Tak jsem to dnes přivezl. Svody Remus, koncovka Remus Revolution s vložkou, KN filtr, naladěno +- pán mě pozval ještě na doladění
aldisek přiložený následující obrázek:
Tak super, koukam na rozdily mezi mym a tvym GS - mam "jen" svody, vyfuk a vlozku na vzduch, rozdil v tom chipu je evidentne skoro NIC - zajimave...
No ale hlavne ze ma tvoje dusicka klid
tak teda nevím na co koukáš, já vidím pomalu jednou takovej nárust jak Nm při nižších otáčkách tak HP znovu při nižších otáčkách. Myslím, že nejde o dušičku, ale o ten pocit zkusit to. Dostal jsem nabídku a tak jsem na ní kejvnul, někdo musí být první. Teď mám víc než jsem potřeboval, a stálo mě to o dost míň než kdybych koupil pouze svody a koncovku. Hlavní je, že to funguje a za podstatně méně kaček než je výfuková sada. Papalala
celkem zajímavý graf. Jak to datum měření, tak klimatické podmínky měření.. Trochu mi tam chybí prokluz kola na válci .. ..jen sem si vybavil jedno měření na dost upravený výkonný motorce, kdy " měřič a ladič " v jednom, se mi na úvod zeptal, kolik to má mít koní a kolik má naměřit. Podle toho nastavil vstupní parametry a lišilo se to celem dost, od reálu. Netvrdím, že je to tento případ. Stačilo upravit imaginární prokluz na válci, či baro tlak nebo teplotu....Nerejpu, jen konstatuji zkušenost, že já osobně grafúm nevěřím, neboť tam lze" naměřit " co kdo chce. Jak si přeje majitel mota a nebo prodejce dílú pro tzv zvednutí výkonu motoru.
Nekritizuji graf, jen konstatuji, že netřeba brát vše za bernou minci, dle mě, co je na grafu.
Upravil W dne 20.10.2008 21:14
Bejt na mě tak žádný graf nedělám. Spousta lidí se mě ale ptalo jaký je rozdíl a tak jsem se to pokusil zdokumentovat i když to stálo nějakou kačku. Aby bylo porovnání, tak jsem byl měřit i u stejného chlapíka.
aldo napsal:
tak teda nevím na co koukáš, já vidím pomalu jednou takovej nárust jak Nm při nižších otáčkách tak HP znovu při nižších otáčkách. Myslím, že nejde o dušičku, ale o ten pocit zkusit to. Dostal jsem nabídku a tak jsem na ní kejvnul, někdo musí být první. Teď mám víc než jsem potřeboval, a stálo mě to o dost míň než kdybych koupil pouze svody a koncovku. Hlavní je, že to funguje a za podstatně méně kaček než je výfuková sada. Papalala
Hele, pápolálo - já jsem na ty grafy koukal - mám pocit, že jsou fakt skoro stejný, akorát ten tvůj je posunutej na papíru, ale hodnoty X a Y osy jsou skoro stejný - principielně je to ale skutečně jedno, podívej se na to ještě jednůc :-)