Stewe napsal:
Zetor> tohle je normální FAIR PLAY. Na obou stranách stojí vždy stejný počet případů. Klasickej sport, takovej MultiBOX....
No...tak dáme rudí x modří a zbytek bude obecenstvo....
Já bych na to s.r.a.l, je lepší si pokecat, dát pivko či panďuláka a je to. Pokud mi někdo nesedí, tak si ho nevšímám.
A co oranžády vs modrý vrtule, ale dal bych to FAIR PLAY a ne bitku, ale Pitku -> kdo udělá za hodinu vyšší komín z kelímků
Upravil Stewe dne 16.11.2012 17:21
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Zetor> tohle je normální FAIR PLAY. Na obou stranách stojí vždy stejný počet případů. Klasickej sport, takovej MultiBOX....
Já bych na to s.r.a.l, je lepší si pokecat, dát pivko či panďuláka a je to. Pokud mi někdo nesedí, tak si ho nevšímám. A co oranžádyvsmodrý vrtule, ale dal bych to FAIR PLAY a ne bitku, ale Pitku -> kdo udělá za hodinu vyšší komín z kelímků
Ale do toho bych šel... Sice bych z takovýho srazu odjížděl ve středu,ale co bych pro BMWáky neudělal...
Upravil zetor dne 16.11.2012 17:22
Stewe napsal:
Já bych na to s.r.a.l, je lepší si pokecat, dát pivko či panďuláka a je to. Pokud mi někdo nesedí, tak si ho nevšímám. A co oranžádyvsmodrý vrtule, ale dal bych to FAIR PLAY a ne bitku, ale Pitku -> kdo udělá za hodinu vyšší komín z kelímků
Ale do toho bych šel... Sice bych z takovýho srazu odjížděl ve středu,ale co bych pro BMWáky neudělal...
Tohodle bych se rád zúčastnil taky, ale nevím jak by Nám (VRTULÍM) pomohlo mejch osum kelímků
Ty jo, to si snad alkáč s osmi kelímky
Já bych lehl po čtyřech
Myslím, že s osmičkou za večer jsem spíš lůzr Jo a nesmělo by to bej Pomekávadlo - tedy KOZEL, to bych hodil šálu po druhým
To je snad jedinný pivo (kozel 10°) po kterým si připadam snad víc střízlivej,než když jsem do knajpy přišel...8 a nic...10 a nic...nechápu....
Upravil zetor dne 16.11.2012 17:36