Pallfy napsal:
Já mám rok výroby 2010 a ukazuje mi to dojezd. Jen mne zarazilo, že při plné nádrži mám dojezd 150 - 170 km. A když jsem ujel 330 tak jsem mrknul na počítadlo a byl dojezd 25 km. Radši jsem natankoval 15,5 litru.
mozna mas nejaky usazeniny na cidle... nemel jsi pres zimu prazdnou nadrz?
pomuze nechat to dlouhodobe zaplavene benzinem.
Prázdnou ne ale poloprázdnou. Zkusím to mít když nejezdím plný. Třeba to pomůže. Kdyby to bylo REDY tak ten dojezd bude vidět hned od začátku? Myslím jako třeba 300 km v závislosti na předchozí spotřebě.
max po par minutach ano.
z toho co popisujes ti imho oschnul ten prouzek nebo co to je.. jen z casti.
ta vymachana cast funguje, oschla ne. Zkus to drzet zvlast pri odstaveni NAtankovane
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pallfy napsal:
Já mám rok výroby 2010 a ukazuje mi to dojezd. Jen mne zarazilo, že při plné nádrži mám dojezd 150 - 170 km. A když jsem ujel 330 tak jsem mrknul na počítadlo a byl dojezd 25 km. Radši jsem natankoval 15,5 litru.
mozna mas nejaky usazeniny na cidle... nemel jsi pres zimu prazdnou nadrz?
pomuze nechat to dlouhodobe zaplavene benzinem.
Prázdnou ne ale poloprázdnou. Zkusím to mít když nejezdím plný. Třeba to pomůže. Kdyby to bylo REDY tak ten dojezd bude vidět hned od začátku? Myslím jako třeba 300 km v závislosti na předchozí spotřebě.
číslovku 300km dojezdu mi to nikdy nenapíše, většinou mi to napíše že mám dojezd větší jak nějaký počet km například ">230km"
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Po týdnu co jsem držel pořád plnou nádrž, tak se to vzpamatovalo. Ten dojezd to ukazuje že je větší jak 190 km. Na nádrž ve svižným tempu "jak jinak" 380 km. Výfuk jsem vrátil zpět origo a spokojenost. Ještě čekám na KAROO 3 a je z toho tichounká motorka.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
pásek musíš dát original pokud jej je třeba vyměnit. Ničím to nenahradíš.. Někdy se načte po výměně sám a někdy je potřeba ho diagnostikou pošťouchnout.. je to tak 50/50..