zetor napsal:
Všechno motorový co máme,máme psaný na tátu u ČPP...Za 1150GS platím cca. 1200kč...jinak by to bylo snad 3000kč nebo kolik...
Holt riziková skupina...
A proto je nejlepší tam mít známou...
Tohle pojišťování "na někoho" má jedno blbý úskalí - až to jednou budeš muset pojistit na sebe, nebudeš mít jedinej bonus. Já udělal pojistku normálně na sebe přes e-pojištění a vyšlo mě to moc pěkně - na GS1200 ca 900 Kč/rok. Ale pravda že nějakej ten bonus už mám. Myslim, že bez nich to bylo ca 1600 Kč.
zetor napsal:
Všechno motorový co máme,máme psaný na tátu u ČPP...Za 1150GS platím cca. 1200kč...jinak by to bylo snad 3000kč nebo kolik...
Holt riziková skupina...
Tohle pojišťování "na někoho" má jedno blbý úskalí - až to jednou budeš muset pojistit na sebe, nebudeš mít jedinej bonus. Já udělal pojistku normálně na sebe přes e-pojištění a vyšlo mě to moc pěkně - na GS1200 ca 900 Kč/rok. Ale pravda že nějakej ten bonus už mám. Myslim, že bez nich to bylo ca 1600 Kč.
Proto mám na sebe káru za auto,a z tý mi prý jdou bonusy taky...
Upravil zetor dne 29.01.2013 09:40
Mě se u auta osvědčilo přijít s vytištěnou nabídkou od jedné pojišťovny do jiné - dostal jsem takhle na auto mimořádnou slevu na POV i havarijko 25 %. Jen si vzali nabídku od konkurence, poslali jí na centrálu a bylo.
Jo protože jsi vořech.. Pokud budeš chctít uplatnit škodu zpusobnou károu jde to z povinýho auta. Aby se to platilo z káry musela by se utrhnout
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zetor napsal:
Holt riziková skupina...
Proto mám na sebe káru za auto,a z tý mi prý jdou bonusy taky...
Mě teď u kooperativy řekli,že mě bonusy z moto,kde to mám už na max. ,na auto nepřepíšou,že to nejde,takže pochybuju,že to půjde tobě takhle.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
servisak napsal:
Jo protože jsi vořech.. Pokud budeš chctít uplatnit škodu zpusobnou károu jde to z povinýho auta. Aby se to platilo z káry musela by se utrhnout
YES... Škoda na vleku se v 99% hradí z tažného vozidla. Vlek způsobí škodu samovolným rozjetím málokdy...
Stewe napsal:
mám 26 let, 1200 GSA, pojištění u Allrisk za 1059,-/12 měsíců. Jsou to makléři, takže každej rok to mám jinde. Začal jsem u Triglavu, přes Koopku a teď Alianz
Lukáši, ALLRISK myslíš tuto poj. http://www.allris... ?
Pokud ano, už jsi s něma něco likvidoval ? Částka 1059,- je zákonná za rok ?
Díky S.
Přesně tuto "pojišťovnu" mám na mysli. Nelikvidoval jsem já, ale tchán. Teda pokud to bereš tak, že způsobil škodu. Bez problémů uhradila vše do posledího halíře. Ano, částka je 1059,- za rok, tzn. 12 měsíců a je to povinné ručení
naprcccs napsal:
nechapu, usetris par stovek..ale pockej pak na den, kdy by meli platit oni tobe...
ušetřím spoustu stovek, který rád projezdím na motorce. Jde o povinné ručení, takže když něco způsobím, tak mi nedá nic ani česká, u který bych platil 3000,-
Už jsi viděl někdy pojišťovnu, která by ti chtela něco platit?
GSA 1250 Rallye 2024
allroad napsal:
Já osobně mám i motorku pojištěnou havárijně vč. kufrů, GPS atd. Klidněji se mi spí, když něco požiju
To mě zajímá... Ty máš vážně pojištěnou motorku včetně bagáže a pojišťovna by ti zaplatila odcizení nebo zničení zavazadel nebo navigace? Tohle bývá normálně u motorek rovnou ve výlukách stejně jako úrazové pojištění
já to mám u koop taky včetně zavazadel a doufám že kdyby jí někdo štípnul nedejbože tak by to zaplatili pač nevidim ve smlouvě nikde díru jak by se z toho vykroutili...
In pivo veritas!
maqrtek napsal:
já to mám u koop taky včetně zavazadel a doufám že kdyby jí někdo štípnul nedejbože tak by to zaplatili pač nevidim ve smlouvě nikde díru jak by se z toho vykroutili...
Ve smlouvě to být napsané nemusí ale důležité je co je v pojistných podmínkách... Když mi pošleš scan podmínek a smlouvy kouknu na to
maqrtek napsal:
maqrtek napsal:
Co vyjde taková pojistka?
Kufry pojištěný nemam, ale kradez vc. sezonni havarie a celorocni povinne vychazi u 1150GSA na 6800, a u 650GS Twin asi 7500.
na 1150 gs mam povko do 35 míčů a celoroční havárku zakladní havárka plus odcizení živel vandal pojištěný na 130k a celý mě to vychází na necelejch 9000 s tim že tam mám nějakou věrnostní slevu za životko a bonusy z minulý motorky
Hugitka: měly by to bejt tydle pojistný podmínky http://www.epojis...isteni.PDF ale nejsem si úplně jistej není to přímo sken toho co mám doma ale tušim že ten kód podmínek to je...
In pivo veritas!