A je to tady, každoroční boj s kaprem. Loni si mě Hugitka hezky vychutnala a nechala kapra jen zabít a prej ať si zbytek doma užiju, ať z toho taky něco mám.
Letos byl v mé režii a řekl jsem si, že dám hezky rybářům vydělat a nechám si ho připravit komplet - a ono hov*no. Asi kvůli hygienickým předpisům mi ho jen píchli a zase je to tady. Takže s panákem ořechovice jdu na něj. Hoši, jako sorry, jsem myslivec a nevadí mi se hrabat v útrobách jakékoliv zvěře, ale prostě mám šílený problém se studenokrevnýma mrchama. Teď mi leží kapr na lince, hlavu má už 10cm od zbytku těla a pořád v tom celým tiká.
Doufám, že se bavíte... Vzpomínám na scénu z Kameňáku, kdy Venca Vydra vytahuje služební pistoli na kapra a nakonec ho nazve hajz*lem s paličkou v ruce... "A co já se tady s ním mám teď srá*t"...
Upravil xHackerM dne 22.12.2012 20:56
Honza_BMW_VW napsal:
...no přeci Václav Vydra, dyk to je jasný, dyž má tu ořechovici v sobě, že drobnosti neřeší ;o))
jen aby doma vyvrhnul tu správnou rybičku
PS: v Libáku udělal vše - zabít/vyvrhnout/odšupinovat/odploutvit
Jasný, Venca, jsem se trošku sekl, ale myslím, že scéna z Kameňáku je známa všem v ČR...
Honza_BMW_VW napsal:
...no přeci Václav Vydra, dyk to je jasný, dyž má tu ořechovici v sobě, že drobnosti neřeší ;o))
jen aby doma vyvrhnul tu správnou rybičku
PS: v Libáku udělal vše - zabít/vyvrhnout/odšupinovat/odploutvit
Jasný, Venca, jsem se trošku sekl, ale myslím, že scéna z Kameňáku je známa všem v ČR...
Nezoufej,podivej na mistra.YouTube Video Když je hlad,je i husa dobrá.
Taky bych chtěl všem popřát příjemné prožití vánočních svátků a mnoho štěstí v novém roce.Ať je ten nadcházející rok pro Michala a samozřejmě i pro všechny ostatní lepší než rok letošní a ať najezdíme,alespoň jednou tolik kilometrů a hlavně se šťastným návratem domů.
PavelDR napsal:
Taky bych chtěl všem popřát příjemné prožití vánočních svátků a mnoho štěstí v novém roce.Ať je ten nadcházející rok pro Michala a samozřejmě i pro všechny ostatní lepší než rok letošní a ať najezdíme,alespoň jednou tolik kilometrů a hlavně se šťastným návratem domů.
Přeje PavelDR
Díky! I Tobě!
Upravil xHackerM dne 22.12.2012 21:55
Hacker: se stav za mnou ti toho kapra pichnu i vykuchanm a stahnu to neni zadnej problem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček