Celý život tvrdím, že nic polského není dobrého, stále dokola se přesvědčuju že mám pravdu a snažím se nic polského nekupovat,ať jsou to hadry, průmyslové, výrobky, spotřební zboží, potraviny nebo chlast. Je to taková malá evropská čína, vše zfušují, nebo nějak oje-bou..
Upravil bluesbery dne 16.09.2012 13:04
falcons napsal:
A taky by mě zajímalo jak bys tomu Vašku chtěl zabránit, protože jedinej způsob je jak píše Petr, statisíce namátkových kontrol v garážích, domech sklepech, bytech, jen tak pro jistotu jestli neděláme něco nelegálního. Takže tvrdej a silnej totalitní režim. Díky nechci
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no polaci byly vždy simbolem kšeftu ale nedá se říct že by bylo pravidlem co je polské to je na pi... naopak bych řekl že češi se od nich rychle naučily a možná je i předběhli pač takovej lakomej čech to je někdy unikát .
jinak jsem velice rád že lońská uroda meruní narozdíl od letošní byla hojná tak že s přehledem vydržím minimálně rok a nemluvě o tom že z každého roku archyvuju pár vzorků (cca 12let ) tak že at si klidně prohybicujou
Mr GS napsal:
to Vašek:A jak by sis to jako představoval?Měli vyhlásit prohibici už po prvním mrtvým?Nebo jak chceš zabránit tomu,aby se to vůbec stalo?Argumentuješ tady tím,že platíš daně a za to chceš,aby se příslušný orgány postaraly o to,že se to vůbec nestane.To taky můžeš chtít,aby se nikde nekradlo a nevraždilo,protože o to se má starat zase policie a aby nikdo nebyl nikdy nemocnej a zraněnej,protože o to stará zdravotnictví....ale asi si neuvědomuješ,že to nejde!Tohle si dělaj sami lidi a ty chceš nemožný.Nikoho se nechci zastávat,ale jak bys jako chtěl zabránit někomu,aby někdo ve sklepě pálil špatnej chlast a pak to prodával?Dokud se někomu něco nestane,tak se to snad ani zjistit nedá,nebo chceš,aby ti chodili policajti po baráku a kontrolovali preventivně sklep,jestli něco podezřelýho neděláš?To by bylo zase v kolizi se svobodou ne?Fakt by mě zajímalo,jak bys to řešil?Je to prostě o lidech a ti když budou zmr.di a deb.ilové,tak se jim vždycky bude něco špatnýho dít...
tak ještě jednou:
podle mě by byla účinější osvěta, než represe
stačilo by informovat národ přes média a prodejce, že ten a ten výrobce/druh chlastu v některých případech způsobil krutou smrt a informaci, jak lze jednoduše ohněm otestovat přítomnost metylu a každý jedinec nechť je dál svého štěstí strůjcem
falcons napsal: http://www.novink...olsku.html
Snad si to ještě rozmyslíte s cestou do Polska pro chlast.
Já osobně si myslim že methanol v chlastu pochází původně z Polska, proto bych tam nikdy nejel.
A taky by mě zajímalo jak bys tomu Vašku chtěl zabránit, protože jedinej způsob je jak píše Petr, statisíce namátkových kontrol v garážích, domech sklepech, bytech, jen tak pro jistotu jestli neděláme něco nelegálního. Takže tvrdej a silnej totalitní režim. Díky nechci
pokud by ČOI/SPZI prováděli namátkové kontroly zakoupením a rozborem, pak se dal problém podchytit dříve a vystopovat původ s menší úmrtností, aniž by nastal totalitní režim - nebo se mýlím?
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
bluesbery napsal:
Celý život tvrdím, že nic polského není dobrého, stále dokola se přesvědčuju že mám pravdu a snažím se nic polského nekupovat,ať jsou to hadry, průmyslové, výrobky, spotřební zboží, potraviny nebo chlast. Je to taková malá evropská čína, vše zfušují, nebo nějak oje-bou..
Tak přesně totéž říkají poláci o česku,mají Vás rádi jak trn v prdeli,ale jezdíte tam nakupovat tak se usmívají.No a Vy na ně nadáváte a když tam nakupujete tak se taky usmíváte...Obojí stejní.Asi na ton s tím že Čech a Lech byli bratři něco bude,Já jsem naštěstí Valach,takže ani s jedněma nemám nic společného
Novy totalitny režim tu už davno je, vola sa Brusel. STOP EURO-Buzeracii od Bruselu http://style.hnonline.sk/auto/c1-57495310-brusel-chce-zakazat-upravy-aut-nevymenite-ani-stierace http://style.hnonline.sk/auto/c1-57495310-brusel-chce-zakazat-upravy-aut-nevymenite-ani-stierace
Upravil JRM66 dne 16.09.2012 18:47
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
bluesbery napsal:
Tak přesně totéž říkají poláci o česku,mají Vás rádi jak trn v prdeli,ale jezdíte tam nakupovat tak se usmívají.No a Vy na ně nadáváte a když tam nakupujete tak se taky usmíváte...Obojí stejní.Asi na ton s tím že Čech a Lech byli bratři něco bude,Já jsem naštěstí Valach,takže ani s jedněma nemám nic společného
Hele oni rumuni nebudou o moc lepší, tak bych si tak nevyskakoval.
bluesbery napsal:
Hele oni rumuni nebudou o moc lepší, tak bych si tak nevyskakoval.
Rumuni jsou mnohem lepší než Češi i PoláciJá jsem hrdý na to že jsem původem Rumunský ValachLepší Rumun než Wasrpolák
vlastimile,bud rad,ze Brzobohaty uz (bohuzel) nezije,musel by ti za tve blaboly dat nekolik zahlavcu..jiste se i ted za tebe stydi. P.s. Na rumunskym gs foru te uz vyloucili pro infantilnost ?
Upravil bluesbery dne 16.09.2012 19:54
To o tom Polsku sou pěkný bláboly, tak jak v Polsku sou lidi který ojebou vše tak i v Česku jsou lidi co ojebou vše!!! Je to jen o tom že proti Polsku jsme pidi země a tak se ta "kvalita" vidí míň!
Znám dost Poláků a je pravda že jsou kšeftmeni ale je to asi tak polovic na polovic kteří nejsou. Co se mi u nich líbí je to jak je rodina na prvním místě a celkem dost drží jako rodiny pospolu. Když byla aférka se solí kterou dodávalo Polsko(spíše se divým že to nenapadlo nějakýho koumáka Čecha) tak na ně každej plul ale udělalo to pár lidí který byly nenažraný ale hodilo se to obecně na Poláky jako na celek a když teď je chlast u nás nebezpečnej tak už se to taky snaží někteří hodit na Poláky. U nás, místo aby si zametl každej před svým prahem tak se čumí a hledá špínu u souseda!
Upravil LukyGs dne 16.09.2012 20:04
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Tak jsem tu prohibici skoro neustál. V pátek padla flaška Myslivce a slivky
Já bych zakázal F jako fšecko.
Kdo se v tom bordelu má vyznat, něco se smí a jiné zase jenom když něco, tak něco a jiné se teoreticky nesmí vůbec.......Když zákážeme všechno a dáme 130% daně, tak nám bude nejlépe
Už takhle si ze státu dělá každej pr de l a mé oko a sluch vždy potěší aktivní i d i o t - třeba že nějakej šedej mor a nebo fízl dusil krámskýho, že má v krámě ceduli s cenama chlastu. A krámskej byl taky vohnout, tak jí úslužně sundal. Prostě papežtější než papež, bruselštější než brusel a pi tomější než nařízení vlády
Jo Vašku, minimalistický stát a lidi co používají ten rosol v makovici, to je i můj sen. Smutná realita je, že vohnoutsvo je ve velké většině. Střílet se to nesmí, žrát se to nedá......
Upravil Medik dne 16.09.2012 20:20
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bluesbery napsal:
vlastimile,bud rad,ze Brzobohaty uz (bohuzel) nezije,musel by ti za tve blaboly dat nekolik zahlavcu..jiste se i ted za tebe stydi. P.s. Na rumunskym gs foru te uz vyloucili pro infantilnost ?
Brzobohatého neber do huby,nemáš ponětí o ValašskuMimo jiné mám pocit že na Tebe už doléhá stařecká demence...Je mi Tě tak trošku líto
Karlos1 napsal:
bluesbery! odkaď je ta flaška cos mi poslal???ještě sem jí neodšpuntoval.
Je to druhá polovina z lahve, co už je ex.. Ale kdybys náhodou začal vidět černobíle, dej vědět,pošlu ti ještě jednu flašku protijedu..
Upravil bluesbery dne 16.09.2012 21:53