Teď mi kámoš padáky stříkal,byli odřený a chytit barvu docela vopruz,žádnej odstín z x vzorkovníků nepasoval,jen pro info,je to nějakej divnej pololesk,polomat
oranžová dvanáctka
Minulé úterý jsem se přijel nezávazně podívat, co že má ten Bob právě v nabídce, po hodině jsme si plácli, ve středu jsem poslal peníze předem. Vše domluvené 100% platilo, motorku mi přivezl včera přepsanou s kompletní dokumenací až před práh. Žádný zbyteční tlaky, žádná snaha prodat mi něco dražšího co nechci, prostě fajn obchod. Je příjemné v této době občas narazit na obchodníka, kterej ve vás nevidí jenom další kafku a ty skurvený $$$$$.
Musim Boba pochvalit i za Bendika, moc diky za domluvu prodlouzeni zaruky na nase stroje vse probehlo v poradku a bez komplikaci. Doufam ze si pochutnas na rumiku.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Taky se musím připojit ke spokojeným zákazníkům. Přístup super, ochota poradit a vše vysvětlit. Motorku jsem projel až po cestě domů. 100 % důvěra. Motorka v top stavu. Krásná výročka. Za mne maximální spokojenost. Zatím za týden nalítáno 1100 km a radost.
Díky.
Upravil newman dne 09.06.2013 22:45
Bobe, díky dnes za ochotu pomoci, a Kubíkovi za logistiku....
Problém byl triviálnější než se zdál. Ač to vypadalo na mrtvou baterku, mrtvá nebyla, jen se uklepal šroub na plusovém polu...nový šroub a už se dalo pokračovat v cestě....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
nz Bob zareagoval ultrarychle a uz na mne cekal v Brodcich s baterkou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V neděli jsem si od Boba dovezl 1150 GS.Bob nám ochotně pomohl motorku přikurtovat,pokecali jsme a mohli jet domů.Bobovo jednání je opravdu super.Tímto patří Bobovi ještě jednou velkej dík.
schrot přiložený následující obrázek:
Tak se taktéž přidáme ke spokojeným zákazníkům, v sobotu si otec přivezl domu krásnou 1150 R. Domluva s Bobem byla výborná, po domluvě ji i přihlásil, takže na nás zbyla jen registrace, když jsme si ji odváželi, ochotně nám pomáhal ji přikurtovat na vozík a dokonce nám i půjčil popruhy, které samozřejmě v co nejkratší době vrátíme. Takže až přiberu pár kilo (kdo mě viděl pochopí ), a budu se poohlížet po velkém GSu, tak jedině u Boba . Takže ještě jednou velké díky Bobe.
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Ale to budeš muset přibrat tak 50 ne? Když jsem tě viděl u Shreka, tak jsi měl tak 20 kilo aj s postelou
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
D-A-G-R napsal:
Tak se taktéž přidáme ke spokojeným zákazníkům, v sobotu si otec přivezl domu krásnou 1150 R. Domluva s Bobem byla výborná, po domluvě ji i přihlásil, takže na nás zbyla jen registrace, když jsme si ji odváželi, ochotně nám pomáhal ji přikurtovat na vozík a dokonce nám i půjčil popruhy, které samozřejmě v co nejkratší době vrátíme. Takže až přiberu pár kilo (kdo mě viděl pochopí ), a budu se poohlížet po velkém GSu, tak jedině u Boba . Takže ještě jednou velké díky Bobe.
jo tak tos byl ty jo co jste nemeli ani kurty a chteli stavet moto na bocak?
jinak hele ja se svejma 174cm se taky s advikem poperu
geofre: náhodou už mám 60kg, ale je to fuška to udržet
jack96: jj to jsem byli mi, dvě ráčny jsme měli, ale chtělo to víc, na malý GSko to stačilo hold chybička se vloudila, naštěstí se to vyřešilo
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad