Ač sám postižen znakem bavorské vrtule zejména pak s označením "GS" bych se při dostatku financí a prostoru nebránil tomu, ve své garáži ustájit třeba i MG nebo výše zmiňovaný Ulysses...a to z prostého důvodu. Jsou totiž motorky na kterých si člověk při jízdě na silnici určitě užije více zábavy aniž by musel jezdit na supersportu, kterémužto biku stav našich silnic ve valné většině případů není nakloněn MG-S ani Mt01 jsem nikdy neměl, ale musím říct, že třeba Ulysses mě svým krouťákem vyloženě bavil :-) Těžko ale takovou motorku někdo naloží dalšími 100 kilogramy batožiny a vyrazí někam po cestách nezpevněných. A o tom to všechno je a proto v prvé řadě GeeS. Tak hodně zábavy s tou italskou "kozou"... A moc ty zdejší členy nedráždi
Upravil MaO dne 21.10.2012 20:30
sanko napsal:
Stavim sa že ani na jednej si nešiel.
Máš pravdu,nešiel.Ani ve snu by mne nenapadlo si něco takového koupitale vypadá to že jsi byl spokojený i těmi co jsi měl dříve...tady u nás se říké že "každý pes chválí svůj ocas
Ale 100%ně jsem jel na více motorkách než Tyzbytek jedině přes PM
nechci se tady dohadovat o kravinách.
Upravil 3axap dne 21.10.2012 20:33
Víš co sanko ? Prijed příští rok na radarku. Tam nám ji půjčíš a posoudime samy jestli je lepší jak pises a jestli má fakt ty koule . F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Aj ja som Ulyssesa predal, lebo vo dvojici naložený som autá predbiehal na zadnom, bola to síce sranda ale nie pre moju ženu. Reagoval som tu len na to že asi neviem porovnať ako moja súčastná MG ide a že kecám. Ulysses aj Multistrada maju vysoký fan faktor a aj MG má. Ja som krivého slova na GS nepovedal, nikdy som na 1200 nesedel. Myslel že to niekoho zaujme kedže sa jedná o jednu kategoriu a používame tie motky na rovnaké učely.
Nechápem prečo sa vlastne na cestách zdravíme. Jeden by si myslel že nás spájajú motorky a nie výrobca.
S guzzinou bych to nepřeháněl ...onehdy jsme dělali test na zrychlení z 0 na 100 a guzzi oproti BMW 1150 GS o přední kolo jednalo se teda o brevu
Jinak ergo naprosto nevyhovující ..pro mě
A jestli má koule ? No je to dvouvál ale nic moc
Tak Breva ma stejnej vykon jako 1150...to novy stelvio je pry moc povedeny a v mnoha ohledech lepsi nez GS. Nevim,nejel jsem na tom, ale docela bych tomu i veril. Spatny to urcite nebude.
Aktualne 1250 GSA HP
sanko napsal:
Máš pravdu,nešiel.Ani ve snu by mne nenapadlo si něco takového koupitale vypadá to že jsi byl spokojený i těmi co jsi měl dříve...tady u nás se říké že "každý pes chválí svůj ocas
Tak ako možeš tvrdiť že su to krápy ?
Dva roky som dovážal motocykle , a tieto tri boli moje najoblubenejšie.
Tieto som vlastnil, každu jednu sezonu a nie len tak povozil tie nepočítam. Nemám s tebou o čom písať cez PM.
sanko napsal:
Tak ako možeš tvrdiť že su to krápy ?
Dva roky som dovážal motocykle , a tieto tri boli moje najoblubenejšie.
Tieto som vlastnil, každu jednu sezonu a nie len tak povozil tie nepočítam. Nemám s tebou o čom písať cez PM.
sanko napsal:
Waltr: ja som písal svoje pocity a mám s čím porovnať Buell XB 12 Ullysses , Ducati Multistrada 1100, Yamaha MT01, a stále jazdím motokros a enduro, keby to bola blbost tak to predám a hotovo.
Ja ti ale neberem ze máš najlepsiu motorku na svete, nemusíš si vymýšlať.
Hele upřímně si myslím že mám pro ,,mě" tu nejlepší motorku.
Ale v tom jsme na tom doufám stejně. Já o ni opravdu něco načetl, obkoukl ji ale to nejdůležitěší jsem neudělal, nejel. Mimochodem, Vlastík má trošku pravdu, jestli srovnáváš s tím co jsi měl.....měl jsi zkusit DOHC 12. Ale myslím že pro TVOU motorku je nejpodstatnější TV0JE hodnocení. Od nás to jsou jen názory.
Ja se musim fakt chlámat. By mě zajímalo co by jste delali, kdyby GS vyrábělo MG nebo nějakej japonec
Starý Stelvio bylo dost o ničem, ale nové je o hodně velkej pozitivní kus vpředu. A za mě: kdybych si měl vybrat mezi novym vodnikem a Stelviem, bude to Stelvio.
waltr: bavili sme sa o tom že si tvrdil že MG do 6000 nejde a že asi nemam s čím porovnat lebo na naj motoke na GS som nešiel.
Yamaha MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000
Hele kolega ji má, tu 01 a je to strašně subjektivní...ty čísla...já měl GSX 1400, jde o projev. Třeba taliánské fígle kdy ti motorka vystřelí od 3500 a je to hukot, jenže je to tím že je to pocitem. Skutečnost je že je to obrovská změna proti předešlému stavu.
Nechme to tak....mimochodem já hovořím o neinovovaném modelu (prvním) prostě nejel, stejně jako Norge, udělají nový model a v recenzích a testech si přečteš ,,obrovský rozdíl proti prvním modelům-motorka už jede" ne to opravdu není má snaha poškodit MG. Tohle se v testech objevovalo. Pohledejte. Pokud je to novější model, už to bude patrně lepší, já vybíral v zimě 2009.
A ty připomínky o nevraživosti, chlapi neposerte se z diskuze. Zase tak ostré to není. Mám od MG motorky rád. Griso, i Norge jsou pěkné. A klasiky mají snad nejhezčí, ale píšu co si myslím...a buďte si jistí že na každého guzistu mávnu.
sanko napsal:
waltr: bavili sme sa o tom že si tvrdil že MG do 6000 nejde a že asi nemam s čím porovnat lebo na naj motoke na GS som nešiel.
Yamaha MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000
Neviem o čom ma chceš presvečiť.
No jo to jsou slova do pranicejak může "motokrosař" napsat takovou hovadinu že na GS nejel,ale MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000 .To tedy musí být ta MT 01 úplná jednička na šotolině a cestování vůbec Podle toho jaké si kupuje stroje se mi zdá že má ambice "cafe racera" než enduristy a pak by tady chtěl poučovat...že GS je horší než MT01
Pěkná motorka. Takovou bych si taky představoval v garáži. Prostě se mě líbí a tak nějak mám slabost pro kardany. No, hlavně že jsi spokojenej. Já jsem rád za toho svého hrocha, ale Guzina byla také v užším výběru. U mě dost rozhodla výška motorky, bo mám hnáty dlouhý jako tejden před vejplatou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Efendi napsal:
Ja se musim fakt chlámat. By mě zajímalo co by jste delali, kdyby GS vyrábělo MG nebo nějakej japonec
Starý Stelvio bylo dost o ničem, ale nové je o hodně velkej pozitivní kus vpředu. A za mě: kdybych si měl vybrat mezi novym vodnikem a Stelviem, bude to Stelvio.
Krásně jsi to napsal "kdyby"jenže "kdyby" měla babka koule,tak je to dědekMG nebo japonec GS nikdy nevyrobí protože to neumí,jinak už by to děleli dávnona druhou stranu nejsi daleko od pravdy protože už to umějí udělat Číňani.....