Ja myslel kdyz se bude objednavat ta nova serie tak ze by jsi mi priobjednal k siltovce i kloboucek nebo by to byl nejaky vyrobni problem?
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Ja myslel kdyz se bude objednavat ta nova serie tak ze by jsi mi priobjednal k siltovce i kloboucek nebo by to byl nejaky vyrobni problem?
LukyGs napsal:
LukyGs napsal:
Kluci, psal jsem žádné speciality a už je to tady... Ty čepice takhle vyjdou strašně draho, když si budete vymýšlet... Blbě se to hlídá, blbě se to vyrábí, blbě se to prodává, když si to někdo nevyzvedne... Jsem rád, že mi byla nabídnuta takhle malá série...
Takže, prosím, konfigurace kšiltovek jen tak, jak to bylo v první sérii. Kdo to neví, rád odpovím přes PM, ale defakto se jedná o skoro všechny čepice z fotek.
Kloboučky jsem slíbil a zařídil výhradně pro Mildu a Marušku a bylo to hrazeno plně z mých peněz. Bylo to poděkování za dotažení z Itálie a i tak s tím bylo poměrně dost problémů.
My to chápeme, ale na druhou stranu jde o čepice nás.. BMWGS klubu ... a jak vidíš někteří jsou ochotni si za tu specialitu připlatit. Pokud vím tak zde není nějáký společný fond z kterého by bylo něco hrazeno... Já Ti rozumím, že jsou s tím problémy... nemusí se to podařit a je průser.. na druhou stranu, ta firma ti má udělat čepice tak jak je chceš.. a pokud bude něco blbě, nemusíš to převzít.
Věř tomu, že všichni se chceme něják odlišovat, servisák třeba kloboučkem, někdo bílou či červenou barvou čepice, a někdo jneom tím že má jinou barevnou kombinaci, takže podle mne to není až takový problém, a pokud ano tak je to škoda....
Přesto určitě všichni si vážíme druhého kola objednávek.. a pak nevím jak se s tebou vedení té reklamky vyrovnalo, ale jako dobré gesto a omluvu by jsme si něco navymýšlet snad mohli nebo ne?
VojtechPolicky: hele ja myslim, ze prave proto,ze pri prvni objednavce byla kazda cepice jina a jinak se tady vymyslelo, tak to dopadlo jak to dopadlo. Proste ta zakazka nebyla nejak moc dobra pro reklamku a pani si myslela, ze casem se odrekne, kdyz to bude protahovat.
Jako dobre gesto od reklamky spis ber, ze nabidla jeste jednu varku
Jinak klouboucek je peknej
Jasně, nevím jaké podmínky jsou, a byly nasmlouvány..... To ví Jenom Michal... ale na druhou stranu, je to kšeft, a pro ně i "dobrá" reklama. A v samé podstatě oni musí žehlit špatný přístup... i když šlo o selhání jedince (paní) která ale bohužel zastupovala celou firmu...
Ale jak říkám záleží na Michalovi, a na tom zdali na to bude mít nervy, chuť a reklamka řekne ok není problém.. konec konců.. máme čepice..a o to tu jde.. a jsou jenom naše
Hele, našít logo BMWGS na čepec snad problém být nemůže, v podstatě by to jedno logo na kloboučku mělo bejt výrobně levnější jak všechny ty potisky a výšivky na kšiltovky. Spíš mi to připadne že Míša byl vděčnej servisákovi a ten chtěl klóbrc no a udělali z toho limitovku dva kusy.
Nemá cenu se tím trápit, koupit klobouček problém není a nechat na něj vyšít logo fora taky ne pokud by se Míšovi do toho z jakéhokoliv důvodu nechtělo.
Ostatně jsem taky myslel že ty čapky sou pro nás všechny a né že některé můžou mít jen někteří.
Neberte to jako hozenou rukavici, jen píšu jak mi to připadá..
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Brblat nechci, ale asi souhlasím... Beru to spíše tak trochu jako.. hm škoda, tak třeba jindy.. banány došly.
A to mi nejde o kloboučky, ale o vyšití jména.. už jsem to chtěl dříve, ale řekl jsem pozdě, tak jsem doufal že teď to půjde.. :-D Ale co.. uvidíme.. co Michale.. zabojuješ znovu?
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
LukyGs napsal:
Hele, našít logo BMWGS na čepec snad problém být nemůže, v podstatě by to jedno logo na kloboučku mělo bejt výrobně levnější jak všechny ty potisky a výšivky na kšiltovky. Spíš mi to připadne že Míša byl vděčnej servisákovi a ten chtěl klóbrc no a udělali z toho limitovku dva kusy.
Nemá cenu se tím trápit, koupit klobouček problém není a nechat na něj vyšít logo fora taky ne pokud by se Míšovi do toho z jakéhokoliv důvodu nechtělo.
Ostatně jsem taky myslel že ty čapky sou pro nás všechny a né že některé můžou mít jen někteří.
Neberte to jako hozenou rukavici, jen píšu jak mi to připadá..
To víš na Tebe se každý vy.sere,páč máš "jen zednictví ane servis BMW s odtahovkou"
Takže, včera už jsem neměl náladu ani energii a šel jsem spát. K Vašim příspěvkům...
Hned na začátku jsem upozorňoval, že nechci žádné speciality. Exkluzivita téhle kšiltovky je v tom, že je to replika (kopie) originálu a už v mnoha případech se od něj zdaleka odlišuje. Rovněž exkluzivita první série je v tom, jak trnitá cesta k nim byla. Druhá série vůbec neměla být. Já osobně ji nechtěl dělat! Pan ředitel reklamky mi nabídl, že mi zprostředkuje sérii 50ks, což je pro ně naprosto ztrátové, komplikované a je to hodně miniminiminisérie oproti jejich běžným objednávkám. Takže pokud máte na mysli to, že by reklamka měla udělat vstřícné gesto, tak se napřed zamyslete nad tím, že já už druhé kolo nechtěl a reklamka nabízí tuto druhou sérii. Už v první várce bylo strašně výmyslů a moje dobrá vůle, že budou 3 barvy potisků (modrá, žlutá, stříbrná) a že bude vůbec na výběr z takové škály polotovarových čepic se rozjela ve skoro neuhlídatelné specialitky! A jak jsem psal, s druhou sérií si nechci dělat a nebudu dělat starosti. Je to druhé kolo (=opakovačka) vyhlášené zejména pro opozdilce či nově registrované členy fóra. Možná i pro ty, kteří nevěděli, jaký bude přesný výsledek a až teď jim to vrtá hlavou.
Takže prosím, žádné customizace, držte se přesně určené nabídky, tzn.
- barva písmen GS na čele čepice + barva vyšití loga BMWGS.cz - modrá, žlutá, stříbrná (protože v minulé sérii moc stříbrné nebylo, možná i tu zruším) - polotovarové čepice pouze klasické, nic nízkého, žádné kloboučky
Připomínám, že se musí sejít 50+ks, aby se druhé kolo uskutečnilo. Zatím jste mi dali vědět o 22ks...
A navíc se chci už plně soustředit na počin pro rok 2013... A to nemluvím o tom, že jsem včera usínal s tím, že jsem počítal místo oveček kšiltovky, říkal si čísla polotovarových čepic a viděl modro-žluto-stříbrnou duhu... Což není fajn...
Upravil xHackerM dne 14.01.2013 08:00
vidím to jak to vidí míša v posledním prispevku, té paní je jedno jestli tím strojem kde má naprogramovano aby to vyšívalo BMWGS pod něj dá kšiltovku klobouk ponožku trenky vyšije to na cokoliv ale už je to bordel zmatek a kvůli pidipidi zakázce nevím. Buďte rádi za druhé kolo a neblazněte s kloboukama. Taky jsem přemýšlel že by nám zmíněná reklamka ušila ty nášivky BMWGS s nickem určitě to umí říkám je jedno jestli tam dají kus látky nebo cokoliv ale jde oto že pro takovouhle firmu je to nic musí udělat grafiku přes počítač naprogramovat stroje na vyšívání a my potom chceme pár kusů.
ok v tom případě zájem trvá, a necháme to vše tak jak jsem psal vPM.. dík Michale... a ať se nás sejde aspoň dalších 30 :-D
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...