CZECHcz napsal(a):
hmm tak mam teda jen imobilizer.... a to jsem u objednání řekl, že chci max výbavu ( neobjednával jsem u českého dealera)..... Dnes jedinej BMW moto servis je AUTEC? Slyšel jsem něco o změně dealera tak teď nevím který je ten správný. Dneska jsem se pídil u suzuki po alarmu a namontovali tam nejakej moto alarm z Jablotronu. Za 18 dnů vybíjel baterku. Odvezli ho do Jablotronu..tam provedli kontrolu alarmu a vypočet spotřeby a skutečně to tak i mělo brát.. tak to jenom k alarmu Jablotron.
Bohužel to je u alarmů normální. Vybíjí baterku pokud nejezdíš. A je jedno jestli je origo,nebo neorigo. Některý vybíjí víc,některý míň ale všichni to dělaj...
Většinou je to napsaný v tech. dokumentaci k alarmům (odběr v mA). Ovšem některé alarmy umí tzv. hybernovat. To je že po pár dnech zapnutí do polohy hlídání se skoro úplně vypnou a tím sníží odběr na minimum.
Jinak AuTec se přejmenoval na INVELT a změnil majitele. Ale jinak se snad nic nezměnilo... Nevim,nejezdím tam.
Upravil BIGR dne 05.01.2010 21:19
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
no, dneska jsem se pídil po origo a snad asi 15 000 ve verzi dokoupení... a slušný se už dá jiný výrobce i pořídit kolem 8 000.. tak asi na origu nepůjdu... potřebuju ještě navigaci... jiný svod (kvůli benzínu bezolovnatému).... a nějaké kryty na cestu.... tak budu dutej.... ještě musím přečalounit novou sedačku, jelikož chci jinou barvu moto a červená se mě nelíbí....asi vyhlásím osobní bankrot
Snad jsem se neprekouknul, ale nikde na foru jsem nenasel funkcni odkaz ke stazeni ceskeho navodu k origo alarmu na r1200gs. Nasel by se prosim nekdo ochotnejkdo by mi ho poslal nebo sem hodil odkaz? Dik mošt.