Modrou jsme doma měli,ta jezdila jak swině než jsme jí zničili......ten šoupátkovej rozvod nám sežral hadr........
je to tak pět let co jsem zbytky vyhodil,ale zadní vzduchové tlumiče jsem odmontoval.....ty vyhodím asi za dalších pět let......
Eman_ napsal:
o nic si nepřišel,hroznej krumpl.......brácha to asi před pětadvaceti lety vyměnil za dvě starý skříně......a pak jsme jí zrychtovali zu grunt TEHDEJŠÍ TUNING - RUČNÍ PILKA,SVÁŘEČKA a kroska byla na světě......
Devadynu jsem měl taky v mládí.po odchodu ložisek v zadním kole jsem jej nahradil 16" kolem z fechtla s drapákem (středové náboje byly stejný) a to jelo jak šlak (vlivem menšího zadního kola) -pět kvaltů-bylo to dělo na blbnutí v terénu ,no ale pak praskly časem pístní kroužky a to byl problém ,psal jsem o ně i do Považské Bystrice ale nebyly,následný majitel je pak někde pokoutně snad sehnal myslím.
Když se nebude slavit Václav (jsme 4 v rodině), nebudu konečně na dovolený když bude mít mladá po škole, nebudu v práci nebo nebudeme hrát, tak bych se rád aspoň na chvíli zastavil
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
firefly napsal:
Když se nebude slavit Václav (jsme 4 v rodině), nebudu konečně na dovolený když bude mít mladá po škole, nebudu v práci nebo nebudeme hrát, tak bych se rád aspoň na chvíli zastavil
No tak to jsem na Tebe zvědavej, jestli do toho všeho trefíš... A koukám, že bydlíš za kopcem...
Já mám toho fakt dost, tak bych i rád vydechnul někde na chvíli, to jo no, ale slíbit fakt nic nemůžu... Za kterým kopcem myslíš? :-D
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Chtěl bych dorazit, pokud to bude možné (čas). Už proto, že ve Vidžíně jsem byl asi 3x jako dítě na pionýrkém táboře - třeba to je ve stejném areálu :-)
BMW F650GS Dakar (12/2005), R1250 GS 40th anniversary (06/2021)
mirod7174 napsal:
Chtěl bych dorazit, pokud to bude možné (čas). Už proto, že ve Vidžíně jsem byl asi 3x jako dítě na pionýrkém táboře - třeba to je ve stejném areálu :-)
xHackerM napsal:
Dnes jsme celý den najížděli onroad trasu. Musím říct, že jsem si to užil a moc se těším, až vás po ní provedu. Na cestě je několik zastávek. Bude to výlet po širším okolí a délka bude lehce přes 100km.
Tak snad mi dotoho nic nevleze a bude ok počasí.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Připomeň to koncem srpna. Tvojí lepší polovici už jsem viděl, ty mě chybíš do sbírky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohužel ani letos s Joem nepřijedeme. Joe musí na nějakou svatbu kamarádovi a mě se termín kříží s jednou motoakcí s kamarády v Rakousku.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...