milos ja ti udelujem řád zlatý vařešky - si demagog a svoju polievocku ktoru si varis si pekne zo vsetkych stran prihrievas
uveril by si mi, mne majitelovi eshopu ze ten olej ponukam nekomercne keby som ho dal do nekomercnej rubriky? nuz podla toho ako sa tu nielen ku mne chovas neuveril... tak som ho dal do komercnej s tym ze hadam ti podla ceny svitne ze mam na tom prd makovy... ale uznavam si jednu moju chybu, mal som celu ponuku s tebou najprv odkonzultovat ... tvoja sprava ma natolko nasrala (co myslis preco asi?) ze som ti napisal verejne to co som ti mal poslat sukromne... toto uznavam
nechapem co "blabolis" o mojom pristupe a ponuke do neziskovej organizacie ale vedz tych 41 centov na litri mi nepokryje ani reziu spojenu s predajom - si schopny toto pochopit? ak ano tak 80% tvojho vlakna su "blaboly" ak nie tak ti nemam co dalej vysvetlovat
co sa tyka mojho hlasovania v ankete myslel som si ze vysledky su anonymne, ale dobre vediet ze to takto personalizujete a ti co si dovolili hlasovat nie tak ako sa vedeniu paci su "zli ludia ktori by sem nemali chodit" - ano hlasoval som tak ako som hlasoval a bolo to z recesie aj ked mi to urcite neuveris a je mi to lauterjedno
tvoje napomenutie pred banom je pre mna take srandovne, pripomina mi zakladnu skolu, ci pionierske taboru kde som bol tiez napominany... su to pekne prijemne spomienky, prva pusa, prva cigareta... rano napomenutie, dolce vita
je pomerne zaujimave sledovat tvoje zmeny spravania
kym som bol ochotny platit za inzerciu tak ste ma pravidelne vo vsetkej slusnosti kontaktovali o predlzenie... ked som ale zaplatit odmietol tak si to vlakno jednoducho vymazal napriek tomu ze si takto pripravil ludi co sem chodia o moznost kupit si nieco lacnejsie a mne medzi riadkami naznacil ze som persona non grata
prirovnanie k tescu je tiez srandovne, tesco totiz ponuka tovary kazdemu, ja som tuto ponuku urobil len velmi malej skupine ludi ktori jazdia rovnake motorky ako ja..
neuveris ale viem si predstavit kolko roboty sa skryva za takymto webom, viem to preto ze za mojim "malym" eshopom som uz stravil velmi vela hodin casu, ja naozaj nemam problem zaplatit za reklamu (nakoniec som tak aj urobil) .. ale nikdy nebudem za nu platit ked to robim za reziu
co sa tyka mojho chodenia na tento web bud urob toto rozhodnutie ty a zaBANuj ma ...alebo mi nedavaj odporucania (toto mi je dost prosti srsti a pripomina mi to papalášske maniere) ked uznam za vhodne sam potichu zatvorim dvere..
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 05.04.2012 08:31
Přečetl jsem si tvůj příspěvek. Bohužel nezměnil nic na mém názoru na tebe a na to, proč jsi to celé zrovna tak udělal. Navíc není v tvé reakci nic, na co by mělo smysl odpovídat, byla by to jen ztráta času. Vše je jen na tobě, zda jsi ochotný akceptovat pravidla webu.
může mi někdo říct, jak se zjistí, kolik na tom kdo má provizi?
kolik je hranice, kdy je to ještě charita a kdy už zisk? 10% z ceny, 100 korun, ale kdo to zkontroluje?
podle mě, prostě a jednoduše, obchoduješ s daným zbožím? tak je to komerce a je jedno kolik z toho máš. Ať mi nikdo netvrdí, že to dělá zadarmo, i vymetení ležáků ze skladu, který se prodávají pod cenou je pro obchodníka jistý zisk.
na rozdíl od:
nabídnul ti prodejce množstevní slevu a hledáš někoho kdo do toho půjde s tebou? máš doma něco co nepotřebuješ? máš jeden kus? to je pro mě soukromá "nekomerční inzerce"
milos v pohode, nove vlakno nezakladam.. a nic viac neponukam.. ak si napriek tomu myslis ze ti narusam strukturu kludne urob co uznas za vhodne
mozno si spomenies ako som zorganizoval pre ludi z tohto webu palivove cerpadla z polska za dobre ceny... moj zisk z toho celeho bol nula a iba som pri tom zabil spustu casu, robil som to v dobrej viere ze si vieme medzi sebou pomahat...odteraz je takymto akciam z mojej strany koniec... uz nebudes musiet riesit moje domnele zisky pri akciach ktore ja robim zadarmo aj ked ty a ludia typu milan za tym vidia "zlate doly" a ja sa budem moct v klude venovat veciam ktore mi skutocne nieco zarobia... najsmutnejsie na tom je to ze z dlhym nosom obide uzivatel tohto webu... a vobec nejde o mna, nieco podobne ako som urobil a chcel urobit ja mohli robit aj dalsi.. ale nezistna snaha je dusena mamonom
milan enduroskola - staci sa pozriet za kolko sa ten olej predava a za kolko som ho ponukal ja... na tych 50 centoch s DPH na litri samozrejme trvam ale nastastie mam to dostatocne na haku aby som to tu niekomu dokazoval
prajem vam chlapci vela stastnych kilometrov a vela vela spokojnych zakaznikov
milan enduroskola napsal:
podle mě, prostě a jednoduše, obchoduješ s daným zbožím? tak je to komerce a je jedno kolik z toho máš. Ať mi nikdo netvrdí, že to dělá zadarmo, i vymetení ležáků ze skladu, který se prodávají pod cenou je pro obchodníka jistý zisk.
a proc by to nedelal zadarmo?
Uz jenom kvuli te radosti a pocitu uzitecnosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
swat napsal:
Celé jsem to přečetl a souhlasím s Milošem.
ja se na to teprv chystam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Také souhlasím s Milošem, Raptor to sám vložil do komerční inzerce a pak se divil, že ho Miloš požádal o poplatek? Jinak zpoplatnit web pro uživatele si myslím, že není cesta. Web by měl žít z reklamy, ale samozřejmě jestli tady začne být víc reklamy jak příspěvků, tak sem přestanu chodit, tak jako jsem se před lety přestal koukat na televizi
Škoda že to nedal do vlákna kamarádská cena.Protože tam to určitě patřilo.Cena to byla fakt dobrá!!Levněji jsem to nenašel.
Jinak,pokud to dal do komerční tak je jasný,že se rozběhne systém a přijde na placení.Miloš určitě nemá čas studovat kdo co nabízí a za kolik.
raptore - to se opravdu tolik čílíš za stovku? přeloženo - za tři piva?
to se mi nějak nechce věřit. nechci tě napadat a nemyslím to zle, ale tak nějak věřím milošovi, že za tím cirkusem čuchá něco jinýho...
klapoun - ano vytocilo ma to z titulu ze som to ponukal bez zisku
este raz pri hyperpro som zaplatil a nebola to stovka a nebolo to na jeden mesiac
pri tomto oleji nebudem nikomu platit "tri piva / mesiac" lebo na tom nezarabam, bola to z mojej strany sluzba pre ludi na tomto webe ale ver mi, poucil som sa..
Hele raptore, ty hned skoro vyhrozujes.....napsal jsi to do komercni inzerce tak co jsi cekal? Ze Milos nema nic lepsiho na praci, nez zjistovat kolik na tom mas?? Mel jsi to udelat jak pise Sadilek a bylo to vsechno v pohode. Nechapu co se ti na tom nezda..
Za komercni inzerci se proste plati a Milos ti nabidl jeste peknou slevu a za to ho takhle napadas?? Myslel jsi to dobre, ale Milos taky, tak to pochop,ze neni jeho povinost u kazdy inzrece hned zkoumat kolik to kde stojio a jestli je to charita nebo inzerce. Na charitu jsou tu jiny vlakna nez KOMERCNI INZERCE! Ja te chapu, ale zkus se na to podivat taky z milosovyho pohledu a nemuzes se mu pak vubec divit
Jestli jsi to chtel tak nabidnout, jeste to muzes dat treba do toho vlakna kamaradska cena a nedelat hned urazenyho
Aktualne 1250 GSA HP
Raptore myslím si že chyba byla že jsi to dal do komerční inzerce. Vzhledem k tomu že jsi tu měl dříve komerční nabídky, dal jsi to do komerční sekce, tak se nemůžeš divit že se Miloš ozval. Myslím si že kdyby si se přes PM zeptal Miloše předem, vysvětlil mu že jde o takovou a takovou nabídku, že by s tím neměl problém.
Nezbývá než tyto kamarádské akce konzultovat s Milošem, navíc u členů, kteří tu měli nebo mají zaplacenou inzerci. Nedivím se ti že jsi nechtěl platit inzerci za cenu za jakou jsi to nabídl, ale myslím že jsi to dal prostě do blbé sekce.
Doufám že už tu nebudou nějaké spory kvůli inzerci.
Splněný sen moje 1100GS