? Chtěl bych to vyzkoušet...
BMW GS = stroj na radost
Ja jej kupuji v razzo protoze to mam za rohem, ale vim, ze ho mivaji v takovych tech "normalnich" oem autopotrebach. Treba kelly, elit by mohli mit take.