No teda Marku, to jste nemohli dorazit i do Černilova k Ježkům na tradiční štědrodenní zmrzlinový pohár? Jezdíme tam asi 15 let, letos 20 motorek, já na C1. Obdivuju Ježky, že nás tam stále chtějí, tuna zmrzliny, chlebíčků, cukroví, každoročně samolepka a na to všechno se vrhne do nazdobeného baráku 20 motorkářů...:-)
Že nikdo neřek já jsem byl na vánoce v třebechovicích na pumpě s kamarádama ty pak jeli z5 dom do HK že jim je zima:-D ja jsem to bral pak přes Bělečko domů
My jezdíme každoročně jen tak okolo Hradce. Letos jsme to, ale 23.12 odpískali. Jelikož pár kluků mělo rozebraný motorky. Ale nakonec se nás sešlo 7 tak jsme přece jenom jeli. Do Černilova bychom to měli doopravdy kousek, jelikož všichni jsme vyjížděli buď z Ruseka nebo z Piletic.
F 650 GS (00)
Já jezdil teď po dva roky na babetě na vánoce vždy tak 30-40 km kolečko ale letos jsem 23 probudil hrocha tak jsem jezdil na hrochoj a 24 jsme jezdil taky no.. ale nidke nikoho nebylo vidět :-/
No...a u nás se zase bratr těší, až mu půjčím KTMku aspoň na ty Vánoce...tak snad mi to zase nehodí do škarpy před rodinkou, co si vyšla na Štědrý den na procházku...
Som sa rozhodol, ze tento rok to skusim NULTYM rocnikom vyjazdu na stedry den. Sak co sme my Kopanyčiari horší jak "Pražáci"
Kto ste z okolia Myjavy, stretneme sa zajtra 13.30 na OMW-ke, nic extra organizovane, trosku sa povozime, dame cajik a o hodku-dve pojdeme domov.
... som zvedav ci sa niekto chyti tu odtialto
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Michal80 napsal:
Jo jo VLK Břeclav,Hodonín,Mutěnicejen se rozhodnout kam
tak kebych totok vedel, nemusel som si vyjazd organizovat sam uvedene destinacie mam za kopcom
som zvedavy ako to dopadne u nas v MY
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tak se též podívám do Slavkova. Snad tam Rudu potkám, potřebuju se s ním na něčem domluvit. Kdo odsud tam tedy ještě bude?
Upravil geofre dne 23.12.2014 17:03
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí