Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 3:   1    2    3  

CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
LukyGs
Přidané 26.09.2012 02:34

Registrace: 25.08.11
hicks napsal:
bystricke napsal:
něco jsem jako mladík rozdal,ale taky zchytalreal sad

tim povrzujes, ze jses nejspis +- zdravej jedinec.

blby je, kdyz trisknes dost nacatyho milionarskyho ufňukanyho floutka, co mu bud fakt praskne ve skebli napr. cevka, nebo zacne mit najedou epilepsii... proto nemuze ridit, proto nemuze vykonavat povolani milionarskeho synka atd.

vzhledem k tomu, ze moje familie je hodnelekarska, tak jsem byl od zacatku a neustale poucovan, ze do hlavy PROSTE NEMLATIT (je fakt, ze k tomu vetsinou dodavali ze zastrelit, at nemuze svedcit Grin

ono staci uz jenom zlomenej nos.. podle mne to je uz tezke zraneni, ne?

tezky ublizeni na zdravi? okay.. podminka. Joo tak ty uz jednu podminku mas? tak to bude natvrdo...

Tak to bych tě chtěl vidět před deseti lety u nás na vesnické zábavě jak někomu kdo tě vytáhne ven říkáš já nemůžu protože se nesmím prát a tlouct tě do hlavy už vůbec ne Grin
Ač nejsem žádnej provokatér a ani bitkař tak za mých mladých let sme nebrali jako těžké ublížení na zdraví ani zlomený nos protože to po zábavách nebo roztržce u piva bývalo dost časté zranění a nikdo nad tím jestli je to milionářskej synek nebo není neuvažoval a snažil se co nejmíň ran chytnout a co nejvíce jich dát, druhej den to pravda pěkně bolelo Smile. Byli i tací jedinci kteří na tyto zábavy chodili hlavně k vůli tomu aby ukázali jaký sou machři.
Upravil LukyGs dne 26.09.2012 02:43
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
hicks
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 02:41

Registrace: 09.07.08
LukyGs napsal:
Tak to bych tě chtěl vidět před deseti lety u nás na vesnické zábavě jak někomu kdo tě vytáhne ven říkáš já nemůžu protože se nesmím prát a tlouct tě do hlavy už vůbec ne Grin
Ač nejsem žádnej provokatér a ani bitkař tak za mých mladých let sme nebrali jako těžké ublížení na zdraví ani zlomený nos protože to po zábavách nebo roztržce u piva bývalo dost časté zranění a nikdo nad tím jestli je to milionářskej synek nebo není neuvažoval a snažil se co nejmíň ran chytnout a co nejvíce jich dát, druhej den to pravda pěkně bolelo Smile. Byli i tací jedinci kteří na tyto zábavy chodili hlavně k vůli tomu aby ukázali jaký sou machři.

taky je celkem irelevantni co jste na vasich vesnickejch zabavach brali jako srandu a co ne, vetsinou kdyz je problem, jde to rychle a nevis, na koho narazis.

Navic 15 let nazpatek nebylo tolik souduchtivejch jako dneska.

Jediny co ja rikam je -- bacha.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

LukyGs
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 02:44

Pravda, postupem času čím je člověk starší tím se na každý problém dívá jinak než za mlada a začne i kolikrát přemýšlet jestli to za to stojí nechat se zmrzačit od nějakýho třeba feťáka, zvlášť když máš rodinu a děti tak se před konfliktem zamyslíš. Můj táta říká že nejlepší rvačka je ta ke které nedojde a pokud to jen trochu jde tak se jí snažit vyhnout ale zároveň to nesmí vypadat že jsi srab.
Na tom že tenkrát nebylo tolik souduchtivejch něco bude.
Upravil LukyGs dne 26.09.2012 02:46

www.zednictvilukas.cz
Doc
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 05:58

Registrace: 23.02.07
Já bych řekl, že mezi vámi jsem asi posera. Naposledy jsem se rval v prváku na vejšce a od té doby jenom perem a klávesnicí. Z fyzického násilí mám směs strachu, hnusu, hrůzy a vážím si víc mý kebule než toho, jestli prkajíc vypadám jako srab nebo ne, zajímá mě jenom abych.....abych to stihl dřív než mne dotyčný dohoní. Já vím, asi to není moc "chlapské" v tom starším slova smyslu, ale naprosto souhlasím s Mr H. (a ejhle!) v tom, se chci jako kultura lišit od primitivů. Od toho nejsme opice, abychom používali jazyk a dialog a argumenty místo skřeků a plácáním po předmětech a jedincích? Proto mě násilí odpuzuje jakožto kulturní projev. Nehodí se mi to jako vyjednávací argument. Na druhou stranu nejsem obr, abych věděl, jaké je to z pozice fyzického nadhledu a ani jsem nikomu nikdy nepůlčil tak horentní sumu.. Ztratil jsem kamaráda, kterému jsem v nouzi půjčil a on nevrátil a šlo a něco přes tisíc Euro, což mi nestojí ani za to jít na to nelegální cestou, navíc oba máme děti, rodiny, co z toho? Proto to mělo ten filosofický konec, že já jsem lepší než Ty, kvalitnější a Ty jsi ztratil člověka kvalitního ze svého poblízka, jsi tedy mnohem chudší, já se zbavil přetvářejícího se kamaráda a stálo to "jenom" tisícovku. Jednou jedinkrát mě vytočil jeden pacient na takový vrchol,, že jsem se neovládl a v čekárne jsme se do sebe pustili, ale stihli jsme to jenom se drzet za bundy (jako řeckořímským, když se vyčkává) a lidi nás odtrhli. Dodnes se za to hluboce stydím, ale byl tak drzej, že jsem to nezvládl. Ale to je výjimka.

Já za "chlapa" považuji něco úplně jiného než je bicepsy a nos Efy. Chlap je ten, co drží slovo, ten, který nemusí brát zpět nikdy svá slova, který budí autoritu svým gentlementským a spravedlivým rozmýšlením. Není to ani o velikosti pinďoura, ani o penězích, ani body buildingu. Znám mnoho lidí střední až "muší" váhy, soudě podle peněz, a jak bílej má límeček, ale mám je za daleko ryzejší "chllapy", než plno jiných, povrchních, "úspěšných" lidí s nahoněnou ofinou.

Na druhou stranu rád vidím kvalitní boxing, hlavně starší profi zápasy, ale to z hlediska techniky. Tam je to sport, přestože násilný.
Upravil Doc dne 26.09.2012 06:12
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988
BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic

Medik
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 06:31

Registrace: 04.05.08
Doc napsal:
Já bych řekl, že mezi vámi jsem asi posera....
Na druhou stranu rád vidím kvalitní boxing, hlavně starší profi zápasy, ale to z hlediska techniky. Tam je to sport, přestože násilný.

Kdepak Docu, žádnej posera. Právě ten kdo uteče - vyhraje. Nemá starosti, bolesti a to zadýchání za chvilku přejde.
V drtivé většině případů postačuje psychologický efekt "velkého chlapa". Prostě žehrám na velkou postavu a je to taky tím, že mě běhání nikdy moc nešlo. Prostě ustoupím a když jsem dále napadán, tak řeším. V podstatě na nějaké "vybití" a posílení sebevědomí mě postačuje tělocvična, trenér a pár lidí, co jsou podobně "postižení". Asi jako BystřaWink On ten pocit takové jistotky je sice zrádný, ale hřejivý a hlavně víš, že ten, kdo něco umí, tak ten nemá potřebu se s tebou pasovat. No a na fetky, když to jinak nejde, je lepší sahat botou. Eliminuje to na minimum možnost infekce.

Nevím jak v Řecku, ale tady jsou lidé, spíše z m r d i, kteří svou existenci založili na tom, že neplatí. A prochází jim to. Jsou hlášení na úřadech, rozvedení a mají obchodní a stavební firmy. Mám takové dva exempláře na webovkách a to si představ, že mají tu drzost mě vyhrožovat, že mě nechají ztlouct a nebo soudem.
V tom má Emil pravdu. Tuhle rakovinu společnosti by bylo potřeba vyříznout. Definitivně a exemplárně.
Slušnej chlap si stojí za svím slovem a slibem.
Upravil Medik dne 26.09.2012 06:33
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
bystricke
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 08:41

Registrace: 04.11.07
Docu,máš naprostou pravdu,souhlasím,ale přesto vidíš sám,přide i.d.i.o.t. a vtu ránu zapomeneš na zásady a hodnoty,on tě donutí aby si se začal chovat jako .............
tady v čr je to vidět dnes a denně,co je to právo,zrovna dnes ,případ JanoušekAngrybugsudělejte mě premiérem této země a já ten bordel vymetu natotata
Upravil bystricke dne 26.09.2012 08:42
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
zirafak
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 10:17

Registrace: 17.11.10
bystricke napsal:
tady v čr je to vidět dnes a denně,co je to právo,zrovna dnes ,případ JanoušekAngrybugsudělejte mě premiérem této země a já ten bordel vymetu natotata

bystro, bojim se, ze kdyz te udelame premierem, tak si te bud koupi nebo zabijou (nejaka ta autonehoda atd..), pokud budes chtit neco zmenit

Nicmene jak Ti rozumim, i ja mam takove pocity

swat
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 15:56

Registrace: 18.03.07
bystřické.....co ty ruce u pasu? Smile kurnik......to si říká o krásnej pravej hák secret
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

Waltr
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 16:27

Registrace: 27.06.08
Bystřo nechci ti brát iluze, ale podle toho co vidím, bych si nebyl tak jistý že by jsi se neměl ,,pokakat" Tohle a i když to umíš na slušné ůrovni, není záruka ůspěchu.
Zpět k věci, každý se něčeho bojí, i dodržování zákonů je strach z něčeho co by mohlo přijít (tedy u většiny) takže na každého je cesta....jde jen o to jestli stojí rizika za to, a máš na to žaludek.Ideál, pokud to jde, prodat pohledávku. A nebo stále čtu kolem cest ,,vymahanidluhu.cz"

Karlos1
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 26.09.2012 17:35

Registrace: 12.08.10
No jak mi někdo dluží (soukromé osoby) a většinou to začíná na relativně malých částkách,tak pro něj dál nedělám do zaplacení.když holt nezaplatí alespoň to tolik nebolí.Jo jiná je když se dělá pro větší firmu,platí, platí a jak jde o poslední fakturaci,tak se fakt někdy rosím zda zaplatí a ani neřeším dobu splatnosti,hlavně že zaplatí.Si vzpomínám,že jeden zákazník si na mě docela drze vyskakoval co si to dovoluju si říkat o své peníze,když je to teprve tři měsíce co mi dluží. Jinak každý má svou pravdu,jen pozor na koho při tom vymahání pohledávky narazíte,někdy je lepší přenechat takové věci někomu kdo je vtom zběhlý, poučit se a raději zakázku odmítnout a nebo nepujčovat.

SPEEDY
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 28.09.2012 22:18

Registrace: 30.05.07
Děkuji za rady... pěkně jsem to tady rozdmýchal.

Šel jsem cestou podepsání papíru o uznání dluhu a dále způsobem řešení platby. Už jsem byl osobně na cestě k zákaznkovi. Po cestě mi volal a sám navrhl splátky - asi se nad tím zamyslel. Jinak se jedná o částku přes 100tis co je již více jak 5měsíců po splatnosti.

Také jsem obvolal lidi (firmy) co mu dávají práci a taky to asi zafungovalo zákonem padajcího "bobíka".

Tak snad se peněz dočkám a příště už je za hotovost.... jinak NIC...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje...
www.X-treme.cz

www.x-treme.cz
LukyGs
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 28.09.2012 22:46

Včera jsem se bavil s jednou paní (její přítel je majitel reciklační firmy), díky tomu že jim pár firem dluží 8mil.kč tak od prvního musejí propustit 6lidí. Celkem mě paní dostala když říkala že najali i jednu vymáhací firmu která měla vymáhat pohledávku ve výši 70tis. a podepsali jim plnou moc, ta firma pohledávku vymohla ale firma se najednou zdejchla i s penězma a už o ní půl roku nic neslyšely. Některé pohledávky a to ve výši 50% bohužel musí odepsat jako nevymahatelné a těch zbylých 50% budou vymáhat zdlouhavou soudní cestou.
Hádejte kdo jsou největší dlužníci, né malé firmy a živnostníci ale velké stavební firy!! Proto jsem rád že děláme pro koncové zákazníky a práci kterou u mě poptávají velké stavební firmy raději po zkušenostech kamarádů co mají také malé firmičky raději rovnou odmítám.
Upravil LukyGs dne 28.09.2012 22:48

www.zednictvilukas.cz
TomR1
CO DĚLÁTE S DLUŽNÍKEM...
Přidané 29.09.2012 14:06

Registrace: 08.09.09
Bohužel,jediný co ti můžu říct je že za funguje s největší pravděpodobností jsou vymahači....je to prostě tak přestože všichni tady mají pravdu že nasilí není dobrý a morálně to není správný-bohužel je to jediný co ti podle mě pomuže to vyřešit...

Nechodil bych tam sám -zbytečně se do toho namáčet a taky v tom máš emoce....a prušvih je hned na světě.Profi vymahač ti pomuže víc,když je rozummnej sám ví že tlučení někoho kdo nic nemá mu jen nadělá problémy a to není to co chce-chce provizy a věř mi že hodně lidí vyměkne tváří v tvář někomu přesvědčivýmu anemusí mít 2 metry....

Mam vyzkoušený,že funguje ho slušně oslovit že tě situace nutí že ty penize potevuješ a do týdne at začne splácet,pokud ne budeš nucenej kejvnout na nabidku odprodeje dluhu-sice za mín ale aspoń něco....

Pak tam pošli nejlépe bud nějakého známého kterej se v tom pohybuje s tim že dluh od tebe koupil a jde si pro penize-na 90% to zafunguje,když ne dluh prodej a je klid....

Tom

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 138
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.61 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI