Joe napsal:
Tak po dohodě s Milanem je stanoven termín na 6.10.2012 s příjezdem ř.10.2012 večer (dle možností). Začalo by se jezdit asi od 9-10 hod. v sobotu. S termínem nelze hýbat (další týden je Krocan). Vítáni budou všichni. Pro náročnější se pokusím něco najet v okolí Radarky.
Co znamená -ř.10.2012 večer?A ještě dle možností.......
Joe napsal:
Tak po dohodě s Milanem je stanoven termín na 6.10.2012 s příjezdem ř.10.2012 večer (dle možností). Začalo by se jezdit asi od 9-10 hod. v sobotu. S termínem nelze hýbat (další týden je Krocan). Vítáni budou všichni. Pro náročnější se pokusím něco najet v okolí Radarky.
Co znamená -ř.10.2012 večer?A ještě dle možností.......
To bude asi 5.10.2012...
Že mě to nenapadlo,asi budu muset nastoupit u"METROPOLITAN POLICE",ale já bych neobtěžoval borce co vezou maminu k porodu,tak by mě asi nevzali,na to musíš mít pajšl!
Pardal napsal:
Rudo, jake budou náklady? abych věděl poměr cena/výkon? a mohl si říct to bude stát za to?
Pokud to bude jako první enduroškola tak se platilo 500 za školu plus 100 za ubytko a to co večer vypiješ to už je stejný jako na sraze
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jedu tez, ale budu take jen s blusberym hodnotit to krasobrusleni, bo ja se to stejne nikdy nenaucim, tak necham misto tem co jeste nebyli a jsou nadejnejsi .
Ale rad s Vama popiju nejake to pivko a popreji rudovi k narozkam.
Zdravím, pokud je ta možnost i pro neznámé členy, můžu se přihlásit? Rád bych si osvojil trošku terenu..
Teda ještě by se mi hodilo vědět, kde to vlastně je :-)
Upravil Brko dne 16.08.2012 15:18
Ne, oficiální přihláška žádná není. Kdo chce přijet napíše to do vlákna a hlasuje do ankety - bude se s ním počítat. Za chvíli odjíždíme s Joem na dovolenou, tak kdyby byl od někoho ještě nějaký dotaz, tak odpověď bude až se 26.8. vrátíme.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...