hugitka napsal:
Dnes a zítra je Míša na školení někde u Brna. Z informací, které mám je dnes má vyzvednout strýc (pokud mu to časově vyjde, včera to nestihl) a pokud ne, vyzvedne je zítra Míša a poveze je přes celou republiku nějakým spojem...
Doufám, že to s ním nesekne Přeci jenom už se s tím narozčiloval dost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hugitka napsal:
Dnes a zítra je Míša na školení někde u Brna. Z informací, které mám je dnes má vyzvednout strýc (pokud mu to časově vyjde, včera to nestihl) a pokud ne, vyzvedne je zítra Míša a poveze je přes celou republiku nějakým spojem...
Doufám, že to s ním nesekne Přeci jenom už se s tím narozčiloval dost
Ne, Míša je člověk, který to za každou cenu dotáhne do konce - už kvůli Vám, kteří na tu "bekovku" čekáte
He to nám to utíká. Konec světa klepe na dveře , čepice už 10 dní připravený k expedici. Míšo nechceš to v Brně vyzvednout ? Udělal bych si výlet . Pomohl bych ti s tím jestli to strejdovi nevychází,nebo snad nějakej Brňák že by se našel ?? kterej by si udělal chvilku ?? Já už mám od tebe peníze vrácený a ,tak si říkám jestli už bude další pokus..? Nebo mám ještě počkat.
První bylo záhadně zrušeno, pak vzniklo tohle na dotaz, a vzhledem k tomu, že to někdo nenašel v doplňcích ( nehledal ve volném ) tak založil třetí.
Záhady zn. kšiltofka mě taky dost zajímá.....asi bych si nemohl v klidu diskutovat v jiných vláknech a tohle ignorovat. Já vydržít do konce roku, pak chci peníze zpět. Tajemství mám rád, ale tohoto je už nějak moc. Bylo ....nebylo.....
Upravil pepanek1150 dne 13.12.2012 09:12
všude dobře.....doma GSA