Zdar, já se doufám taky opět ukážu, když nám to vydrží a bude to možné, tak i s baťůžkem, tentokrát tedy bez školy, ať mam čas se s váma seznámit :-)
Do it my way...
Tonda napsal:
Kdo přijede jen na pokec, tak můžeme někam vyrazit na výlet výletním tempem jako naposledy (to se mnou jel TOLI, Pertla, Žirafák atd.) - něco bych vymyslel.
Rudo, jestli to není tajné, kolik se nás tam sleze?
Myslím na to EŠ, na pokec asi hodně.
Upravil hobr dne 20.02.2013 18:04
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tonda napsal:
Kdo přijede jen na pokec, tak můžeme někam vyrazit na výlet výletním tempem jako naposledy (to se mnou jel TOLI, Pertla, Žirafák atd.) - něco bych vymyslel.
To bych se pripojil.
jedu s vama, bude mi potesenim
Tak to já bych snad taky přijel já v tom toho Partlu s váma na těch Touranckách nenechám
Joe napsal:
Nové info v prvním příspěvku. Účast Renocaru Brno a f. Cel-Tec
Není to ten pán,co má baterky,se kterýma dosvítí na hvězdy?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tonda napsal:
To bych se pripojil.
Tak to já bych snad taky přijel já v tom toho Partlu s váma na těch Touranckách nenechám
Jasně Pavle. Rád tě zase uvidím
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
To bych se pripojil.
Tonda napsal:
To bych se pripojil.
Můžu se taky přidat k vyjížďce "pokecálistů"?? Jsem tu novátor, takže mě to případně aspoň trošku rozjede
Tonda napsal:
To bych se pripojil.
Můžu se taky přidat k vyjížďce "pokecálistů"?? Jsem tu novátor, takže mě to případně aspoň trošku rozjede
Nejseš ty náhodou ten Dave81 z motorkáři.cz,že ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA