palda napsal:
Já se teda na lyže moc těším.V lednu plánujem pár dní v rakousu a v únoru dáme Alp d Huez.Jezdím do Francie už asi 15 let a nemá to konkurenci.Jen pivo a jídlo je tam ukrutně drahý.Pořád lákám Kašáka a on jezdí radši chlastat do Vítkovic.Pak je tak vysláblej že si vyhazuje rameno na portáškách a po třech jízdách končí u bufetu
Ještě si musim koupit blembák,bez něj už nejedu,naposled mě pěkně bolela hlava.
Bez helmy už nejdu ani pro kolu , to byl základ, ještě zvažuju páteřák...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Já se na lyžovačku těším - jezdíme každý rok. Poslední roky dost jako tátové s dětma. Cca 2x do sezóny si zajedeme jenom samotní chlapi na Stuhleck (ale musí se jet v týdnu - o víkendu je to tam stejný jako u nás) nebo do Krkonoš do Jánských Lázní nebo do Rokytnice nad Jizerou (areál Horní domky - tam to mám rád). Bez helmy a páteřáku ani ránu. Po úrazu se sajdou a následných dvou operacích páteře, kříže a pánve v roce 2007 jsem i díky šroubům, ktaré mi už nadobro zůstali v těle dost "zvolnil" - dřív jsem vyhledával rychlejší sjezdovky - dneska jezdím dost "na kochačku".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Zetore, chlastání je i tvůj letní sport,ne?
Paldo, s Kašákem už těžko co uděláš. Přece se nebude na stará kolena učit jezdit bez pádu. Kór, když si koupí helmu.Jen ať mu zůstanou zdravé ruce na dělání tlačenek a aby nalil do gágoru pivo a pálenku.
Hranicar napsal:
Sem tam skocim na ski. Kdyz neni cas, tak vecer na Vankac a kdyz se da a je utery nebo streda, skocim na Bilou... (to tam nebyva moc lidi...).
Ovsem Alpy nicim nenahradis... V oblibe mam Zillertalskou arenu Tux nevyjimaje...
Tak v Machove jezdi vlek.Za celou zimu je to teprve druhy vikend.I kdyz jsem pred 14 dny zacal motosezonu,tak nez se nudit tak jsem se dnes vykopal na lyze.Bylo to naprosto paradni!Odpoledne 2 hodiny ve volnem terenu,pri vecernim lyzovani na slalomkach.Poprve jsem u nas lyzoval v dubnu(posledni breznovy vikend uz jo)a poprve tu diky posunuti casu bylo od 18do 19h vecerni lyzovani.Nemame totiz osvetleni.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak jsem mel v plánu vyrazit alespon na běžky,ale počasi tento víkend fakt nepreje.
Tak snad to pres vánoce bude lepší.Na sjezdovky to primo v Machove asi nebude,protoze neni zasnezováni a zase tak moc chumeleni nehlasi.Nastesti mame v okoli dost zasnezenych sjezdovek.
A jak jste na tom vy?Vymenite motorku za lyze a uzivate si to?Nebo sedite doma a nadavate na pocasi?
NA LYZE KASLU KDYKOLIV TET VYSTRCIM ZOBAK Z BARAKU VIM SNIH A NA TAHNU SE NA LEDU