ty dvě 800 bojovali statečně ale na konkurenci pro tento druh trati prostě nemohli mít. Boris bojoval statečně a bylo obdivuhodný že to nevzdal ještě před startem. Pro takovou trať je jakýkoli boxer, mimo HP2 teměř nepoužitelny.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Sorry kluci kdo chtěli vidět "modrou v 1V 600.V pátek jsem si při tréninku opět hnul s kolenem a na tak technicky náročnou trať jsem se bez 100% zdraví jet většinou nevyplatí.Ráno jsem to ještě zkusil,ale bylo by to o průser.Taky to bylo hodně enduro a to moje motorka ani já moc neumíme.Co se týče Borise,tak hodně lidí pobavil.Vlajku podrželi myslím statečně 2 8kila.
Aspoň někdo.Díky.
Bylo to fakt čirý trápení, alespoň kdybych měl 21" a opravdu ostrý obutí....
Možná jsem nemusel končit tak brzo a pokračovat pomalu dál, asi by to se znalostí trati bylo v dalších kolech lepší, ale neviděl jsem to moc smyslu a navíc bych se v úzkejch místej rychlejším pořád dost motal, což jsem určitě nechtěl.
Musím vyzdvihnou Jirku Kaláta, jel na 800 krásně a i Dufína, kterej se srdnatě držel
Upravil morabo dne 10.09.2012 17:19
Maiali nel Fango!
Pardal napsal:
Pro takovou trať je jakýkoli boxer, mimo HP2 teměř nepoužitelny.
taky jsem si to místo, kdy jsem se válci "nasunul" na dva balvany po stranách a se skřípěním se přes ně převalil, náležitě užil (a mimochodem to značně přispělo k mému rozhodnutí nepokračovat, obzvlášť proto, že po čtvrtečním pádu jsem bez jakékoli ochrany levého válce).
Upravil morabo dne 10.09.2012 17:20
Maiali nel Fango!
Jo, ten tam byl postavenej presne na sirku KTM superenduro. Akorat pred nama tam nejakej klucina rozstrelil karter, nic moc. Problem tam meli i vsechny Afriky a ke konci uz byl sutr pekne ohoblovanej.
MarTTin přiložený následující obrázek:
Vysledky zatim nikde nejsou, ale myslim ze si byl 12. ze 16ti.
Startovalo tusim 23 motorek v kategorii 2V, takze 7 odstoupilo. Nekdo tam prorazil karter o kamen, jinej se nevesel valcema mezi.
delal jsem co jsem moh..Trat pro boxery tedy fakt nebyla
kdyby jeste nekde byli fotky...tak s linkem sem pls..
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
tohle videjko zverejnene F.i.s.h.men na motorkarich:
nekdo natocil muj pad pri zavodu - ucebnicove.
Prakticky cely zavod jsem se ucil, jak tento usek prejet najisto a stejne jsem na to neprisel.
Jo a Sadilek to cele pozoruje z povzdali
Upravil dufino dne 12.09.2012 13:59
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
stepan napsal:
Morabo, ty jsi úplnej pneumatikoborec. Jak se ti to podařilo?
Zde na videu od času 5:40
YouTube Video
No trochu jsem chytl hlubokej pisek o dve zatacky driv. Nez se s tim prat, nechal jsem se vynest, ale na vyjezdu jsem prejel tu gumu. V tomhle vinglu mne to najednou tak nejak divne zaseklo (i kdyz jsem tomu nalozil) a uz jsem se valel. Nacez jsem zjistil, ze za to asi muze ten suvenyr Neveril jsem vlastnim vocim.
Jinak je ale hezky videt kolik KTM bylo v tu dobu jeste za mnou
Upravil morabo dne 12.09.2012 16:07
Maiali nel Fango!