Sadílku, docela by mě zajímalo co se Ti honí v hlavě, že jsi si na mě zasedl a i když jsem nechtěl reagovat, tak teď zrovna na to mám chuť.
Jsem v kontaktu se starostou Tebou zmiňované Klabavy panem Vohradským. Klabavy právě proto, že je to obec za kopcem a nemusíme kvůli pomoci jezdit desítky nebo stovky kilometrů (další pomoc je potřeba např. na Koterově, jen pro informaci). Ačkoliv ze zpráv je více než jasné, že problémy tam jsou, tak pomoc nepotřebují. V současné době řeka kulminuje (ale toto je nepřesné, protože tu opět hustě leje) a nějaké pytlování tam ani pořádně neproběhlo, protože to nikdo nestihl. Voda se tam rozlila během odpoledne. Stejně tak mnou vyfocená silnice z dnešního rána. V neděli dopoledne jsme jeli do Stříbra a cesta byla bez problémů průjezdná. Zpátky v odopledních hodinách jsme se již nedostali. Dnes máš úterý, tak co řešíš?! S panem Vohradským na sebe máme uložené telefony a zítra si opět zavoláme, zda-li již voda ustoupila a je potřeba nějaká pomoc. V současné době tam lidi jen chodí kolem vody a čekají. Nechápu co si myslíš, že bych měl teď dělat.
Rovněž dodávám, že nejsem podnikatel a nemohu si jen tak vypadnout z práce a skočit do gumáků. Ale pokud pomoc bude potřebná, tak i toto se dá domluvit, i kdyby jen v omezené míře.
A naopak já se ptám - děláš ty něco? Máš snahu? Sleduješ povodňové zpravodajství? Pokud ano, všechna čest a úcta. Pokud ne, zdrž se, prosím, podobných výlevů.
xHackerM napsal:
2 Sadílek: Doufám, že neočekáváš, že se tady začnu objahovat co jsem dělal, kde jsem byl a jak to v našem okolí vypadá, že ne?! Tvým příspěvkem se totiž pleteš.
Sadilek je zvyklej, ze kdykoliv zvedne prdel, tak o tom musi sepsat a natocit Koran.
no a pak us to ie cista projekce, aneb "ty nepises o kazdy kravine, cos udelal, ty nic nedelas"
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal:
Sadílku, docela by mě zajímalo co se Ti honí v hlavě, že jsi si na mě zasedl a i když jsem nechtěl reagovat, tak teď zrovna na to mám chuť.
Jsem v kontaktu se starostou Tebou zmiňované Klabavy panem Vohradským. Klabavy právě proto, že je to obec za kopcem a nemusíme kvůli pomoci jezdit desítky nebo stovky kilometrů (další pomoc je potřeba např. na Koterově, jen pro informaci). Ačkoliv ze zpráv je více než jasné, že problémy tam jsou, tak pomoc nepotřebují. V současné době řeka kulminuje (ale toto je nepřesné, protože tu opět hustě leje) a nějaké pytlování tam ani pořádně neproběhlo, protože to nikdo nestihl. Voda se tam rozlila během odpoledne. Stejně tak mnou vyfocená silnice z dnešního rána. V neděli dopoledne jsme jeli do Stříbra a cesta byla bez problémů průjezdná. Zpátky v odopledních hodinách jsme se již nedostali. Dnes máš úterý, tak co řešíš?! S panem Vohradským na sebe máme uložené telefony a zítra si opět zavoláme, zda-li již voda ustoupila a je potřeba nějaká pomoc. V současné době tam lidi jen chodí kolem vody a čekají. Nechápu co si myslíš, že bych měl teď dělat.
Rovněž dodávám, že nejsem podnikatel a nemohu si jen tak vypadnout z práce a skočit do gumáků. Ale pokud pomoc bude potřebná, tak i toto se dá domluvit, i kdyby jen v omezené míře.
A naopak já se ptám - děláš ty něco? Máš snahu? Sleduješ povodňové zpravodajství? Pokud ano, všechna čest a úcta. Pokud ne, zdrž se, prosím, podobných výlevů.
xHackerM napsal:
Moje představa není o hmotných darech či finančních, ale o manuální pomoci. Vzít gumovky, montérky, kdo má nářadí tak i to, zaplnit auto kamarády a vyrazit. Sejít na jednom místě a s kompetentními lidmi domluvit, kde bychom byli užiteční.
EDIT: Když vidím ty venkovní teploty, lze to pojmout jako adventure výlet na motorkách.
Jistě bude příležitost svá slova uvést v život. V roce 1997 k nám jeden borec s lopatou skutečně dorazil. Sondovat terén telefonem dopředu nepotřeboval...
Upravil cibus dne 04.06.2013 09:54
iPad
17 cm
No a?Proč z toho píšeš,když to neumíš?
Já vím,že oslintat Sadilka je velký lákadlo,ale dalo se počkat na comp.
Disgrafikům to hodně pomáhá.
P.S:Rychle někde najdi nějakej můj překlep.
ja na preklepy moc neutocim
nicmene trochu nechapu, proc ses navezl do xHackera, co se zrovna odhodlal neco delat.
17 cm
ja na preklepy moc neutocim
nicmene trochu nechapu, proc ses navezl do xHackera, co se zrovna odhodlal neco delat.
Jen jsem konstatoval,že slova nejsou činy!Nic víc.
sadilek napsal:
Už loni byl pomáhat a letos to plánuje znovu. Jen proto, že ty ho chytíš zrovna když je doma neznamená, že to nedělá.
Nikde jsem se nedočetl že by někde byl.Jestli ano,pak se omlouvám.Ve vlákně
zaznělo jen mohlo by se,mělo by se atd.Na to jsem bohužel alergickej.
Já čas nemám,když mi to připadá smysluplné posílám peníze.Ale na to už
jsem taky alergickej.Vláda vybírá prachy na všechno,na povodně,na zdravotnictví,ale když umírá dítě musí rodiče udělat sbírku.Poplatky z nafty,známek,silň.daní jsou v prd... a silnice na sr...!atd,atd.
sadilek napsal:
to sice jo, ale pomahat se da ruznym zpusobem.
treba hodne utulkaru doted hodne malo kamaradi s Facebookem, kde se daji zase sehnat dobrovolnici.
17 cm
V Klabavě pomoc nepotřebují. Pan starosta obešel obec a nikdo nemá zatopené obytné místnosti, pouze sklepy, garáže, studny. Hasiči řeší studně s lezeckou technikou a pro zbytek nikdo pomoc nechtěl. Takže číslo na mě pan starosta má a kdykoliv ví, že mi může zavolat.
A co se týče TV Nova, tak jsem vždy věděl, že přehánějí, ale že až takhle, to jsem nečekal. Pan starosta mi řekl, že dopadli dobře, že jsou na tom jinde v ČR mnohem hůř. Podle něj prý Nova strašně přehání a situace, alespoň u nich, prý nebyla vůbec tak drastická.
Já osobně mám na tento víkend práci, takže nikam jet nemohu.