To slovo jsem tu použil jediný já, takže předpokládám, že to bylo na mě ... Proti obtížnosti terénu jsem neřekl půl věty. Osobně mě ty sr*čky bavily - na SERku. S 19" vepředu, která nejde obout, a nízkým blatníkem bych asi mluvil jinak. Ale s počasím těžko někdo něco udělá, to je prostě život.
Pinduju proti úplně jiným věcem. Mě vadí chovat se jako prase a v neúctě k cizí práci. Myslim že RXL taková prostě nemá být. Jestli má někdo názor jiný, neberu mu ho, ale mě to takhle vrcholně nebaví. Nic víc, nic míň.
Styl tvojí reakce prošpikované smajlíkama mě tedy dost překvapil ...
Slovo si použil já to zpětně všechno znova nečet (co kdo) - má reakce byla obecná. To slovo jak si nazval ralye mě jen pobavilo jak někdo jede orienťák na ralye závodě a pobavilo mě to zase. Jestli se cítíš postřelený mým příspěvkem tak to je tvoje věc.
Teď zase obecně:
S tou neúctou já souhlasím ale v první řadě bych se zamýšlel nad neúctou závodníků k orga - protože celou pakárnu mu dělají oni svým chováním na trati.
Byl jsem na několika XLR a vždycky byla rozprava co ano a co ne.... to je vždycky všem všechno jasný. Ale dopr.. nikdo přece nenutil nikoho pod trestem smrti dojet i za cenu prasáren v zasetým poli.
Nejjednodušší je všechno hodit na orga než si přiznat že sem stejnej **** jako ostatní a než abych se s tím popral tak jedu proti pravidlům 8 mou drážku v zasetým.
P.s.: slovo nejde neexistuje - správně je nechci nebo neumím
Dakar 650, HusaberG
morabo> můj záměr byl jet na mírně ojetém předku co jsem nechal nazout a vyvážit na jiné kolo ale bo je to special co mi prodávající trvdil že to bylo na tátové HP2 jsem to více nezkoušel a tak jsem v pátek večer zjistil že tam musím vymyslet jinou příložku a nechat udělat jinou osu a přezouvat na jiné kolo se mi to nechtělo na poslední vílet v roce , no tím krajem to moc nešlo bo z toho tohle počasí udělalo co udělalo jinak by to jistě šlo a další věc je jestli to bylo vůbec při tvorbě trati zasetý a dalo se to poznat ... ano vytknout a kritiku ano ale styl těch nadávek nechápu ...
... ještě k tomu zasetýmu... už sem něco zasetýho a rozjetýho viděl a na podzim skoro o nic nejde, protože to na jaře normálně vyklíčí jen v jiným pořadí semínek.
a pro městský "zemědělce, myslivce, ekology" ... to mi říkali sami zemědelci s kterými sem se potkal ... na podzim je jim to skoro putna - o design nejde, ..... hlavně jim to neorejte na jaře. Hodně polí se na podzim zaseje a najaře zaorá jako zelené hnojivo ... takže to chce klid a nohy v teple.
Dakar 650, HusaberG
cizak napsal:
morabo> můj záměr byl jet na mírně ojetém předku co jsem nechal nazout a vyvážit na jiné kolo ale bo je to special co mi prodávající trvdil že to bylo na tátové HP2 jsem to více nezkoušel a tak jsem v pátek večer zjistil že tam musím vymyslet jinou příložku a nechat udělat jinou osu a přezouvat na jiné kolo se mi to nechtělo na poslední vílet v roce , no tím krajem to moc nešlo bo z toho tohle počasí udělalo co udělalo jinak by to jistě šlo a další věc je jestli to bylo vůbec při tvorbě trati zasetý a dalo se to poznat ... ano vytknout a kritiku ano ale styl těch nadávek nechápu ...
Ad guma: No vidis
Ad nadavky: Necetl jsem priznam vsechny prispevky, ale nic sprostyho, nebo utocnyho jsem nevidel...
Maiali nel Fango!
MikiberG napsal:
... ještě k tomu zasetýmu... už sem něco zasetýho a rozjetýho viděl a na podzim skoro o nic nejde, protože to na jaře normálně vyklíčí jen v jiným pořadí semínek.
a pro městský "zemědělce, myslivce, ekology" ... to mi říkali sami zemědelci s kterými sem se potkal ... na podzim je jim to skoro putna - o design nejde, ..... hlavně jim to neorejte na jaře. Hodně polí se na podzim zaseje a najaře zaorá jako zelené hnojivo ... takže to chce klid a nohy v teple.
Budiz, ale 100% jisty si tim ale bejt asi nemuzeme... To jedno treba vypadalo jak maly stromecky, nejaky rychle rostouci dreviny na biopalivo, tipl bych, takze pokud jsem se nesekl, tam z toho radost asi mit nebudou...
Maiali nel Fango!
MikiberG> To co píšeš o neúctě k orgas je demagogie. Mohli to přece udělat jinak, oni měli možnost volby ... Proto jsem to napsal, protože bych byl rád aby to bylo jinak. Neboj, uvědomuju si, že na mě to nestojí. A samozřejmě, že tu volbu jsem měl i já, jet-nejet. Ale ono se to v tobě chvíli pere, jestli máš poslat do kytek to, že jsi si zabil celou sobotu, těšil jsi se na to 14 dnů, prachy, ...
Hmm, no diskutovat o tom co je a není rally je o h*vnu. Já zase nechápu, co je na této vyjížďce rallyového ...
Postřelenej se necejtim, jen mi ta svrchovanost a "břitká" ironie k tobě nesedla.
Jestli chcete jezdit po poli, tak prosím po sklizni před podmítnutím. Ono to nasere když se člověk o něco stará a pak mu to někdo rozjezdí.
Co se týče toho "na podzim o nic nejde", tak to není pravda. Pokud dojde k poškození rostliny tak ta už se z toho nevzpamatuje. A pokud se projede po poli "stádo slonů", tak může zemědělec na jaře vesele dosívat. A to něco stojí.
Zelený honjivo skoro nikdo nedělá, nevyplatí se to. (nafta, lidi, osivo)
dokturek:
já to nejel , trasu soudit nemůžu ... jen bych řek že raly se jede na čas se slepou mapou, orienťák mě napadlo že jde o orientaci v terénu a čas je druhořadej ... prostě mě to pobavilo.
Každej den je jinej - občas sem břitce ironickej ale ironickej sem dost to si uvědomuju - net deformuje.
Dostali mě ty ufňukánci a ti co mluvili o dementech - nic víc. Každej má přece svůj rozum aby se zachoval jak mu velí.
Dakar 650, HusaberG
Dedkoid napsal:
Jestli chcete jezdit po poli, tak prosím po sklizni před podmítnutím. Ono to nasere když se člověk o něco stará a pak mu to někdo rozjezdí.
Co se týče toho "na podzim o nic nejde", tak to není pravda. Pokud dojde k poškození rostliny tak ta už se z toho nevzpamatuje. A pokud se projede po poli "stádo slonů", tak může zemědělec na jaře vesele dosívat. A to něco stojí.
Zelený honjivo skoro nikdo nedělá, nevyplatí se to. (nafta, lidi, osivo)
Určitě máš kus pravdy ale třeba u nás se takhle hnojí dost. Předpokládám že rostliny ještě nebyly - to by snad i rozum velil nejezdit tudy - ale to nám někdo odpoví.
Dakar 650, HusaberG
No jen aby to nebylo zelený na krmivo. :-) Zelený hnojivo je spíš pro zahrádkáře. Hnůj, kejda, kompost, to cenu má, ale zelený hnojivo moc ne. To je lepší zaorat po sklizni nadrcenou slámu, vyjde to levnejc a efekt je ten samej.
fňukám, jelikož neumím jezdit, školu asi zavřu, nebo přenechám lepším trenérům, ten 10 cm vysokej ječmen byly vlastně kopřivy. čili jsme tomu vlastně pomohli, všechno jsem si vymyslel, nic měnit nebudem, proč taky. Z chyb se nepoučíme, vlastně z jakých chyb že...
V cíli se budem jen plácat po ramenou, jak to bylo zase super ........
Nechme těch hádek, ostatně se jako vždy nic nevyřeší, s org jsem už mluvil a tak nějak jsme to probrali, taky z toho zrovna nemaj radost, ale stalo se, vrátit to nejde a je třeba se dívat do budoucna ......
Říkal jsme si, že na tuhle diskuzi reagovat nebudu, ale to se nedá.
1. Co se týče těch polí, tak přes oseté pole se jelo jen jednou a na rozpravě se na toto misto upozorňovalo, zbylá trasa vedla po cestách. To, že někdo (včetně mě) OBČAS jel mimo cestu, není chyba organizátorů, ale chyba účastníků a přijde mi trapné, že to někdo dává za chybu organizátorům.
2. Muselo být nad slunce jasné, že když na trati týden před závodem leží 10 cm sněhu a zbytek týdne prší, tak bude brutální bahno. Kdyby to bylo naopak a bylo sucho, tak je ta trať zase až moc jednoduchá a někteří si budou stěžovat taky!!! Takže za svojí nepřipravenost si může každý sám.
Samozřejmě nebylo to bez chyb, ale kdo jel někdy nejakej závod tak moc dobře ví, že se v každém závodě najde pár chyb.
Mrzí mě že někteří si upravují svoje polopravdy a hází tak špatné jméno na organizátory. Já jsem rád, že tyto akce někdo pořádá a doufám, že se příští sezónu zase na XL rallye všichni potkáme.
KARLmaster napsal:
Říkal jsme si, že na tuhle diskuzi reagovat nebudu, ale to se nedá.
1. Co se týče těch polí, tak přes oseté pole se jelo jen jednou a na rozpravě se na toto misto upozorňovalo, zbylá trasa vedla po cestách. To, že někdo (včetně mě) OBČAS jel mimo cestu, není chyba organizátorů, ale chyba účastníků a přijde mi trapné, že to někdo dává za chybu organizátorům.
2. Muselo být nad slunce jasné, že když na trati týden před závodem leží 10 cm sněhu a zbytek týdne prší, tak bude brutální bahno. Kdyby to bylo naopak a bylo sucho, tak je ta trať zase až moc jednoduchá a někteří si budou stěžovat taky!!! Takže za svojí nepřipravenost si může každý sám.
Samozřejmě nebylo to bez chyb, ale kdo jel někdy nejakej závod tak moc dobře ví, že se v každém závodě najde pár chyb.
Mrzí mě že někteří si upravují svoje polopravdy a hází tak špatné jméno na organizátory. Já jsem rád, že tyto akce někdo pořádá a doufám, že se příští sezónu zase na XL rallye všichni potkáme.
Zdar a sílu Karel Ř.
Dobre, ze si reagoval... To pole tam bylo za celou dobu opravdu jen jedno a byly jsme na to vsichni upozorneni. Samozrejme, ze nikdo z nas nejezdi rad po zasetem poli, tak kdyz se vsichni shodneme, co tu resime?
The Simson, Homemade-50, Jawa Mosquito 50, Cagiva Elephant 125, KTM 250EXC-F, Cagiva Canyon 500, BMW F650 GS, BMW F800 GS, KTM 990 Adventure, R100GS ... and finally I am happy with BMW HP2 with R100GS ParisDakar! :-)
Mr GS napsal:
Co tady furt řešíte zemědělce?Ti budou kňučet furt,že je moc vedro,moc zima,moc prší,málo prší Jestli tam projelo 50 motorek přes pole,tak bude příští rok trochu míň řepky do benzínu,no...tak se zase nepos.rat.Však oni si zase zažádají o dotace a úrodu směle zaorají,protože je to drahý sklízet
...ale aspoň víme o práskačích v našich řadách
Zemědělec nejsem ale hnal bych tě svinským krokem dyby jsi mi jezdil po osetým poli!!
a já bych hnal ten zemědělskej dobytek,kterej vytáhává bordel na silnici a ani není schopnej si to po sobě uklidit... Zasloužil by vidlema do zad!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr GS napsal:
Co tady furt řešíte zemědělce?Ti budou kňučet furt,že je moc vedro,moc zima,moc prší,málo prší Jestli tam projelo 50 motorek přes pole,tak bude příští rok trochu míň řepky do benzínu,no...tak se zase nepos.rat.Však oni si zase zažádají o dotace a úrodu směle zaorají,protože je to drahý sklízet
Zemědělec nejsem ale hnal bych tě svinským krokem dyby jsi mi jezdil po osetým poli!!
a já bych hnal ten zemědělskej dobytek,kterej vytáhává bordel na silnici a ani není schopnej si to po sobě uklidit... Zasloužil by vidlema do zad!!
V tom máš jistě pravdu i zemědělci sou prasata ale neničí přímo tvůj majetek a tvou práci
Já psal na mým poli a z mého pole vede pěkná polňačka a po té se kola očistí a na silnici se vjíždí s čistýma kolama a to nejsu zemědělec
Upravil LukyGs dne 05.11.2012 19:14
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Mr GS napsal:
po 20 motorkách nebo kolik jich bylo co jeli těma srancema určitě žádnej bordel na silnici nebyl
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mr GS napsal:
V tom máš jistě pravdu i zemědělci sou prasata ale neničí přímo tvůj majetek a tvou práci
Já psal na mým poli a z mého pole vede pěkná polňačka a po té se kola očistí a na silnici se vjíždí s čistýma kolama a to nejsu zemědělec
ale ničí... trencle jsou jen a jen muj majetek a kolikrát jsem se málem betelně zesra.l,když jsem za zatáčkou vlítnul do vytahanýho snad pulky pole... Je to nadnesený,ale na všechny stejnej metr a to ani nechci domýšlet,co by se stalo,kdybych se na tom sajrajtu někde rozvěsil... neviděl bych od těch onanů ani vindru...
Upravil Kubrt dne 05.11.2012 19:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.