Jinak moje ledky budou 13W svitivost 1250LM jedna, puvodni myslenka byla zafrezovat do hliniku ve tvaru valce viz sekce DOMATECH jsou tam foto, ale z duvodu zivotnosti LED (celkem se to zahrivalo, nechci byt jak vyrobci vsech techto svetel = co nejmensi rozmery a pak se to spatne chladi) sem presel na trochu jinej tvar (valec zustal ale jiz vyfrezovany ). Pristi tejden by mel prijit od soustruznika a jen nasadit diody a hura testovat.
Jinak zakladni rozmer je 60*60, podle zahrivani se bude ubirat na delce prumer bude stejnej a to kvuli variabilite osazeni cocek a reflektoru na ruzny uhly.
Pokud vse pujde hladce na Radarce by melo byt ke shlednuti.
Upravil schrek dne 24.03.2013 00:16
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
co se tyka svitivosti to byti presne vysvetlil , muj hlavni konstrukter el. obvodu ja resim , tvar , umisteni, vodotesnost atd. kamrad resi diody a vse kolem toho,
od toho sou tu fundovanejsi aby ti to vysvetlili, ale vpodstet jednu diodu muzes diky menici rozvitit na nekolik stupnu intenzity svetla
Upravil schrek dne 24.03.2013 00:26
Čeština můj koníček
No pekne,tak ty se toho nebojis. Ja svetla vyhlizim uz nejakej patek a jeste jsem se nerozhoupal.
Nejvic se mi zamlouvaji tyhle,ale nevim,jestli to nebudou moc velky potvory http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr
Tohle sice drazsi,ale vypadaj ze se uchladi http://www.ebay.c...20ce46ef76
Ma ve finale ale cenu resit to chlazeni?
Stejne bych je udelal na vypinac a budou svitit jen kdyz pojedu.
Upravil Irskej dne 24.03.2013 00:39
varianta c: http://www.ebay.c...1c27f87004 vypadajá jako pozičky ale ta b: je taky uzajímavá.... není to dlouho co sem to viděl na (goldwing) měl jich tam 6 ale blízko u sebe. oslňovalo to pěkně... ale jek to svítí ví jen biker... :-)
Upravil kenry dne 24.03.2013 01:30
.... " GSA 1150 SE " ....
Irskej napsal:
Tohle sice drazsi,ale vypadaj ze se uchladi http://www.ebay.c...20ce46ef76
Ma ve finale ale cenu resit to chlazeni?
Stejne bych je udelal na vypinac a budou svitit jen kdyz pojedu.
mám možná blbej dotaz ale zeptám se ... v prostřed je dioda která se čočkou vrátí z5 do paraboly a odtud vychází kužel světla..?? nebo jinak ..??
Pockej,ja myslel,ze se bavime o motorkach
A ty se vytasis s goldwingem
Jeste premyslim o HID,ale to asi patri do
jinyho vlakna.
Ze bych pockal,az Schrek sepise nejaky postrehy
z tech ebayovek.
Irskej napsal:
Pockej,ja myslel,ze se bavime o motorkach
A ty se vytasis s goldwingem
Jeste premyslim o HID,ale to asi patri do
jinyho vlakna.
Ze bych pockal,az Schrek sepise nejaky postrehy
z tech ebayovek.
No jasně že o motorkách jen sem zmínil že sem ho potkal a viděl sem to něm ...nevypadalo to zle ale člověk ví prdlajs jak to svítí..... :-)
Irskej napsal:
Tak to nevim Kenry,ale dulezitej bude stejne vysledek.
A jeste mi to neda,proc shanis dva adviky?
Jeden nestaci ?
Určitě taky bych spíš počkal.. i když uvidíme třeba to koupím i s motkama... a proč dvě...?
No mám od nový motky transalpa 600 89"( já vím nepatří to sem ) a šlape jak hodinky ale na dálky to už moc néjni... a tak sem koukal a dumal s kamarádkou ... a zalíbilo se jí to...a muj sen je to od tej doby co je adv ... tak proto dva... je přece fajn někam vyrazit ve dvou ...s nějakou kočkou ...
Irskej napsal:
No pekne,tak ty se toho nebojis. Ja svetla vyhlizim uz nejakej patek a jeste jsem se nerozhoupal.
Nejvic se mi zamlouvaji tyhle,ale nevim,jestli to nebudou moc velky potvory http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr
Ceho bych se mel bat? Vzal jsem na zkousku ty co se vlezou aby se neplatilo clo a dan. A co 1000kc za dve svetla super a kdyz budou nahovno tak co projebal jsem uz vic za ruzny ptakoviny. Jinak chlazeni se opravdu vyplati resit ale zas je to relativni jde o to ze jednak urcite vsichni to budou mit pres vypinac , ale znam takovy co to omylem zaply pres den na slunicku v lete a diody se usmazily. Mozna to zbytecne hrotim ale co uz radeji nadimenzovat nez poddimenzovat.
Čeština můj koníček
jinak k tomu chlazeni asi tohle, vim ze je to stolni lampa ma jen 7W a juknete na ten chladic , samozrejme vyrobci pridavnych svetel na masinu pocitaji s tim ze se bude pouzivat za jizdy a pak se to uchladi ALE ... vime to vsichni chcem si prisvitit atd.
Upravil schrek dne 24.03.2013 18:05
Čeština můj koníček
Ja som si take nieco spravil sam 2x ledka 2x Al parabolka + stabilizator napatia a vypinac cca 40€ 2x 15W a svietia ako blazon s chladenim neni problem ked to mam v hliniku aj ked stojim svietili mi nonstop 3000km minuly rok a funguju stale
Ja som si take nieco spravil sam 2x ledka 2x Al parabolka + stabilizator napatia a vypinac cca 40€ 2x 15W a svietia ako blazon s chladenim neni problem ked to mam v hliniku aj ked stojim svietili mi nonstop 3000km minuly rok a funguju stale
Tak po dlouhé době bych oživil tohle vlákno.... Opět řeším ledkové přídavné světla, zatím jsem je nekoupil, musím říct, že ty halogenové Helly, co mám, mi při jízdě ve tmě hodně pomohly. Ale nedají se použít na přisvícení v lese a v podstatě ani na normální denní svícení, aby byl člověk lépe vidět.
Není nějaká LED alternativa, která by svítila pořád, v noci s ní bylo i něco vidět a nežrala tolik?
Co používáte, hlavně na 1150GS? Našel jsem pár světel, ale všude už uvádí modely jenom 1200GS, nevím proč :-)
spytam sa tu v tejto teme. IDem nahodi nejake pridavne tiez, len by som Vas poprosil o nejaky vypinac vodotesny na riadidla. Nemam tusenie, kde ho na nete hladat. V najhorsom cosi zmastim na palubovku.