Kluci ty fotky jsou prostě v pí.... Musíte je nahrávat sem na web, jinak to vlákno nemá smysl.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Do moje fotoalba a pak jen das odkaz. Nebo mi je posli a hodim je sem.
Ty fotky jsem tam dal. Jsou jen 4 oproti 6ti. tak si uprav text.
Sehnal jsem tady dodavatele co by je uměl, ale min množství 60ks a 550,- za kus s daní. Ale uvidíme jestli se ještě něco neobjeví jiného. Moc obchodníků této značky filtrů tu moc není. Je potřeba někoho kdo přímo bere od výrobce. Ty ostatní mají jen co se prodává běžně.
BMW F800GS Adventure
To by chcelo podchitiť nejakého vätšieho predajcu čo by to zastrešil. Veď tých osemstoviek a chelengov jazdí po CZ a SK dosť.
Veď tie filtre treba raz začas vymeniť, aby sa zbitočne nenamáhalo čerpadlo. Ja som už jedno zodral, chúďatko.
Tak myslím že co jsme tu 800kaři tak by asi většina filtr brala (pokud se o tomto doví) a byla by hned polovina toho množství udaná .Mohl by se udělat takový forseznam kdo by měl zájem a vidělo by se -já bych jeden bral určitě
No kim. Ja keď to tak rátam, v našej partii je 800viek 9. Ja by som zobral hneď 2, ako som hore písal. Takže ja viem rozhodiť teoreticky hneď takých 10-15 filtrov. A to rátam len tých čo viem že bi ten filter zobrali na 100%.
Kamoš teď jede do Alby s pár 800kařema tak jsem mu řekl ať jim taky hodí info -myslím že by se po nich jen zaprášilo.
>machcomp tak zkus zjistit co by se dalo v té věci podniknout jak by si ten zdroj tu distribuci představoval
Taky bych jeden bral . Doposud jsem filtr aspoň proplachoval benzínem a když jsem to dělal poprvé asi po čtyřech letech tak tam toho marasu bylo hodně . Teď to dělám každou zimu , je toho méně ale určitě je lepší filtr vyměnit .