Kupování ojetiny je vždycky hold riziko.
Já když jsem kupoval ojetou motorku nebo auto tak vždycky jen od přímého majitele a zatím jsem se nikdy nespálil a to jsem ojetin koupil už několik.
V bazarech mi ty ojetiny připadají často podezřelý.
Protože když se budu chtít zbavit motorky nebo auta ze špatnou historii, dám to do bazaru.
Kupovat od majitele je menší riziko než z bazaru si myslím.
V bazarech na prodeji vydělávají.
Majitel pouze prodává.
Špatný lidi jsou ale všude.
Hlavně je to vžycky ale o morálce prodávajícího.
Upravil acsroman dne 01.11.2012 19:06
VIm o jendom v Chrudimi, ale nevzpomenu si na jmeno... a toho byhc moc nedoporučoval.. přišel mi drahý na to co nabízel a přišlo mi že daval dokupy bouračky.. a to same jeden kousek od Humpolce.
Taky sem chtěl prodat svoje f 650gs r.v.2004 za 90tkč v plné výbavě,chtěl bych koupit do auta plyn jenže se na ni jen dívaj a pak písne někdo a nemůžeš jí očesat potřeboval bych jen něco,tak sem to vzdal.Mám Italku najeto 47 000km když sem to kupoval bylo tam 28 000km přikoupil pár pitomostí.Bud pújde na jaře nebo si ji nechám nic ji nechybí jen jezdit.Já bych pak měl jen na Japonce BURGMANA 400.OŽELÍM PLYN A NECHÁM SI BMW.Foto tady na naše fotografie str. 3 cestovatel
Upravil michal krtek dne 04.11.2012 07:37
Taky tady nabízí malý GSa http://www.mototrade.cz/cz/prodej-motocyklu-aktualni-nabidka/ motorky prohlížený SYSTÉMEM VINDETECT že není kraden atd. koukni a uvidíš,taky sem od nich měl motorku a docela slušný za ty prachy dovoz Italy.