Taky ji zejtra vyzkouším. Je fakt, že když ji máš na sobě, jsi líp vidět. Taky to může leckdy pomoct. A taky když tě v ní někdo zblikne, tak si myslí, že seš polda a třeba i ubere. Nebo teta taky přidá.....
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
..tak jsem dneska z Muenchenu prifrcel do Olmiku za mladou. Ve veste jsem potkal asi 3 lidi v JC. Pres den na slunicku nic extra, zelena vesta trochu videt je, ale zadna slava to neni. Ja ve veste jezdim v noci nebo kdyz je mega-hnusne (dest, mlha).
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
no já si myslim že je tzo kokotina jezdit ve vestě,hned se toho nějakej pošahanej politik chytne a udělá stoho předpis že je poviná ta vesta,a co potom,potom budem vozit ještě majáky na helmách aby sme byli vidět,je to celí blbost,když je někdo debil tak tě přehlídne i když budeě mít vestu na helmě maják a ještě budeš troubit a stejně tě přehlídne protože se už jako slepej narodil a nějakej vůl mu dal řidičák a něvěděl že ten člověk se tím pádem stal zbraní
Dneska v Brně kolona asi 10 ti motorek a 8 mělo vesty.................. kurňa že bych si ju vzal taky???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
„Jezdí na supersportech, což jsou kapotované motorky určené pro jízdu na okruzích. Je ještě možné se s nimi projet na dálnici, ale jízda ve městech je na nich problematická...„
Co je to za blábol, že jsou určené na okruh a dá se s ní jet ještě tak po dálnici? Všechny ty motorky jsou přeci schválené pro silniční provoz a mají potřebné homologace. Jinak by se nemohly prodávat. Jízda ve městech je na nich problematická Jak to můžou vypustit z úst. Copak se musím jet rychle jen proto, že to ta motorka dokáže? Není to náhodou spíš rukama a hlavou? Nosím-li v kapse pistoli, neznamená to ještě nutně, že při každé procházce z ní musím vystřelit dvě třetiny zásobníku. *pissed* A nebo jsem ten článek nepochopil a problematická jízda ve městě se týká toho, že supersporty mají malý rejd a těžko se s nimi zatáčí, takže náraz do nějakého auta je skoro nevyhnutelný
Já osobně se k akci ve vestě nepřidám. Obléknu si jí, až bude špatné počasí a bude skutečně hrozit, že by mě někdo mohl přehlídnout. Myslím, že dostatečným upozorněním na motorkáře jsou křížky a pomníčky u silnice, které mě mimochodem taky iritují. Nikde jinde než v ČR jsem to neviděl. Za chvíli to tu bude jak projížďka po hřbitově mezi náhrobními kameny. Nedej bože, že se o tě ještě přerazí někdo další, některé svou velikostí skutečně patří už na hřbitov.
Upravil paulik78 dne 31.05.2008 09:06
paulik: jo tenhle blabol me taky zarazil, to zas vypada ze to psal duchodce, kteryho tu prave vysadilo letadlo z Hongkongu.
Nicmene treba tim chtel basnik rict, ze jizda ve meste, popojizdeni... neni zabavny a ta motorka v tom ridici nic neda. Ze je proste predurcena pro strelbu, aby pilota uspokojila. Nicmene na projeti treba Prahou je zmrzlina naprosto idealni. Rychla, mrstna, ovladatelna, mala...
Tak tady s Batmanem trčíme v práci, nuda jak cyp, a protože jsme přímo u hlavní cesty, čučíme na motorky. Od rána jich projíždí oběma směry mraky, ale jediná vesta, co jsme viděli byla na autoškole...
No, zítra jedeme na Dlouhé Stráně, vesty si oblíknem, nám to neuškodí a třeba přispějeme ke zviditelnění i ostatních motorkářů, motocyklistů, mototuristů a jinak postižených....
swate mohl bes mi aspoň jednoho vefotitjá dal dnes 300 kilců po čechách a vesto viděl enom v táboře na pumpě v regále[/quote]
Dneska jsem taky najel nějakých 270km Praha-Jeskyně-Rumburk-Hřensko-Děčín-Mělník-Praha a potkal jsem JEDNOHO s vestou. Akce se asi nepovedla nebo co...
Tak jsem dnes viděl jednoho maníka u nás v MB, který měl taky bezpečnostní víkend... jel na červené Dukárně bez helmy a oblečen byl jen v apartních červených trenclích (samo, že musely být do barvy tý megahustý Dukárny) a keckách (teda aspoň myslím, bo to sem si nevšiml - možná měl i pantofle...). Potkali jsme ho ve městě asi třikrát - klasický machr výlohář, jezdil po městě sem a tam. Pro mne jsou takový lidi prostě dementní...sorry. Představa, že mu někdo vběhne do cesty a on se bez helmy a jen v trenkách vyválí...no comment.
KTM 1190 Adventure R
..no osvěta sice byla,ale bez kecu,hradecko -ani jedna vesta-teda co jsem stihl zaregistrovat.Já bych jí možná měl,ale válel jsem se u vody.V takovým vedru se pro mě vyjíždka stává utrpením spařených koulí...
Dneska ráno jsem na jižní spojce zahlídnul v protisměru někoho v oranžové. Ale to byl zatím první ve vestě, koho jsem viděl. Sám ted jezdím po práglu v zelené
Já včera najel po republice 650 km a potkal jsem tak 30 - 40 motorek s pilotama ve vestách a světe div se, byli i na suersportech. No ale taky jsem potkal i pár debilů na supersportech co jeli levotočivou zatáčku (z jejich pohledu) na kolínku, který bylo asi 30 cm nad asfaltem, prostředkem a málem brnkali hlavou o protijedoucí auta. Jo a ještě jim to hrozně řvalo. Asi používají výfuk místo klaksonu.
No a já ráno vyrazil ve vestě a po pár kilomertech bylo po ní. Přes všechny věci byla malá a tak to tak trochu psychycky nevydržela. No musím koupit lepší a napravit to.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Sem si ju nevzal bo bych v ní asi zdechl..............žádná fotečka nebude
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis