zx325 napsal:
je to fakt tragédia a strašná smola, no verím tomu, že tá pani z tej feldy z toho bude mať do konca života traumu a nechcel by som byť v jej koži... žiaľ, spravila strašnú blbosť, za ktorú musí a bude pykať do konca života...
oveľa viac sa mi hnusia prípady (pseudo)celebrít, ktoré aj niekoho zabijú a potom sa pomocou šikovných právnikov a deravého právneho systému z toho celkom vyzlečú... nie vždy je to tak, ale je tých prípadov viac, ako dosť.
každopádne, bodaj by takýchto prípadov bolo čo najmenej...
To co pises je proste stupidni nazor..
¨
S Darinou se znam osobne a ver tomu, že ji to neda spat.. Nicmene:
Srovnavas uplne odlisne veci.. Srovnavas Dary nehodu, u ktere nikdo nebyl, takže se muze tvrdit co chce.. Jeden znalec rekl, že za to muze, druhy ze za to nemuze.. Byl bych na Tebe moc zvedavy, kdyby Ti jeden znalec rekl "ano, vy jste pana srazil a zabil" a druhy opak.. Co bys udelal? Vzal by sis sikovneho pravnika, protoze bys byl v minzapuru.. V ČR plati, že pokud vyse mozneho trestu překracuje 5let, tak je POVINNOST mit obhajce.. Takže nemej stupidni reci o sikovnych pravnícich...
A druha aktualni nehoda..
**** zensky prejede dvojitou plnou caru a celne srazi a zabije motorkare.. Je na tom neco spolecnyho?
Mimochodom, ja som vôbec nenarážal práve na Daru, to si si vzhľadom na to, že je to u Vás momentálne letí vydedukoval sám, ale na Slovensku (a verím, že aj v Čechách) sa stalo dosť prípadov, kedy sa zabitie autom jednoducho ututlalo a to mi proste vadí. Chyby robíme všetci, ale za chyby sa má platiť... A niekoho zabiť, napr. na prechode pre chodcov a následne sa z toho vykrútiť cez takú hovadinu, ako že ten prechod nebol skolaudovaný, tak to je teda svinstvo... A o takomto prípade viem, a preto som napísal, čo som napísal. To, že prechod nebol skolaudovaný, bola určite chyba, ale nechápem, ako mohli dotyčného na základe toho oslobodiť. Veď zabil!
Takže abychom zůstali u faktů - vražda to nebyla, není a nebude v žádném případě! A to nejen v tomto Kocourkově, ale třeba ani v USA, kde se jinak s nikým moc nemazlej...
jenže tady nejde o fakta ale o spravedlnost a spravedlnost není dát někomu 6 let za vraždu
Promiň já vím, že se jí nedokáže úmysl, ale co to je? Když na tělocviku na někoho spadne branka je to stejný zabití z nedbalosti jako když někdo předjíždě přes dvojitou plnou? To teda nevím kde žijem. Udělat tohle autobusák i kdyby se nikomu nic nestalo je to obecný ohrožení bez pardonu a paní že zabila jen jednoho člověka a svýho manžela tak vlastně o nic nejde, potrestala se sama dost? No to nevím kde žijem teda!
Tresty jsou jako zbraně, nejlepší je ten, kterej se nemusí použít. A proto jen takovýma trestama, který donutí lidi přemýšlet a dávat si pozor dosáhneme toho, že je nebudeme muset používat. Ale jak vidno u nás, tady se trestů nikdo nebojí. Ať řídí Superba, Mercedesa 222 nebo Felicii.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
[ty zatacky kde se to IMHO stalo znam.. pokud pan udelal trochu chybu a Dara ma velky auto.. je nestesti temer zaruceno.
Pomerne neprijemny zatacky se silenym provozem.
resp. jsou dobry nahoru kdyz je volno.. coz temer neni.[/quote]
Nevim,kde jsi tuhle informaci vzal.......?? Rolincova bourala v Šareckym udoli a to je kapku jinde nez si myslis.Je to propojka dole od Podbaby nahoru na Jeneralku,silnice je to celkem uzka a kure*vsky rozmlacena.Mimochodem tam jezdime autobus.linku č.116.Fotky ktery jsi pravdepodobne videl nebyly nektery vubec z mista nehody,to jsou bohuzel nase media! Kdo tuhle nehodu zavinil a jak to opravdu bylo vi dneska uz jen ona.( kde je jeji prvotni vypoved "nevim jak se to stalo davala jsem vedle na sedadle napit dcerce"???) Hele jak udolim jezdila dneska uz nema cenu ani psat,vyvolalo by to zase zbytecny dohady ale moje zkusenost s ni je takova,ze je to arogantni jelito.Tim samozrejme nechci rict ani tvrdit,ze to byla jeji vina.
Nicholas1 napsal:
Btw... ani nevím, že zemřel druhý účastník nehody.. :-(
jj, kromě toho na místě mrtvého ducatisty ještě těžce zranila i svého v autě sedícího manžela, který následně v nemocnici zemřel.
Nechci spekulovat, jestli jsou za ta dvě zbytečná úmrtí 3 roky vězení málo nebo jestli je těch až 10 let moc.
Každopádně pokud ta spěchající dáma za volantem není bezcitná bestie, což předpokládám, že není, tak až se dá ze svých tělesných zranění trochu do pořádku a všechno jí to pořádně dojde, bude mít o čem přemýšlet až do konce svého života - nejenom těch prvních pár let ve výkonu trestu.
A jestli měli i děti, a dokonce menší děti, tak nezabila jenom svého životního partnera, ale těm dětem vlastně zabila jejich tátu a možná i živitele celé rodiny... Nechtěl bych být v její kůži, a samozřejmě ani v kůži ostatních nevinných pozůstalých po obou obětech.
ŽIvot není akčňák, kde ubitý hrdina ožije a pobije všechny nepřátelé.
V reálném životě je vše až krutě definitivní.
Žádný trest nevrátí čas zpět.
A stejně si každej z nás a troufám si řict, že bez vyjímky, občas zatahá smrtku za ocas. Ať už vědomě a nebo hloupostí.
Není to jenom o uvědomělosti, odpovědnosti a myšlení, ale taky o štěstí. Pro 3 lidi to nebyl zrovna šťastný den, ani pro jejich okolí.
Upravil Medik dne 17.08.2012 10:01
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dle svědků ta "pani" takhle jela už několik dllouhých kilometrů. Jedna věc je vteřina nepozornosti, která někoho stojí život (však spoustě lidem se asi stalo, že někoho přehlídli, jen z toho nebyl průser nebo vjeli do protisměru, ale zrovna tam nikdo nejel...) Beru, že se může stát cokoliv a doufám, že já nikdy nic podobnýho nezpůsobim, jen kdo může s klidem na srdci říct, že se nikdy nedostal do situace, z který by mohl být průser "kdyby". Ale tahle pani neudělala jednu chybu...jela jako totální **** zcela úmyslně, po delší dobu a ještě v autě v kterym bych si troufla předjíždět tak leda traktor na 2km rovince...Smrt jejímu manželovi jsem nepřála, ale někde hluboko u mě jsem ráda, že krom toho, že zabila skvělýho kluka, bude nadosmrti žít s tim, že zabila svýho manžela a otce svýho dítěte, který to navíc všechno vidělp, je mi jedno, jestli půjde sedět, jen doufám, že to přežije v plné psychické síle a bude s tim hodně dlouho žít! Myslím, tedy mám to v pyči
Já to řeknu ještě trochu jinak - pro mě jako pozůstalého by sice byla důležitá délka trestu, ale zdaleka ne tak důležitá, jako ohodnocení činu dotyčné paní jako takového. Jak jsem tady již zmiňoval - z morálního hlediska a zadostiučinění, bych požadoval nikoliv hodně let vězení, ale definici jejího činu jako vraždy, nikoliv zabití z nedbalosti.
vraždu? myslím,že si paní nepřipravovala nějaký scénář pro vraždu,takže to bude jen zabití z nedbalosti nebo blbosti
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Kdo si uvědomuje význam slova zabití, ví, že je to dost těžkej šutr, kterej si celej život potáhne, vražda je opravdu zcestná. Pohřeb příští týden v pátek včetně spanilé jízdy... http://www.motork...amp;fid=58Myslím, tedy mám to v pyči
MotoPaja napsal: "Tresty jsou jako zbraně, nejlepší je ten, kterej se nemusí použít. A proto jen takovýma trestama, který donutí lidi přemýšlet a dávat si pozor dosáhneme toho, že je nebudeme muset používat. Ale jak vidno u nás, tady se trestů nikdo nebojí. Ať řídí Superba, Mercedesa 222 nebo Felicii."
--------------------------------------------------------------------------------
To je pravda a s tímhle by asi většina z nás neměla už dávno papíry ani motorku. A za vraždu by šli sedět všichni motorkáři co to na okresce valí jako prasata (protže dle logiky Nicholase v momentě, kdy překročí povolenou rychlost, jdou vraždit (a mimochodem taky zabíjejí a nejen sebe).
Tohle je tady snůška hrozných slintů, jeden mele dokola "vražda" další něco jiného. Rozlučme se s kamarádem, přejme spravedlivý trest viníkům, zamysleme se každý sám nad sebou a ukončeme to...
Upravil Ivan dne 17.08.2012 15:35
Karlie napsal:
že zabila skvělýho kluka, bude nadosmrti žít s tim, že zabila svýho manžela a otce svýho dítěte, který to navíc všechno vidělp, je mi jedno, jestli půjde sedět, jen doufám, že to přežije v plné psychické síle a bude s tim hodně dlouho žít!
docela dobre napsany... je fakt, ze to to beru jako ferovej vysledek.
Drsnej, ale ferovej.. zabila naseho kolegu systematicky rizikovym nesmyslnym chovanim, tak si zubata prisla i do jejich tabora.
JE to hnusny, ale je to rovnovaha.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nemuzu verit, co tady ctu... Dobre ji tak?! Myslite, ze je male nestesti, ze zabila ciziho cloveka a mate radost, ze zabila jeste nekoho sveho? Tomu rikate spravedlnost? Jaka spravedlnost je to pro toho jejiho manzela? A pro to dite? Zblaznili jste se? Je mi z vas spatne.
Nemuzu verit, co tady ctu... Dobre ji tak?! Myslite, ze je male nestesti, ze zabila ciziho cloveka a mate radost, ze zabila jeste nekoho sveho?
radost ne, ale je to fifty fifty.
17 cm
alesvagner napsal:
Nemuzu verit, co tady ctu... Dobre ji tak?! Myslite, ze je male nestesti, ze zabila ciziho cloveka a mate radost, ze zabila jeste nekoho sveho?
Není to fifty fifty...Umřeli dva, co v tom byli nevinně...
alesvagner napsal:
Fifty fifty? To jsou vazne silacky slinty, primer vhodny toho, ze tu pises o lidskych zivotech. Nevim, jak fer by Ti pripadalo, kdybys - byt svoji chybou - nekoho zabil, ze bys pak mel taky o nekoho prijit. Rekl by sis: "ok, to je fer!" a zacal bys premitat koho teda das? Nebo bys to proste odkyvl jako spravedlnost, kdyby to byl kdokoli? Jsi normalni?
Není to fifty fifty...Umřeli dva, co v tom byli nevinně...
kdyz jede jeho slepice co ridi Xkm v protismeru, tak ji mel zastavit sam.
Upravil hicks dne 17.08.2012 16:42
17 cm
alesvagner napsal:
Fifty fifty? To jsou vazne silacky slinty, primer vhodny toho, ze tu pises o lidskych zivotech. Nevim, jak fer by Ti pripadalo, kdybys - byt svoji chybou - nekoho zabil, ze bys pak mel taky o nekoho prijit. Rekl by sis: "ok, to je fer!" a zacal bys premitat koho teda das? Nebo bys to proste odkyvl jako spravedlnost, kdyby to byl kdokoli? Jsi normalni?
hele ja nemam rad, kdyz nekdo vrazdi motorkare NESMYSLNOU jizdou ve starym vraku v protismeru a pak z toho vyklouzne s podminkou.
To je vse.
Cele te udalosti je mi lito.. ale hlavne jsem ji moc neresil.
17 cm